Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdf

zamurowało mnie po tej wiadomości..

Polecane posty

Gość 12345654321
ja pierdole nie wierze w to co czytam wy wszyscy na glowe udpadliscie oni NIE WIDZIELI SIE 2 MIESIACE a ten facet woli PILKE OD NIEJ dziewczyna pisze ze NASTEPNE SPOTKANIE Z POWODU TEJ PILKI ZA MIESIAC W takim razie ten facet moze zwiazac sie z pilka zamiast z kobieta

Mógłby iść na kompromis, praktycznie wszystkie mecze u siebie oglądnie, jedną niedzielę oglądając u Ciebie powinien przeżyć... Wiadomo koledzy, piwo - jak piszą dziewczyny, ale - z nimi będzie wszystkie mecze oglądał i ciągle siedział. Ja wychodzę z założenia że gdyby mu zależało i gdyby chciał, to by przyjechał i nie robił problemów z oglądnięciem u Ciebie. Dziewczyny - tu nie chodzi o to że ona mu z kolegami zabrania, bo nic takiego nie ma, ale że chciałaby się z nim RAZ w mistrzostwa spotkać, tym bardziej że są na odległość... To chyba zrozumiałe? ;) Gdybym ja miała się z moim raz na miesiąc w jeden dzień widzieć, to poszłabym nawet na wystawę skamielin jeżeli on by miał takie hobby, więc mecz też można przetrzymać nawet jak się nie lubi :)

Gość 12345654321
i ten chamski tekst SA RZECZY Z KTORYCH SIE NIE ZARTUJE i wie to wychowana osoba ktora szanuja druga strone i ja kocha

Gość piczkaxxxxxxxxx
nie liczy sie wcale z toba , ewidentnie jest to cham i prostak, mecz ważniejszy od spotkania z ukochana ktorej dawno nie widział:O co za koleś, lepiej sie przyjrzyj czy przez ten miesiac nie pojawil sie ktos w jego zyciu....

Gość dgsdf
12345654321 - dziękuje za zrozumienie. Cięzko mi jets bez niego..wiele łez wylałam przez telefon. Ojciec sie nade mna zneca fizycznie - wczensiej duuuzo o tym mówił teraz wpiera mi ze chce do niego przyjechac zeby na ojca nie patrzec. A doskonale wie ze szaleje z miłości...teraz sie nie odzywa...ja tez sie nie odezwe...kurwa czemu nawet najmniejsze problemy urastają do takiej rangi !! do takich kłótni... dlaczego nie pozwoli mi przyjechać do siebei zebyśmy oboje obejżeli tego meczu !! ciagle gada ze bede marudziła..obiecywałam ze słowa nie powiem tylko usiąde z nim i bede oglądać !!

Gość ale dupek
obrazil Cie i tyle

Gość dgsdf
to ja miałam do neigo przyjechać na 2 tygodnie...

Gość 12345654321
wiesz co ci powiem zostaw go to nie ma sensu nie liczy sie z toba i jeszcze twierdzi ze chcesz przyjechac zbey od ojca odpoczac jest tylu wspanialych wartosciowych facetow prosze cie dla twojego dobra i szczescie

Gość 12345654321
ciagle gada ze bede marudziła wiesz co moj maz mowi ze kocha mnie nawet wtedy kiedy mam gorszy dzien i marudze i moje marudzenie czy gorsze dni nigdy nie byly powodem do tego abysmy zrobili sobie jakis odpoczynek od siebie

Gość dgsdf
musze z nim porozmawiać na spokojnie...nie wiem jak to teraz bedzie :( czuje ze jestem na samym koncu!! a jak mu o tym mówie to on sie denerwuje i krzyczy ze wcale tak nie ejst ze gadam głupoty...alke chyba jakis powód jest ze sie tak czuje prawda ?>? o tym nie pomysli..

Jeżeli masz taką sytuację w domu to on tym bardziej powinien chcieć żebyś do niego przyjechała, dla Twojego dobra... Cham i prostak, niestety.

Gość dgsdf
zwykle jestem wygadana i nie daje po sibie jeździć ale to co powiedział tak mnie zabloało ze czuje ze wyssał tym ze mnie cała energię i chęć do czegokolwiek... nie mam siły :( źle sie czuje..psycha mi siada..ojciec z jednej strony a ten z drugiej...chociaz on mógłby mi oszczedzić przykrości

Gość 12345654321
dgsdf prosze cie tu nie ma nawet o czym rozmawiac chcesz skomlec o czas do faceta ktory ma cie gdzies?? jak sie szanujesz to naprawde kopa w dupe i dziewczyna tutaj miala racje jak facet wie ze masz taka sytacje powinien cie zabierac jak najczesciej ja tez mialam ciezko w domu i wtedy moj chlopak robil wszystko zebyk jak najwiecej czasu spedzala z nim z dala od rodziny co wiecej po jednej klotni w domu na 3 dzien zabral mnie zebysmy obejrzeli mieszkanie do wynajecie i juz zamieszkali a nie za 2 lata po to zebym nie musiala w domu sie meczyc

Gość piczkaxxxxxxxxx
a mozesz pojechac do niego bez jego wiedzy? staniesz w drzwiach i juz, przeciez cie nie wywali z domu(chociaz w sumie kto wie 0 wtedz pryznajmniej wzcyaisy cyz nie spedya tego cyasu y kims innzm

Gość 12345654321
piczkaxxxxxxxxx no nie dziewczyna ma sie pchac na sile facetowi ktory nie chce spedzic z nia tego czasu ?? ma zrobic z siebie jakas nieszanujaca sie szmate ktora zorbi wszyskto byle byc z facetem i nie wazne z jakim i jakja traktuje??

