Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssscccccccccccccccc/

pytanie do facetow- po co wam kobieta?

Polecane posty

pytanie jest głupie dziewczyna chyba nie rozumie słowa PARTNERSTWO ;) zmykam -pa

Role się odwrócily bo teraz ty wy latacie za mną a nie ja. Ale żadnej z was nie dam najmniejszej szansy.

Gość klopsiorek maly
dominik1000 Role się odwrócily bo teraz ty wy latacie za mną a nie ja. Ale żadnej z was nie dam najmniejszej szansy. Nie pojmujesz nic a nic. panowie biegaja za mna gdy ja na to pozwalam. ty nie latajac za mna sam znalezles sie w koszu kory sie nazywa 'plewy' :P

Gość blekitne_niebo
Większości tych wymogów nie spełniam, więc związek ze mną to musi być albo prawdziwa miłość, albo prawdziwa desperacja :D Gotować nie umiem, sprzątać mi się nie chce, prasować nie lubię. Mamy z chlopem dyżury w domu, on jest troche bardziej pedantyczny niz ja wiec jakos ciagniemy, ale naczynia po 3 dni w zlewie stoja. Mam praktycznie samych kolegów (nie, nie uwazam, ze to jest takie cool, ot, tak sie zlozylo po prostu), seksu gdy nie mam ochoty sobie nie wyobrazam. Od kilku lat codziennie słyszę jaka jestem wspaniała i wyjątkowa :D

Gość ma brzytki kinol
"kręcimy wami jak tylko chcemy" jak wygladasz jak megan fox czy miley cyrus to zgoda. w innym przypadku zapomij:D

Gość bzyczek maly
jak wygladasz jak miley cyrus mam proste zeby :classic_cool: :O tez wymyslil z tym gowniarksim porownaniem :D

Gość ma brzytki kinol
niewiem o co ci chodzi bzyczku ale jeszcze do tej listy dodam sheryl cole 😍:D

Gość bzyczek maly
nie wiem o co ci chodzi======oszczedz wstudu. twojego sobie. chodzi o to ze podales ja jako przyklad fajnej laski :D a ja na to ze mam proste zeby:P

Jak patrze na wypowiedzi klopsiorka... W ogóle co to za wieśniacki nick? ..to jestem za robieniem testu na inteligencje, zanim komuś dadzą dostęp do internetu.

"Kręcimy wam jak chcemy" - Nie, to jest tylko podejście posranych księżniczek, manipulantek. Zazwyczaj niedowartościowanych kobiet, które bezpodstawnie uważają się za bóstwa, ot co.

Gość hielennnnnna
moze mi ktos wytlumaczyc "KOBIETA KIEPSKA W LOZKU" tzn jaka?

Gość hmmm musial dostac kosza

heh... Jestem w szczęśliwym związku :) Więc chyba błędne wnioski pani/panie psycholog. Niektóre wypowiedzi są po prostu charakterystyczne dla danej grupy osób

Gość ostatnie zdanie masło maślane

i z tego szczescia w szczesliwym zwiazku az na kafe po nocach przebywasz...

Nie, to twoja psychoanaliza na podstawie jednego zdania jest twoim masłem

A co ma przeglądanie kafe do braku szczęścia? :) Rozumiem, że na podstawie własnej autopsji tak myslisz. Ale nie martw się. Nie wszyscy są zdesperowani :)

hmmm ---> jestes z wybrzeza?

KOBIETA KIEPSKA W LOZKU => W skrócie: to taka przy której zdrowy psychicznie facet (rózni -file nie są zdrowi) ma ochotę na figle z inną kobietą, bo obecna nie chce spełnić jego fantazji.

A napadalo Wam?

W Trójmieście codziennie pada ale pod wieczór. W sumie nie za dużo. Jest czas, żeby wykorzystać pogodę i wybrać się na plażę. Współczuję tylko tym z południa... Nie dość, że raz zalało to i drugi może niektórych.

Hmmm czy to nie Ty zakladales kiedys temat albo pytales o to jak Cie odbieraja dziewczyny, bo zaprosiles jakas na kolacje z winem a ona sie pozniej wycofala? Tam byla jakas ostra sprzeczka z kims z netu i potem miales zadzwonic do jednej dziewczyny. Ostatni post byl, ze "przyjaciolka odzyskana". To Ty czy cos mi sie myli? Ale nick byl chyba taki sam?

Gość hielennnnnna
aha juz jarzę :P myslalam, ze zla kobieta w lozku wykonuje nie takie ruchy jak trzeba hehe

Kaliban! Ale piękna ta kobieta na zdjęciu w Twojej stopce - oczu nie można oderwać. Tata lew z córeczką (tak mi się wydaje, że to dziewczynka) też śliczni. Pzdr

hielennnnnna => Jakie ruch, rwa mać? :o To nie taniec z gwiazdami. Chyba, że się przypieprzysz z Jackiem Nicolsonem :P

Nesia => Cóż, kobieta, jak kobieta: nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba - chodzi raczej o ciągle aktualne (a raczej dzisiaj aktualne nawet bardziej) słowa Rousseau . A co do zdjęcia lwów: nie jestem zoologiem. Ale cholernie lubię koty małe i duże. PZDR

Gość Kaliban masz dobry gust do
kobiet 🖐️