Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rakpap

Nie głosujcie na Komorowskiego

Polecane posty

Gość glosuje na korwina
korwin nie chce np zeby dwoch meneli mialo wieksza sile wyborcza niz jeden profesor i to jest racja. ja np jestem kretynem i sie nie znam wiec wole zeby ktos madrzejszy wybral za mnie napewno bedzie lepsza polska jesli ktos madry ale i uczciwy bedzie tym wszystkim kierowal

Gość echh....(
ojczulek Rydzyk pod rzadami PiS zyskał wiecej niz wszyscy aferzysci i bandyci razem wzięci i za to lichwiarstwo i faszyzm nawet go nikt upomnieniem nie ukarał :classic_cool: to sie nazywa miec wtyki :P

Gość TUSK...................
Oto jak Rosja oszukała Polskę na gazie Oto cała prawda o sukcesie rządowych negocjacji z Rosją. Resort skarbu cieszył się tym, że za umorzenie gigantycznych długów Gazpromu dostaniemy tańszy gaz. Tymczasem... rosyjski koncern obniżył ceny paliwa reszcie swoich klientów. Będą oni płacić dużo mniej niż Polska. Polskie władze, przedstawiając umowę z Gazpromem, twierdziły, że to wielki sukces rządu. Udało się bowiem wytargować zniżki, a w zamian za to Rosjanie nie będą musieli oddawać nam miliardowych długów. Okazuje się jednak, że to żaden sukces - oburza się radio RMF FM. Rosyjski koncern obniżył dziś ceny największym europejskim odbiorcom paliwa. Będą oni płacić aż o 120 dolarów mniej za tysiąc metrów sześciennych gazu. Podczas, gdy nasi negocjatorzy wywalczyli obniżkę sięgającą... kilku dolarów.

Gość echh....(
[zgłoś do usunięcia] Mistrz cientej riposty Słuzba zdrowia wg PO ma wyglądać tak: Doprowadzenie szpitali do bankructwa, jak najniższa wycena budynku i sprzętu, wykupienie przez "naszych ludzi" no i dalej już lody kręcą się same. Jestem za prywatna słuzba zdrowia ale niech ktos sobie kupi działkę, wybuduje swój szpitalik, wyposaży i wtedy można się u niego leczyć. takie szpitale juz u nas istnieją tylko niech mi oddadzą czesc skłądni na ZUS i sobie prywatnie załatwie mozliwosc korzystania z tych dóbr :P To jeden z pomysłów JKM ;) dla nie jak najbardziej rzeczowy :P a te stare to w wiekszosci sie do wyburzenia nadają :P

1.Graś cieć u niemca, firma nie istnieje od 20 lat, umowy nie pokazuje. Podejrzewany wcześniej o kontakty z oficerami rozwiązanej WSI, za co sam złożył rezygnacje z funkcji sekretarza stanu. 2.Likwidacja stoczni polskich podczas gdy Niemcy dofinansowują swoje upadające 3.Likwidacja mediów publicznych 4.Rozbrajanie polskiej armii 5.Likwidacja 3 tyś etatów (!) w polskiej policji 6.Likwidacja 100 placówek sądowych 7.afera sprzedaży szpitala im Biernackiego w Krakowie wpisanego do rejestru zabytków 8.Powoływanie na ambasadorów aparatczyków PRL 9.Afera kolesiowska niejakiego Misiaka 10.NIK Kopacz wydała 300 mln na nieprawidłowe dofinansowanie szpitali 11.Afera przekrętów Karnowskiego w Sopocie 12.W Sejmie stanęły prace nad tzw. pakietem ustaw Misiaka, które miały zapobiec korupcji i zakazać politykom wszelkiej działalności biznesowej. 13.Najwyższa Izba Kontroli zarzuca resortowi, że bez potrzeby przekazał 10 milionów złotych klinice kierowanej przez senatora PO.

14.Uchwalony budżet i jego nowelizacja okazuje się być z kosmosu 15.Internet pod kontrolą nie tylko serwis opisujący życie miasta, ale i strona www o psach czy kotach będą mogły zostać uznane za publikacje prasowe i podlegać obowiązkowej rejestracji 16.Schetyna postanowił pozbyć się resortowego osiedla na warszawskich Kabatach za bezcen 17.Afera pożyczkowa Palikota do Palikota z anonimowych spółek w rajach podatkowych płyną milionowe pożyczki 18.afera finansowania kampanii Palikota po kilkanaście tysięcy wpłacali emeryci i studenci niektórzy z tych ostatnich teraz się mu wysługują 19.Gdybym nie czuł się zobowiązany historycznymi zaszłościami, nie poszedłbym głosować na lewicę, poparłbym Platformę Obywatelską deklaruje w rozmowie z (Dziennikiem) Jerzy Urban, redaktor naczelny (Nie) i b. rzecznik generała Jaruzelskiego. 20.PO oddała Świnoujście Niemcom w spocie wyborczym poparcie Niemców 21.Afera Sulorza i Krzyworzeki z PO w Krakowie wyprowadzanie pieniędzy z Kraków Business Parku

