Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddd

Czy uważacie ze muzyka TRANCE jest dla ludzi głupich ?

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzz
trensofcy wpieprzają dragsy

Gość zzzzzzzzzzzz
metalu posluchajcie!

Gość mustafffa
Jedyną znaną mi osobą słuchającą tej muzyki jest mieszkająca trzy piętra pode mną gówniara, która włącza ją na cały regulator o 3 w nocy i jest bardzo zdziwiona delegacjami sąsiadów i prośbami o wyłączenie tej młockarni. O jej inteligencji i kulturze raczej słabo to świadczy, a innych przykładów, mogących stanowić przeciwtezę niestety nie znam. Może dlatego, że moi znajomi to głównie ludzie inteligentni i wykształceni... ;)

Gość jvjvvjjv
mustafffa-skad wiesz ze to muz trance

Gość jvjvvjjv

Gość fbgbgn
hnhm

Gość ta dziewucha to mlot!
mustafffaJedyną znaną mi osobą słuchającą tej muzyki jest mieszkająca trzy piętra pode mną gówniara,która włącza ją na cały regulator o 3 w nocy i jest bardzo zdziwiona delegacjami sąsiadów i prośbami o wyłączenie tej młockarni.O jej inteligencji i kulturze raczej słabo to świadczy,a innych przykładów,mogących stanowić przeciwtezę niestety nie znam.Może dlatego,że moi znajomi to głównie ludzie inteligentni i wykształceni...

Gość fbgbgn
gfjgfjfgjf

Gość uważam że ogólnie
muzyka elektroniczna jest mniej ambitna niż instrumentalna zresztą muzyki elektronicznej na ogół nawet nie nazywam muzyką bo dla mnie muzyka to dźwięki z instrumentów ale mało mnie obchodzi kto czego słucha ja słucham tego co mi w ucho wpada

Gość ERTHTE
THHRT

Gość kocham traceee
Slucham tylko progressive trance, vocal trance.Niestety mnostwo osob ( w przerazajacej wiekszosci) nie widzi roznicy miedzy trance a techno

Gość dthdtht
''kocham traceee Slucham tylko progressive trance, vocal trance.Niestety mnostwo osob ( w przerazajacej wiekszosci) nie widzi roznicy miedzy trance a techno '' RACZEJ MIEDZY TRANCE A POPEM,DANCE,HANDS-UP I HARSTYLE! samo techno jest tez mało popularne-wielu mlodych ludzi deklaruje ze lubi techno bo słuchają scootera albo east clubbers

Gość dthdtht
fbfbfdb

Gość b jvjg
khjvv

trance jest dla ludzi mniej ambitnych i leniwych. po co wsluchiwac sie w tekst i pomyslec o tym skoro mozna posluchac monotonnej łupanki? rock w kazdej odmianie, rap,reagge i blues mają przesłanie.

Gość b jvjg
muzyka powazna tez jest dla ludzi leniwych?

Gość b jvjg
pozatym myslisz ze ludzie słuchajacy m.trance nie rozumieja o czym spiewaja w metalu/roku-komus poprostu nie odpowiada ten styl muzyki. mandaryna tez siewala-i co byla bardziej ambitna od Bacha?

Gość rwvtt4t24
przesłanie??? malinowa mamba ma przesłanie?? Prosze cie, napisz mi jakieś piosenki z takim mega przesłaniem? JA słucham house'u, przewaznie vocal, ale może byc bez słów, mnie ponosi muzyka, czasami mogę sie tak wczuc że łzy zakręcą sie po powiekami... tak samo może byc tez z muzyką instrumentalna,w dzisiejszych czasach komputer to tez instrument... Co do słów i przesłan polecam to http://www.youtube.com/watch?v=22ut_pzoWgY&feature=related wiele osób rusza ta muzyka,a słów tu za bardzo nie uswiadczysz :)

Gość b jvjg
Requiem For A Dream - Full Theme Song -O FUJ CO ZA PUSTA I GLUPIA MUZYKA DLA LENIWYCH MALO AMBITNY DEBILI-PRZECIEZ TAM NIKT NIE SPIEWA....

Gość rwvtt4t24
co nie? :D Uwazam, ze film zostal calkowicie przysłoniety przez muzyke, CAŁKOWICIE! nigdy wczesniej ani pozniej sie z tym nie spotkałam:) Wiecej słuchalam niz patrzylam :)

Gość opera nordyckiego oceanu
''JA słucham house'u, przewaznie vocal, ale może byc bez słów, mnie ponosi muzyka, czasami mogę sie tak wczuc że łzy zakręcą sie po powiekami... tak samo może byc tez z muzyką instrumentalna,w dzisiejszych czasach komputer to tez instrument...'' PRAWDA-ja tak mam przy trance,pamientam jakie wrazenie zrobil na mnie utwor '' Healesville Sanctuary '' http://www.youtube.com/watch?v=-UZF4hC-sSU

muzyke-fuj,fuj,fuj słowa! slowa maja być

o globalek markusa leci na di.fm :D

Gość HHHHHHHHHHHHHH
UUUUUUUUUUUUUU JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

HOLERA TO ASOT

Gość bv vvm
gcgngfn

Gość kgihgvjh
bjjgvj

trance jest dla ludzi mniej ambitnych i leniwych. po co wsluchiwac sie w tekst i pomyslec o tym skoro mozna posluchac monotonnej łupanki? rock w kazdej odmianie, rap,reagge i blues mają przesłanie. - o,przepraszam,ja na przykład słucham trance ale też rap i rock......trance słucham dla muzyki,melodii,rapu dla przesłania,ale nie ukrywam,ze jest dużo bardziej prymitywny muzycznie od trance...dlatego słucham kilka rodzajów muzyki,żeby było ciekawiej..bo w jednym mi sie to podoba..w drugim tamto..ale...gdybym miała wybierac co wolę to wolę Trance..bo wartości życiowe moge czerpać skądś indziej...z życia,książek,filmów..ale tej niebiańskiej melodii,tego uniesienia jakie daje mi muzyka trance nie zasapi NIC!!! I naprawde mam gdzieś co inni o tym myślą.Ja nie wtrącam się w cudze sprawy,toleruje ich upodobania.Więc jak oni nie tolerują moich to niech spadają na drzewo :)