Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA

upaly i przeciagi-robicie przeciąg w domu jak sa dzieci?

Polecane posty

Gość ja mialam non stop KRWAWIENIA

Gość pytająca mamusia
ja tak, ale zamykam wtedy drzwi od kuchni w której też jest otwarte okno, wtedy "przeciąg" jest bardziej optymalny i nie wieje aż tak

u n ie nie da się zrobić przeciągu :( nawet jak pootwieram wszystkie okna to i tak powietrze stoi! ale jakby się dało to bym zrobiła! wszystko byleby nie dopuścić do nagrzania domu do 30 stopni...a to coraz bliżej :(

w żadnym wypadku przeciągi i nie tylko ze względu na dzieci ale i na dorosłych a później przeziębienia chore gardła uszy ja w domu mam pozaciągane żaluzje i okna są na uchylnym i w domu jest chłodno

U mnie w domu 28 stopni. Ale nie robię przeciągów! Nie zdrowe.no to wtedy temperatura się zmniejsza bo słońce nie nagrzewa tak pokoju.I temperatura potrawie ładnie spaść :)

Ja robie ale tak aby malemu nie zaszkodzic. U nas w Nowym Saczu o 9 rano bylo 39stpni(!) na zacienionym termometrze. Potem temp spadla do 31-34 stopni.

Gość tylko w polsce ludzie sie boja
przeciagow! ciekawe dlaczefo w niemczech, angli czy francji ludzi nie przewiewa czyzby polskie przeciagi byly wyjatkowo agresywne?

Gość pilotkkkkka
jagoda jka mogla ta temperatura spasc? sama mieszkam w nowym saczu, ale bredzisz- jak zzawsze!!!!

Nie nie robię,bo starsza córka i tak non stop mi choruje ! Ja mam pozasuwane rolety i uchylone okno i w mieszkaniu jest chłodno :)

Gość taka sobie ja ...
ja zakładam dziecku (9 miesięcy) czapkę lub chustkę na głowę by ochronić uszy i otwieram okna