Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddd

Czy uważacie ze muzyka TRANCE jest dla ludzi głupich ?

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvv
yyyyyyyyyyy

Gość a ja wam powiem ze
no,ja lubie trip hop,downtempo,chill out,elektro, ale trance czy house... metal kojarzy ci sie z nietolerancją? nie rozumiem dlaczego?? PS Nie slucham metalu w ogóle

Gość cccccc
cccc

Gość w sumie...
....metale sa najbardziej nietolerancyjną grupą.

"A SKYTECH ZNACIE? Dla głupich jest hip hop .-eeeeee tam-niekture kawalki sa dobre-oppowiadaja o zyciu. " Do opowiadania jest gadka a nie badziewny' śpiew" Ch:P.yba jednak hiphopowcy mniej:P.

Gość w sumie...
kto dal prawo metalom na czucie sie bogiem-co takiego osigneliscie???

Gość w sumie...

Gość Pewien skromny człowiek
Jeżeli już przy tym jesteśmy, to i ja się wypowiem. Co do metali to częściowo się zgadzam niestety... Nie ważne o czym piszą, czy to o muzyce, czy o czymś innym - zawsze starają się sprawiać wrażenie "przytłaczania" drugiej osoby... że zdanie innych nie liczy się wcale i tylko oni mają rację, a przy tym używają wybujanej terminologii, przez co sprawiają wrażenie inteligentnych, ale w rzeczywistości jest z tym różnie... Hiphopowcy z kolei używają zazwyczaj bardzo płytkich argumentów, najczęściej wymiana zdań polega na ostrym rzucaniu w siebie nawzajem ku**mi czy innym mięsem... Gwoli wyjaśnienia, nie mam nic do metali ani do hiphopowców. Tylko przedstawiłem krótko swoje poglądy na podstawie moich osobistych obserwacji. Jeszcze raz podkreślam - wszędzie znajdą się wyjątki od reguły ;)

Gość opera....
''Hiphopowcy z kolei używają zazwyczaj bardzo płytkich argumentów, najczęściej wymiana zdań polega na ostrym rzucaniu w siebie nawzajem ku**mi czy innym mięsem... '' moi kumple sluchający h-h własnie mowią takim jezykiem-ale na temat i z sensem.... znam za to osoby mowiace bez sensu,idiotyzmy ale na sile prubujace sie wykreowac na ''yntelygencje''-nie chodzi o to zeby gadac piekna polszczyzna-ale z sensem...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzfff
uppp

Gość upppupp

NIE NIE i jeszcze raz NIE !!! Mój ulubiony gatunek muzyczny to TRANCE właśnie :)

Gość uppuppp
up

Gość vvvvvvvvvvv
vvvfffvvvvvffff

Gość metaltroooooo
sfbdvbf

Gość aasssssdddddccccc
ccxxx

Gość bfbfbd
tthfht

Gość dsdew
awer< / b >

Muzyka trance , to muzyka która ma duszę :) Uplifting , to jest to co kocham. Właściwie tylko przy tej muzyce tak naprawde odpoczywam.. piekne wokale , klimat.. zabiera mnie w miejsca do których chciałbym wrócić , albo do miejsc w które chciałbym się kiedys wybrać. odpływam , po prostu odpływam i się wyciszam :) Jedno jest pewne , to nie muzyka jest ważna , tylko to co nas łączy słuchając muzyki .. to co odczuwamy słuchając jej ...

Gość android666
trance to piękna muzyka

Gość Snkes
Moim zdaniem a raczej nie mam zdania bo jeszcze tak za dobrze nie znam wszystkich gatunków muzyk ale. ja lubie trace. nauczyłem się nią żyć słuchać. niektóre gatunski trance też lubie nawet electro, proggresive house ----> http://www.youtube.com/watch?v=uPNtwR39x_k a nawet lekkie techno czy techno trance ;) ====> http://www.youtube.com/watch?v=-UZF4hC-sSU ogólnie nie mam zdania co do tego że jest dla ludzi głupich. Mogę uszczególnić że Trance dla mnie jest muzyką dominującą emocjonalnie. ja zazwyczaj nie lubie hard techno tak jak noissecontrolers ponieważ to jest dla mnie za AGRESYWNA muzyka. lubie po prostu lekkie czy średnio trudne muzy ale nie agressywne bo ja nie lubie być złośliwy. po prostu MUZYKA ZMIENIA MI NASTRÓJ, dlatego nie słucham hard techno ;/