co macie na PIS???????? :D

22.wycieczka Tuska do Machu Picchu z całą rodzina za pieniądze podatników 23.afera Kudryckiej kontrola na UJ w związku z jedną pracą magisterską. Zapędy totalitarne. Rzecznik Kudryckiej jest doradcą Instytutu Wałęsy. 24.afera Atamańczuka zarzuty posiadania narkotyków, prowadzenia samochodu pod wpływem środków odurzających i próby przekupstwa policjanta 25.afera Misiaka Ewa Mandziou prywatnie narzeczona Misiaka, nie musiała płacić za przelot rządowym samolotem.

Gość dziołcha z wiołcha
No rzeczywiście dobre - myślcie sami, ale nie głosujcie na Komorowskiego :D

Gość echh....(
niestey zanim PiS narozrabiał to ich na szczescie zdjęli i odsunęli od władzy :D:D:D za to gnijące mieso na granicy z Rosją i brak checi jakiejkolwiek negocjacji z rosjanami nie nalezy u mnie do profitów tego rzadu :P

echchchc---tak, masz rację-ten pomysł jest dobry ale mam wrażenie że nie o same szpitale chodzi PO, a o grunty, na których szpitale się znajdują-bardzo często sa to najatrakcyjniejsze tereny w miastach

tusk zapowiedział ze wszytsko trzeba prywatyzować jak najszybciej :D

Gość ma brzytki kinol
niom prywatyzowac ale czemu niemcy czy francuzi to kupuja i sie bogacą a my nie?:classic_cool: czyżby polak przed szkodą i po szkodzie głupi?

TUSK.. znowu te same bzdury, już się do nich odnosiliśmy. Wytłumacz mi choćby to: 3.Likwidacja mediów publicznych ????

Zaktualizowany program prywatyzacji zakłada przychody z prywatyzacji w wysokości 36,7 mld zł do końca 2010 roku. Lista kluczowych projektów obejmuje m.in. sektor energetyki i chemii oraz sprzedaż części udziałów Skarbu Państwa w spółkach giełdowych, w tym od 10 do 41 proc. akcji KGHM oraz części akcji Lotos. gdzie jest ta kasa??????????

Gość W..............
Mi tam szkoda że Szmajdziński zginął, to właśnie na niego chciałam głosować. Napieralski jest niestety za młody i za mało doświadczony. Za 5 lat może będzie ok ale nie teraz. I niestety nie mam na kogo głosować. Na Kaczyńskiego nie zagłosuję z jednego tylko powodu i to zupełnie niepolitycznego. NIE CHCĘ prezydenta bez PIERWSZEJ DAMY. I tylko dlatego wolę Komorowskiego. Bo, że będzie lepiej to nie wierzę.

2 miliardy, które już są do dyspozycji pochodzą z rządowej rezerwy na dofinansowanie projektów europejskich. Było w niej ponad 8 mld zł, ale projekty są realizowane szybciej i Komisja Europejska także szybciej zwraca środki, więc można było właśnie 2 mld zł stamtąd wziąć tłumaczył wczoraj Donald Tusk.

Gość echh....(
[zgłoś do usunięcia] Mistrz cientej riposty echchchc---tak, masz rację-ten pomysł jest dobry ale mam wrażenie że nie o same szpitale chodzi PO, a o grunty, na których szpitale się znajdują-bardzo często sa to najatrakcyjniejsze tereny w miastach ale na sprzedazy gruntów korzysta samorzad a nie rząd Tuska :P wiec nie wiem o co chodzi?:O Uwazma że jesli nie przeprowadzi sie porzadnych reform moje pokolenie bedzie mogło zapomniec o rentach emeryturach i leczeniu na starosc. :O zeby chociaz była pewnosc że nasze dzieci beda w tej kwestii miały lepiej a jak taki Pis albo innych fanatyzm sie dorwie do władzy zacznie ingerowac w gospodarkę to z tego kraju kamien na kamieniu nie zostanie a ludzie stad pospieprzają :O

Rząd będzie prywatyzował. Nie boi się związków fot: Money.pl/Tomasz Brankiewicz 36,7 mld zł pozyska Skarb Państwa w latach 2009-2010 ze sprzedaży udziałów w spółkach. W czterech kluczowych sprzedana będzie część akcji, tak aby Skarb Państwa zachował w nich pakiet kontrolny. Są to: KGHM, Grupa Lotos, PGE oraz Tauron. Minister skarbu Aleksander Grad poinformował, że z prywatyzacji Skarb Państwa pozyska w 2009 roku ponad 11 mld zł, a ponad 25 mld zł w 2010 roku. GDZIE TA KASA????????????????????

