Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rakpap

Nie głosujcie na Komorowskiego

Polecane posty

Czy Polski nie stać na Prezydenta, który nie miał w przeszłości konszachtów z służbami specjalnymi? Olechowski przecież z nimi współpracował, Napieralskiego tatuś to esbek. A ze służbami nigdy nie kończy się współpracy-zupełnie tak samo jak w przypadku mafii.

Bo Prezydent moja droga pełni też funkcje reprezentacyjne z małżonką na czele Cóż innego jeżeli para prezydencka nie prezedentuje się w ogóle :o... ...

Gość klhglhafdhgkz
poważnie? no nie żartuj :O a poprzednia para też się nie prezentowała w ogóle :O

http://markd.pl/afery-po/ przybyłem... zobaczyłem... obiecałem... :D :D :D Pan Komorowski: "Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do głównej rzeki i do Bałtyku :D W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni i obyci z żywiołem :D

Gość polajna
Mistrz cientej riposty tak, to prawda, niestety każdy ma coś "za uszami"... Aczkolwiek Olechowski się chociaż do tego przyznał. Nie zamierzam tu nikogo bronić. W tych wyborach musimy niestety wybrać "mniejsze zło".

agitka PO przyjęła starą jak świat formę walki z Kaczyńskimi - plotki i ośmieszanie. Dodatkowo na rękę było im powszechna w lewacko-liberalnej europie niechęć do PiS-u. Pierwsze skrzypce grały tu lewicowe brukowce francuskie i niemieckie, które nader często cytowały PO-myje. Sporo obywateli wyszło z założenia, że skoro cała europa mówi, że PiS jest be, to faktycznie jest be.

Owszem nie reprezentowała się, i co zamierzasz z tym faktem zrobić? Nie musisz mi tego mówić, bo ja doskonale o tym wiem :) Nie jestem ani za Komorowskim, ani za Kaczyńskim :) ogarnij to w końcu :o ...

Podobnie jest z oczernianiem Putina. Polityk twardo broniący interesów swego narodu nigdy nie będzie miał dobrej prasy za granicą. Będzie tam określany mianem ksenofoba, radykała lub dyktatora. Donalduś ma dobrą prasę za granicą bo uwielbia całować z języczkiem tyłeczki zagramanicznych politykierów... jak na prawdziwego kaszubskiego germanofila przystało

Gość klhglhafdhgkz
a gdzie ja napisałam, że jesteś za kaczyńskim? :O no właśnie, ogarnij się bo i z czytaniem są problemy :O

Gość polajna
Mistrz cientej riposty przy flaszce może nie... bo jakaś wielka kłótnia by z tego wyszła ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
taa, miarodajny bo kaczyński pierwszy, hahaha :D

" http://polskie-partie-polityczne.appspot.com/president-election " ciekawe jest to, że we wszystkich niezaleznych sondażach prowadzi Kaczyński a Korwin ma zaskakująco wysokie poparcie. w Tuskowych mediach takich jak onet czy TVN w sondach zawsze prowadzi Agencik Komorek a Korwin jest na szarym końcu manipulacja informacjami jak widać jest szeroko zakorzeniona w filozofii PO-chołków

no kaczyński i tak nie wygra, wątpię żeby społeczeństwo drugi raz nabrało się na numery PISu, ale i tak ktokolwiek wygra to w polsce przecież nic na lepsze się nie zmieni

myślę, że społeczeństwo jest na tyle dobrze zorientowane, że nie dopuści do tego, by jedna partia rządziła tym i tak już smutnym jak pizda krajem

Odpowiedź jest prosta: Do kumpla dzoniła pani z jednej z sondażowni, pytała się czy może przeprowadzić sondaż prezydencki-kumpel sie zgodził-po czym mówi pani, czy może jeszcze zadać jedno pytanie-na kogo głosował pan w poprzednich wyborach prezydenckich-jak usłyszała że na Kaczyńskiego- to bąknęła: a to dziękuje i się rozłaczyła :) tak się robi sondaże!!!!!

już raz dopuściło i nic dobrego z tego nie wyszło, wychodzę z założenia że już gorzej nie będzie

po spotkaniu naszego Premiera Słońce Donaldunia I z Carem Putinem nasi szybko wymyślili ciekawy dowpip na ten temat :D ...nad śpiącym premierem czuwa ochroniarz. Putin wystawia nogę z pod kołdry. Ochroniarz zagląda do instrukcji, aby sprawdzić co ma zrobić. Czyta: pocałować i przykryć kołderką. Zrobił to. Po jakimś czasie Putin wystawia spod kołdry rękę. Ochroniarz zagląda do instrukcji, aby sprawdzić co ma zrobić. Czyta: pocałować i przykryć kołderką. Zrobił to. Mija trochę czasu. Putin wystawia spod kołdry tyłek. Ochroniarz zagląda do instrukcji, aby sprawdzić co ma zrobić. Czyta: pocałować i przykryć kołderką. Zrobił to. Putin przebudził się i pyta: co Tusk przyjechał?

Gość kim jesteś kondomie?
Nie wiem skąd miszczu masz ten sondaż???? Ja jestem na facebooku i jest jeden sondaż w którym udział wzieli prawie wszyscy z face booka, a nie 800 osób :D A tu masz wyniki :) "Aktualne wyniki PraWyborów Prezydenckich 2010 Sumaryczna liczba oddanych głosów: 107115 Bronisław Komorowski 43.55 % Janusz Korwin-Mikke 20.13 % Jarosław Kaczyński 13.56 % Grzegorz Napieralski 8.35 % Andrzej Olechowski 5.52 % Marek Jurek 2.29 % Andrzej Lepper 1.01 % Waldemar Pawlak 0.94 % Kornel Morawiecki 0.33 % Bogusław Ziętek 0.27 % Żaden z kandydatów mi nie odpowiada 3.40 % Nie wezmę udziału w wyborach 0.65 %"