Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za społeczenstwo wogle

agresja ludzi wobec matek z dziecmi

Polecane posty

nie ma to jak robić podrzutki, a samemu się bawić i niczym nie przejmować. Po co samemu się martwić, jak rodzina może za nas dziecko zabawić i je wychować

moi starzy sami mi je by wyrywali bo im już na tej emeryturze odwala z nudów

kpiarz jasne, moi są w podobnym wieku, ale wolą już ciszę i spokój, a nie rozwrzeszczane wnuki, które tylko chałupę do góry nogami wywracają

Moja matka jest dyżurna niańką całej rodziny bo ona poprostu kocha dzieci i ma do nich anielską cierpliwość

skoro uważasz, że takie podejście do życia jest lepsze i nie wychodzić z dzieckiem do ludzi to proszę bardzo, później nie zdziw się jak dziecko będzie miało 5 czy 6 lat i nie będzie potrafiło się zachować wśród większej ilości ludzi, bo jak będzie tylko przebywać z babcią, czy rodzicami

Gość Ja_znam
Kiparz- a gdyby nie byli w stanie już ich bawić?A Ty jeszcze oprócz dzieci musiałbys zajmować się rodzicami?A siostra miałaby swoja parkę?Wiesz co:) życie przed Tobą i na razie(przepraszam z góry)mało wiesz o dzieciach i ich wychowaniu:)Nie mając swoich własnych mówimy jak powinniśmy postępować z tym czy tamtym...a potem to życie -samo życie:)

Gość do kpirz
A te twoje dzieci to pewno twój ojciec kuta... bedzie karmił, gadasz takie pierdoły że jak bym to na zywo usłyszała to bym zabiła

Gość zmnamto
Chlopiska dobrze pisali

Gość Czarna_26
Tak byłam dzieckiem, ale za moich czasów nie było galerii, nie chodziło się z dziećmi do MCdonalda, marketów. Zakupy robiło się w pobliskim sklepie. Bawiłam się na podwórku, chodzilam z mamą na spacery. Nie wrzeszczałam, nie srałam, nie rzygałam, wiedziałam jak się zachować. Pracowałam jakiś czas z dziećmi i wiem jak potrafią się zachowywać. Nie wszystkie oczywiscie ale niestety znaczna większość.

Zgadzam sie z matkami ale i krytykujacymi je.. matki czasem musza gdzies wyjsc z dzieckiem czy pojechac do lekarza. sama bylam w ciazy i wiem jak to jest,tak samo w sklepie,nawet jak sie zle czulam musialam wyjsc do marketu po cos. zawsze stawalam przy kasach do tego przeznaczonych. Nastolatki i ogolnie mlodzi ludzie ustepowali i patrzyli przyjaznie na moj brzuch. gorzej jest ze staruszkami.wiadomo starsze osoby,ale zeby 70-letnia babka ktora przejezdza jeden przystanek darla sie na matke czy ciezarna ze nie ustapi jej miejsca?lekka przesada.. tak samo matka wchodzaca z piatka dzieci po 6-7lat i karze im szybko zajmowac miejsca, 3letnie dziecko-ok, male jest i samo nie ustoi jak autobus gwaltownie zachamuje. LUDZIE TROCHE ZROZUMIENIA I SZACUNKU!

Gość mam zrozumienie i szacunek
Nie wyobrażam sobie nie ustąpić kobiecie w ciąży. Tak mnie wychowano i cieszę się z tego, że nie zaliczam się do tego morza buractwa i chamstwa, które mnie otacza. Gardzę głęboko bydełkiem, co widzi w autobusie kobietę w zaawansowanej ciąży i dalej płaszczy tyłek na siedzeniu. Najbardziej przykre, jak to są "mężczyźni" (cudzysłów, bo dupek, który nie ma instynktu opiekowania się i chronienia kobiety i dziecka, na to miano nie zasługuje). Natomiast, niestety medal ma też drugą stronę. Tez zauważam postawy matek typu "święta krowa" i "pępek świata". Też się spotykam z niegrzecznością dzieci i matkami, które na to nie reagują, postawami typu, że dziecko może drzeć się i przeszkadzać wszystkim, bo to dziecko. Niedopuszczalne jest dla mnie, że dziecko wyje 30 minut w kościele, czy sklepie, a matka nic. Powinna po prostu wyjść i dziecko uspokoić. To brak podstawowej kultury i nie dziwię się, że wzbudza agresję. Ale kochani, brak kultury ma się już w sobie przed zajściem w ciążę :) Te same osoby, które nie ustąpią miejsca w autobusie i nie umieją się zachować odpowiednio w innych sytuacjach, a teraz gardłują na tym temacie, to są potem te burackie matki i równie żenujący tatusiowie :)