Gość dgsdf
teraz milczy,,, Najbardziej boli jak czuje ze jestem mu obojętna..nigdy mi tego nie powiedział ale tak sie czuje. mam dosć wszystkiego...dość dość dość !!

pewne informacje zmieniaja mój stosunek do sytuacji.... Autorko... Przykro mi. Jedź do niego w koszulce "Polska" kup piwo i czipsy.... a po meczu wytlumacz co cie boli. Wydaje mi sie ze facet sie zaaferowal mistrzostwami.... bezmyslnie... Oni tacy w wiekszosci sa...

piczka, no chyba raczysz żartować, w jaki sposób ona ma się jeszcze poniżyć? Ma w tych drzwiach stanąć z różą w zębach i błagać o przebaczenie? No daj spokój! Gdyby koleś był fair to brałby ją do siebie jak najczęściej, kiedy może, ze wzgl na jej dobro psychiczne, a nie dokładał jeszcze i kopał leżącego :o

Gość dgsdf
Nie pojade do niego bez jego wiedzy. Nie jestem świnia i nawet jemu nigdy sie nie pchałam do domu...

Gość 12345654321
karygodne zachowanie jak ja to lubie tlumaczenie kazdego chamskiego krzywdzoacego zachowania faceta bo oni tacy sa jasne wypowiedz na poziomie no zdradzil cie ale taka natura tacy faceci sa ja nie moge skad sie takie nawiwne baby biora ktore sie nie szanuja ??? a potem placz za jakis czas bo facet mial mnie w dupie ja na sile sie cislam dawalam sie tak traktowac i teraz jestem nieszczesliwa bo on caly czas tak sie zachowuje

Gość piczkaxxxxxxxxx
no macie racje w sumie, teraz to ona powinna go ladnie olac, albo po tym mundialu

o wybacz nie jestem nieszanujaca sie kobieta, a tym bardziej baba.... nie uwazam inwektyw pod twoim adresem, wiec ty rowniez nie obrazaj mnie..... kazdy ma prawo do wlasnego zdania w tym czy innym temacie, i ja wyrazam swoje

Gość 12345654321
karygodne zachowanie i jeszcze ci cos powiem gowno prawda nie sa tacy to wasza wina takich kobiet ze tak sie zachowuja bo pozwalacie na to i tlumaczycie a jest masa wartosciowych facetow kurzy szanuja kobiety i nigdy by sie tak nie zachowali i NIGDY NICZEGO nie przedlozyliby nad swoja ukochanka kobiete a juz na pewno nie mecz w sytacji w ktorej facet z dziewczyna nie widzial sie 2 mies !!!!!

Gość 12345654321
karygodne zachowanie wybacz ale nie pros mnie o panowanie nad sowim jezykiem kiedy takie pierdoly wypisujesz nie ma u mnie litosci dla takiego podejscia tym bardziej jak komus innemu daje sie rady pt upokorz sie jesze bardziej i zeszmac sie jeszcze bardziej pokaz ze akceptujesz chamskie zachowania jasne niehc pojedzie z chipsami a potem rozmowa co ja boli ale konsekwencja najpierw akceptacja zahcowania latanie za facetem ktory nie chcial spedzic z nia czasu a potem jednak zmiana frontu i sygnalizowanie ze zahcowanie nie bylo wlasciwe super - i facet na pewno ja zleje bo przeciez i tak ona przyjechala i nawet w sumie zla nie byla

czy ja ci grzebię w twoim związku ?? Moj facet, mój związek, moja sprawa. masz innego? kochasz go ? to sie ciesz... ja swojego również kocham. I to nie chodzi o tłumaczenie :O A o pewną wolność w związku..... no ale to już jak widzę, zależy od związku...... Ale jak już powiedziałam: Autorka sama wybrała sobie mężczyznę!!! Jeśli jej nie pasuje, porozmawiać; jak nic nie da i boli - rozstać się.

1234etc.... cos nerwowa jestes.... Uspokój się dziewczyno, to tylko forum, dzielimy sie tutaj swoimi myślami Wypraszam sobie wyzywanie od "bab" :O bo nie pasuje ci mój pogląd na sprawę..... Nie umiesz rozmawiać?? No to masz pecha, ale nie wyżywaj się na innych użytkownikach forum!

Gość 12345654321
karygodne zachowanie wolnosc w zwiakzu to moze byc jak ludzie sa na miejscu widyja sie czesto np codziennie i facte mowi ze chce taki meksi wieczor z meczem i ok ale nie pisz mi ze wolnoscia jest odwolywanie PO 2 MIESIACACH spotkania z powodu meczu i jeszcze takie hasleko z smsa

Gość profesor Ciekawski
Olej leszcza. Jeśli teraz jest taki względem ciebie to co będzie później???