Gość W..............
A i dla Komorowskiego szacunek za chęć zlikwidowania KRRiTV, żeby tak jeszcze zlikwidować IPN i byłoby normalniej. Otworzyć wszystkie teczki, ujawnić wszystkich Bolków, Olków i innych i skończą się chociaż haki różnego rodzaju. Minus dla Kaczyńkiego to popieranie tego idioty Ziobry. Przy nim Plikot to całkiem zwyczajny, przeciętny obywatel.

Kluczowe spółki przewidziane do prywatyzacji w 2010 r: - Tauron Polska Energia; - KGHM Polska Miedź; - Polska Grupa Energetyczna; - Energa; - Pekao; - Lubelski Węgiel Bogdanka; - ZE PAK; - Kopalnia Węgla Brunatnego Konin; - Kopalnia Węgla Brunatnego Adamów; - Zakłady Azotowe Puławy; - Telekomunikacja Polska; - Grupa Lotos; - Zakłady Chemiczne Police; - Mennica Polska; - Kopalnie i Zakłady Chemiczne Siarki Siarkopol w Grzybowie; - Huta Stalowa Wola; - Ruch, - Towarzystwo Obrotu Nieruchomościami AGRO; - BHwW; - Zakłady Tworzyw Sztucznych Gamrat; - BZ WBK; - Centrozłom Wrocław; - Intraco; - Warszawski Rolno-Spożywczy Rynek Hurtowy; - Remag; - Polska Żegluga Bałtycka; - Zakłady Graficzne Dom Słowa Polskiego; - Nadwiślańska Spółka Mieszkaniowa; - BPH; - Zespół Uzdrowisk Kłodzkich; - Zakłady Górniczo-Metalowe Zębiec; - Fabryka Osłonek Białkowych Fabios; - Cefarm-Rzeszów; - Wytwórnia Sprzętu Komunikacyjnego PZL-Kalisz; - Lubuskie Zakłady Aparatów Elektrycznych Lumel; - Azoty-Adipol; - OBR Przemysłu Rafineryjnego; - Zakłady Górniczo-Hutnicze Bolesław; - Przedsiębiorstwo Obsługi Cudzoziemców Dipservice; - resztówki inne (20 spółek z różnych branż), grupa spółek prywatyzowanych wg metody projektowej (33 spółki z różnych branż).

mi też szkoda że Szmajdziński- mój kandydat zginął :( teraz padło na Komorowskiego :) temat powinien wyglądać tak " Nie glosujcie na Kaczyńskiego " ;)

Kluczowe spółki przewidziane do prywatyzacji w 2009 r: ENEA; - tzw. I Grupa Chemiczna; - Giełda Papierów Wartościowych; - Telekomunikacja Polska; - Mondi Packaging Paper Świecie; - Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej w Legnicy; - Elektrociepłownia Zabrze; - Nadwiślańska Spółka Energetyczna; - Wojewódzkie Przedsiębiorstwo Usług Turystycznych; - Fabryka Sklejka-Pisz; - Kopex; - Gliwicka Agencja Turystyczna; - Grupa Kęty; - Zespół Elektrociepłowni Bytom; - Cersanit; - Elektrobudowa; - Grupa spółek z programu NFI (17 spółek), pozostałe resztówki giełdowe (20 spółek z różnych branż), resztówki inne (44 spółki z różnych branż), grupa spółek prywatyzowanych wg metody projektowej (12 spółek z różnych branż).

Gość TUSK Sprzeda POLSKIE
:D KUPIĄ NIEMCY

Gość lubie dżem
niemcy to jednak mądry kraj. kocham ich:)

Gość W..............
Smerfetko brak kultury, honoru, samodycypliny. Sianie fermentu, posądzanie niewinnych ludzi, brak odwagi cywilnej, szukanie afer tam gdzie ich nie ma i mnóstwo innych rzeczy, że nie wspomnę zero tolerancji dla przemocy wśród nieletnich czy coś takiego? Niestety efektów nie widać żadnych.