Gość sp3ectre
moim zdaniem muzyka trance na pewno nie jest muzyką która jest bardzo ambitna ale posłuchajcie tracku maxa grahama sun in the winter alex M.O.R.p.H i zobaczcie tłumaczenie tekstu lub jeżeli jest anglistą to niech ją przetłumaczy (to o wiele lepszy tekst od loca people sak noel) i wsłuchajcie się w te brake downy gdize szybka muzyka ustępuje wolnej bardzo łagodnej tka to jest ambitne aha i tak propos ja jestem fanem tej muzyki i nawet uczę się tworzyć tą muzykę a nie jestem od niczego uzależniony(chyba że troche od komputera i muzyki:) dużo czytam wyglądam jak przeciętny szary człowiek inie zamierzam tego zmieniać w tym roku idę na studia . A co do sprawy czy trance można nazwać muzyką to raczej nie bo sam tiesto kiedy jeszcz grał trance nie nazywał tego muzyką. kończąc powiem że niektóre elementy są genialne a inne głupie (ciągle powtarzane dźwięki które są dodatkowo przekształcane delayem i reverbem czasem także teksty ) a i jecze sam armin van buuren który gra najlepszy trance mógł być prawnikiem bo ukończył studia prawnicze

Gość Hardboy25
ja słucham przeważnie cięższych brzmień typu hardcore, early hs, gabba, darkcore itp. Trance też lubie, ale raczej starsze kawałki typu "flaming june" czy "in my memory". Ludziom którzy siedzą w tej muzyce radzę nie dyskutować ze znawcami którzy słuchają tylko muzyki z przekazem i granej na instrumentach bo to nie ma sensu. To tak jak próbowac przekonać kota żeby zaszczekał:) Dla mnie np najważniejszy jest dzwięki jego kompilacja i nie ważne z czego on się wydobywa.Ważne, żeby był tworzony z pasją . Tak dla "znawców" porównajcie sobie np kawałek hennes & cold - "get down" z pierwszym lepszym kawałkiem który poleci na rmf max i zobaczcie jak bardzo różni się muzyka elektroniczna która swoją różnorodnością dorównuje muzyce tzw "gitarowej". NIe chce mi się już pisać bo to do niczego nie prowadzi heh pozdro dla normalnych! P.S. Jak chcę posłuchać coś z przekazem to sobie puszczam np. nielegale fokusa(zresztą jaki jego kawałek jest bez przekazu:) albo łone, grammatika, k44, ostrego itp itd narka

Gość d(^^)b
uważam, że głupi, to są ludzie którzy tak twierdza... TRANCE to muzyka którą trzeba słuchać, a nie słyszeć. np. PROGRESSIVE TRANCE, to muzyka która wymaga wsłuchania się w każdy dźwięk i to, jak stopniowo Cie pochłania. (dać się ponieść) to jak film... jest wstęp, rozwinięcie i zakończenie. :) wielu ludzi nie lubi takiej muzyki, bo długo się rozkręca, a właśnie o to w tym chodzi. jak oglądacie film, to też musicie się wczuć i słuchać by zrozumieć. kocham TRANCE i ludzi, którzy kochają TRANCE, a zwłaszcza tych, którzy tworzą taką muzykę. :) http://www.youtube.com/watch?v=RnAIbTlFLKY&list=FLurOAZOg1V7WIszp9MG2A7Q&index=116&feature=plpp_video

Gość scooteros
Uwielbiam trance od 8 lat to muzyka ze zrozumieniem i dobrym nastrojem pozdrawiam :)

Gość gość
Trance to emocje :D słuchają jej ludzie dojrzali emocjonalnie : D mam tu na myśli pure trance <3 :D

Gość maxon
głupi jest temat, a nie muzyka czy jak tam to nazwać -słuchasz czego chcesz