ach brak slow okreslanie dzieci bachowami, smierdzielami, zenada. bardzo sie ciesze ze nie mieszkam w polsce bo w polsce zostalo samo bydlo, dresiarze, wypachniale ciule bez wychowania bo zagranica nikt by ich tu nawet nie chcial z takim podejsciem. typowo polsce, drobnomieszczanstwo. ach wasza przykra i smutna sprawa. a ja powie ze wczoraj bylam na malych zakupkach w markecie, mialam ok 10 produktow, male dziecko na biodrze sobie zwisalo. wyobrazcie sobie ze babka co stala za mna zaczela mi wyciagac rzeczy na tasme a potem spakowala do reklamowki. ha! bylam tak szczesliwa i wdzieczna, pokazalo mi to ze po prostu w polsce takie szopki odchodza.

Poza tym co innego jak dziecko malutkie płacze a co innego jak trzy-cztero letni dzieicar wrzeszczy i ma atak szalu bo matka mu nie chce czegoś kupić. On sie drze, matka bierze tego małego skurwiela na przetrzymanie a wszyscy tego wrzasku musza sluchac. Może byłem mały i tak samo płakałem, srałem i wrzeszczałem ale matka mnie szybko potrafiła doprowadzic do porządku a teraz w epoce bezstresowego wychowania mozna kurwa oszaleć. A co do kobiet w ciąży to ciąża ne jest choroba tylko świadomym wyborem więc nie widze powodu żeby ustepować miejsca bo kurwa płace za bilet i zamierzam w pełni koezystać z miejsca siedzącego jeżeli takowe jest.

Gość mam lekkiego kacora
A ja wczoraj po pracy spotkałem sie z kolegami na kilka piwek. No i w drodze powrotnej jakas kurwa z brzdącem o mało mi na kolana nie wlazla. Za mało pijany byłem bo inaczej bym jej pare chui posłał.

Gość jdjdjdj
mam lekkiego kacora --> dobre :D

Kpiarz - a Ciebie ktoś w ogóle wychowywał ? Chodzi o tekst o ciąży i Twoim prawie do siedzenia :O Sorry , zmieniam zdanie , to nie brak wychowania , ale totalne buractwo :O Jak ktoś obok Ciebie stoi ze złamaną nogą ,też nie wstajesz ? Przecież to jego wybór , mógł bardziej uważać na siebie :P

Gość kpiarz to nam poprawiles humor
dobry jestes hahhhhahhahhahaaa masz kobiete?

Patologia kobiet sięga już szczytu. Większość z nich nie chce mieć dzieci i złośliwie, bezczelnie wypowiada się o matkach i ich dzieciach. Tylko my mężczyźni trzymamy poziom i widok kobiety z małym dzieckiem wywołuje u nas pozytywne odczucia.

Gość dominik co ćpasz???
:D

Gość LajzaMineli
są dzieci i rozpaskudzone szczyle, sa mamy i szurnięte c...py. Dziecko trzeba wychować ale wielu kobietom ta sztuka nie wychodzi. Mają rację ci którzy mają serdecznie dość wyjców - w sklepie, kościele .Im wydaje się że cały świat podziwia je za epokowe dzieło urodzenia. No, wybaczcie urodzić i krowa potrafi. Ale - wychowajcie na ludzi swoje potomstwo. A ludzie "syczeć"na wasz widok nie będą. Ostatnio w samolocie za mną siedziała mamuśka z dwójką - rozdartych dzieciaków w wieku ok. 5 - 6 lat. Te gnoje wyły cały lot, kopały mnie w plecy, ganiały między fotelami. A mamuśka skrzeczała- Asia, wracaj, Zuzia wracaj a małe miały ją w d...I co - miałam wysiąść?!!!!!

Gość domi to prawik
;)🖐️

Mam i jak będzie w ciąży to napewno nie będzie jeżdzila autobusami. Po urodzeniu tez. Albo kupimy drugie auto albo bedzie korzystac z mojego

Gość marina to ja
geedy5eyh, kpiarz -> dobrze gadacie

Laiza - mogłaś spróbować ;) A tak poważnei , to nie wina dzieci , tylko dorosłych . Kpiarz - mam wrażenie , że teraz to już tylko prowokujesz ;) :D

Gość ladaco
zaraz mecz

awe a jak ktos twierdzi że drące się dziecko w muzeum albo na wystawie jest w porządku to nie prowokuje? Rozumiem sklep ale po chuja ciągnąc niemowlaka do takich miejsc? Co te dziecko w wieku kilkunastu miesięcy tam zobaczy poza tym że wkurwia innych ludzi, którzy płacą za bilety? Albo wrzaski rozkapryszonego szczyla w pociagu czy autokarze to nie jest prowokacja i mamusia która w żaden sposób nie reaguje bo "dziecko musi sie wypłakać"? To nie jest prowokowanie?