Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rakpap

Nie głosujcie na Komorowskiego

Polecane posty

"Bronisław Komorowski 43.55 %" :D:D:D:D miło popatrzeć sobie jak PO-jebki dodają sobie otuchy i nadziei :D

powiem szczerze, choć generalnie nie jestem za PO, ale chyba lepiej by było gdyby z ramienia tej partii kandydował p.Tusk, prawda jest taka, że Komorowski nie nadaje się na prezydenta, i pomijam tu kwestie żony ;) bo z całym szacunkiem dla tej pani, ona nie jest najważniejsza... Komorowski "dostał szanse", miał okazję wykazać się pełniąc funkcję prezydenta i proszę was nie oszukujmy się, bez względu na to kto za jaką jest partią... p.Komorowski się nie sprawdził, brak mu ogłady, zrozumienia, współczucia, taktu, może nawet i wiedzy w pewnych kwestiach... i czy taka osoba ma pełnić najważniejszą funkcję w państwie?????

Gość tu jest sondaż
z facebooka :) http://tnij.org/g628 Kto ma konto, ten może wejść. Ponad 100.000 głosów. Nie ma porówniania do tych pisowskich sondaży z 800 głosami :D

Gość echh....(
mam nadzieje że Kaczynski nie wygra jego rzadów nasz kraj nie wytrzyma :O

Gość echh....(
pociesza mnie to że studenci wolą jednak głosowac na mniej kontrowersyjnych kandydatów :P Jak wczoraj usłyszałam ze kaczynski chce publiczną słuzbę zdrowia utrzymac to mnie zmierziło :O koorwa ja juz płacąc składki nie jestem wstanie dostac sie do lekarza i w godziwych warunkach leżec w szpitalu bez strachu że mi ktoś zaaplikuje pawulon :O a on to chce podtrzymać :O załamka :O

Gość tu jest sondaż
Nie oglądam tvn, nie oglądam też pisowskiej telewizji TRWAM ;)

Polecam znakmite felietony Rafala A. Ziemkiewicza: http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/fotomontaz-z-kandydatem,1488187 http://fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/czarna-wolga-do-katastrofy,1490604 :) U BYWALCA - pierwszy wirtualny zajazd na cafe - - ZAPRASZAM! - http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3959375 http://bywalec1.powiedz.to KAFETERIUSZE NA NASZEJ KLASIE - opowiadanie na szczęście fikcyjne: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4266197&start=0 napisz do mnie: bywalecjeden@interia.pl :)

Nie uwazam Komorowskiego za dobrego kandydata, zresztą Kaczynskiego tez nie. Dlatego na nich nie bede głosować.

kaczynski jest lepszy bo byl przeciwko wprowadzeniu w polsce GMO, zobaczcie sobie jacy ludzie sa w sztabie wyborczym Komorowskiego (sami postkomunisci)

Gość echh....(
[zgłoś do usunięcia] druga_Irlandia ale ludzie sa prymitywy Kaczysnki rządził najlepiej a TVN powiedziało ze zle a te małpy powtarzają prymitywny jestes ty :O on nie chce prywatyzowac firm które posiadają mase związkowców i przynosza panstwu same straty :O ten facet to mmało ze katol to jeszcze ma komunistyczne zapatrywania :O wez sobie otwórz firmę zatrudnij 30 związkowców i spróbuj poprowadzic firmę :O to jest koorwa awykonalne :O daje ci 6 miechów i padasz na pysk :P

echh--->>> a PO co zrobiło w kierunku uzdrowienia polskiej służby zdrowia?????? początkowo przedstawiono ponad 120 postulatów i ile z tego zrealizowano wiesz????????? pewnie nie wiesz.... 16!!!!!!! i czy polska służba zdrowia ma się lepiej za rządów PO???? czy teraz jest Ci się łatwiej dostać do lekarza niż za czasów PIS??? nie sądzę... i skoro premier Tusk obiecywał prywatyzację służby zdrowia to dlaczego tego nie zrobił???????????? ps.prywatnie zawsze możesz się leczyć ;)

Oni wszyscy teraz obiecuja, zobaczymy ile z tych obietnic sie spełni jak już zostanie wybrana głowa państwa. Uważam że nie ma dobrycjh kandydatów w tych wyborach.

Gość tu jest sondaż
Na PO głosują ludzie wykształceni, młodzi, pręzni. Na PIS staruchy, wieś, ludzie bez wykształcenia, ludzie od ojczulka Rydzyka, mohery :) To mówi samo za siebie :)

Gość echh....(
[zgłoś do usunięcia] smefetkaaa echh--->>> a PO co zrobiło w kierunku uzdrowienia polskiej służby zdrowia?????? początkowo przedstawiono ponad 120 postulatów i ile z tego zrealizowano wiesz????????? pewnie nie wiesz.... 16!!!!!!! i czy polska służba zdrowia ma się lepiej za rządów PO???? czy teraz jest Ci się łatwiej dostać do lekarza niż za czasów PIS??? nie sądzę... i skoro premier Tusk obiecywał prywatyzację służby zdrowia to dlaczego tego nie zrobił???????????? ps.prywatnie zawsze możesz się leczyć Ja nie jestenm za PO wolałabym JKM :P jestem 1005 liberałem a PO liberałom do piet nie dorasta za to jesli beda mieli wiekszośc w sejmie i prezydenta to za 2 lata bedzie ich przynajmniej mozna w całosci rozliczyc a nie teraz jedno na drugie winę zrzuca bo PiS robio to samo "co złego to nie my" :O standart :P

Gość echh....(
poprawka 100%*

studenciny głosują na PO-jebków bo w większości to debile bez własnych poglądów i nie rozróżniają nawet postawowych pojęć z dziedziny polityki... boją się też wyobcowania z grupy jako że głosowanie na PO jest w środowisku studenckim bardzo "coooool"

tu jest sondaż Na PO głosują ludzie wykształceni, młodzi, pręzni. Na PIS staruchy, wieś, ludzie bez wykształcenia, ludzie od ojczulka Rydzyka, mohery sorry, ja jestem młoda, robię doktorat (odnośnie wykształcenia) i NIE oddam swojego głosu na Komorowskiego coś za bardzo generalizujesz przyjacielu....

Gość echh....(
a jak mi ktoś klepie brednie że PiSowskie rzady były najlepsze to mnie głuchy smiech ogrania i politowanie. Bo skoro było tak dobrze to czemu było tak źle?:O i czemu wiekszośc społeczenstwa w powszechnych wyborach im podziekowała zza 2 lata udreki i kłotni?:P

Najwyższa Izba Kontroli zarzuca resortowi, że bez potrzeby przekazał 10 milionów złotych klinice kierowanej przez senatora PO.

Gość tu jest sondaż
Jasne. Studenci to debile, nie rozrózniaja pojec z polityki. Natomiast staruch od ojczulka Rydzyka i wies z podstawowym wyksztalceniem znaja sie na poltyce jak malo kto :D

Senator Platformy Obywatelskiej Tomasz Misiak przewodnicząc komisji gospodarki narodowej, która pracowała nad specustawą stoczniową, zgłaszał do niej poprawki. Później jak napisała Gazeta Wyborcza firma Work Service, której Misiak jest współwłaścicielem, dostała bez przetargu zlecenie przy jej realizacji