Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddddddd

Czy uważacie ze muzyka TRANCE jest dla ludzi głupich ?

Polecane posty

Gość ddddddddddddddd

MNIEJ AMBITNYCH?

Gość stówę to ja biorę za logo
jeśli chodzi o tworzenie jej to tak

Gość swswsw
''stówę to ja biorę za logo jeśli chodzi o tworzenie jej to tak '' w jakim sensie? pozatym niech zgadne-myslisz ze ta muzyke robi sie tylko za pomocas komputera?

jest jeden tego typu utwór, w którym się zakochałam jakiś czas temu.

Gość retetre
TAK,TAK UWAŻAM, sorry, ale nie wiem jak cały czas można słuchać uga -buga bum cyk cyk, mi od tego bańka by siadła, poza tym zero tekstu i zero przesłania - więc jak to ma być 'nie-głupie'? :O

nie wiem, czy jest dla głupich. a rock to dla mądrych, tak? a inne gatunki?

Nie znam chyba nikogo, kto słuchałby tej łupaniny. :p Więc nie wiem. :classic_cool:

Gość retetre
1. różnica jest taka, że każdy inny rodzaj muzy oprócz techniawek zawiera tekst, 2. ogólnie za te ambitniejsze uznawać można wszystko to, co nie jest przesłodzonym popem(np. lejdi gaga, britni), czyli rock, metal, rap, alternatywna itd. lub też oczywiście pop nie-przesłodzony, chociażby kasia kowalska

Gość swswsw
cghgfh

Gość stówę to ja biorę za logo
08:31 [zgłoś do usunięcia] swswsw ''stówę to ja biorę za logo jeśli chodzi o tworzenie jej to tak '' w jakim sensie? pozatym niech zgadne-myslisz ze ta muzyke robi sie tylko za pomocas komputera ? ========== typowe... wyrażam własne zdanie a ktoś koniecznie musi do tego dobudować filozofię bo się nie zgadza.

Gość opera nordyckiego oceanu
''1. różnica jest taka, że każdy inny rodzaj muzy oprócz techniawek zawiera tekst'' (POP)ierwsze!-mowa tu NIE O TECHNO TYLKO O TRANCE! techno i trance to odmienne grupy muzyki elektronicznej! muzyki elektronicznej-zapamientaj ten zwrot! pozatym istnieje mnustwo utworow z wokalem: http://www.youtube.com/watch?v=8guIivoq6u4 pozatym TRANCE posiada czesto cos takiego jak breakdown-moment utworu nie posiadajacego rytmu 4/4 majacy na celu przekaz emocjonalny.(tutaj 2:10) http://www.youtube.com/watch?v=zg2PkwtkjSo czlowieku - ty sie nie osmieszaj takim tekstem-m.poważna,filmowa,symfoniczna itd nie awierazawiera tekst. ...i taki Bach czy mozart własnie przewrucił sie w grobie. ''jak cały czas można słuchać uga -buga bum cyk cyk'' muzyka TRANCE (nie techno,dance czy co innego) nie posiada (zwykle) przesłania -fakt powiem wiecej, jej siła leży własnie w samej muzyce-głebi,emocjach zawartych w dzwiekach.naprawde dobrych utworow m.TRANCE TRZEBA SIE NAUCZYĆ SLUCHAC-większośc ludzi słuchajacych tej muzyki lubuje sie rowniez w muzyce powaznej,soundtrack'ach filmow itd. dziwne ze wiekszosc ludzi nie znajac czegos-odrazu stwierdza ze jest to glupie. ciekawe ile ty retetre przesłuchales kawałkow-ze wydajesz werdykt ze jest to muzyka malo ambitna.

Gość avbuuren
dokładnie jak komuś nie pasuje to niech się nawet nie odzywa istnieje wiele gatunków muzyki jedni lubią ten a drudzy inny moim zdaniem trance to muzyka dla tych co widzą i czują więcej niż inni mnie np. jak posłucham trancu w nocy od razu mnie buduje i mam ochotę zycia

;;dokładnie jak komuś nie pasuje to niech się nawet nie odzywa;; z tym ze nie odzywa to troche przesada-ale faktycznie-czekajmy asz jakiś kindermetal napisze ze betowen robił glupia muzyke bo tam nie śpiewali pioaseneczek....:)

Gość annii28
Słucham muzyki trance od 20 roku życia i nie wyobrażam sobie życia bez tej muzyki. Ciągle wywołuje we mnie wzruszenie i radość. Nie wyobrażam sobie dnia w którym trance nie płynąłby z moich głośników i nie leczył moich uszu. Trance to dla mnie więcej niż muzyka. Wprowadza mnie w taki stan że żaden inny gatunek muzyczny nie potrafiłby tego zrobić. Trance to część mnie. rok czy metal nigdy nie zafascynuje mnie tak jak Trance. Po prostu nie wyobrażam sobie że mogłabym kochać coś innego. Jestem całkowicie mu oddana

moze fani muzyki trance (nie jakiś popotrancepokemonów czy vixy) są bardziej wyczuleni na muzyke sama w sobie. wiem-zaras urwa mi glowe-dokonałem świentokractwa

Gość a mnie to lup lup umc umc nerw
ia boli mnie od tego glowa bo wiele razy slysze to cos co nazywacie ,,muzyka,, u kierowcow w samochodach.i nie to zebym byla pasazerem u takiego.poprostu samo przejscie kolo samochodu z wydobywajaca sie zen taka,,muzyka,,doprowadza mnie do bolu wszystkich czesci ciala!

akurat kierowcy w samochodach to niezwykle rzadko słuchają trance :D ja się chyba z tym nie spotkałam :)

''akurat kierowcy w samochodach to niezwykle rzadko słuchają trance ja się chyba z tym nie spotkałam '' właśnie! NIENO STARY SORYY -ale muzyka z samochodusluchana z paru metrow to bedzie tylko bas kurcze ludzie myslcie-podszedles i spytałes-ej...stary czy to co sluchasz to trance..pffff

Gość lup lup umc umc nerw
to bedzie słłychac z samochodu nie wazne czy to bedzie pop,techno,dance,hip-hop,trance itd tylko ludzie nie potrafia samodzielnie myslec i wszystko nazywaja technom-ot taki zacofany narod

wyobrażacie sobie-mijaja sie dwa samochody-w obu leci metal-ale w ulicznym zgielku sluchac tylko basik-i w głowach kierowcow myśl ze minelismy technomuła :D

uppp

Gość jvjgvjvjjfchcf
tak

Gość jvjgvjvjjfchcf
taktaktaktaktaktaktaktaktaktak

Gość jvjgvjvjjfchcf
tak

Gość do operaa
a ty ile jeszcze zamierzać nawracać ludzi? okey, niech bedzie ze to nie techno, tylko TRANS, chodziło mi ogólnie o muzykę elektroniczną, ze owa nie zawiera tekstu i to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie

''o operaa a ty ile jeszcze zamierzać nawracać ludzi? okey, niech bedzie ze to nie techno, tylko TRANS, chodziło mi ogólnie o muzykę elektroniczną, ze owa nie zawiera tekstu i to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie '' do słuchania nikogo-podane kawałki to tylko przykłady.... ale jak toś pisze ze muzyka jest dla ludzi glupich bo nie ma tekstu to nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać.

Gość zzzzzzzzzzzz
trance to muzyka dla kobiet bez cycków

Gość ludzie boją się prawdy, hehe
a ja uważam, że muzyka trance jest dla wszystkich ale przyswojona i kojarzona głównie z tępakami wpieprzającymi dragsy.