Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgsfsd

dlaczego wiekszosc kobiet to puste idiotki i hipokrytki?

Polecane posty

Gość fsdgsfsd

ubolewam nad tym... bardzo ciezko znaleźć odpowiednia kobiete, przyznaja to same panie, ktore maja juz starszy wiek i widza co sie dzieje zapytajcie kazda kobiete w wieku 50+ o dzisiejsze dziewczyny, dajmy na to w wieku 17-28 to uslyszycie same negatywne odpowiedzi. i o ile czasem starsi ludzie lubią pieprzyc glupoty, albo zyc swoimi czasami, ktore ni jak maja sie do obecnych, tak w tym wypadku maja calkowita racje

Gość Easy Man
To prawda, w dzisiejszych czasach ciężko znaleźć rozsądną i wartościową kobietę w przedziale wiekowym 20-28 lat. Większość patrzy tylko na kasę i uciechy cielesne, szuka księcia z bajki, a same nie potrafią nic od siebie dać. Mam szczęście, że udało mi się po kilku zawodach miłosnych trafić na tą jedyną. Autorze, nie przejmuj się, szukaj, aż znajdziesz. Nie wszystkie kobiety są puste. Czasem wystarczy szeroko otworzyć oczy.

Gość umdaumda
jestem dziewczyną i potwierdzam - teraz 80% kobiet to same idiotki. Jak słucham niektórych to nie wiem czy mam płakac sie się śmiac z ich głupoty. Mam w swoich otoczeniu jedynie 4 najprawde świetne koleżanki, reszta to chyba jakieś nieporozumienie:D Ubierają się jak wieśniary, w głowie też tylko balety i nie ma innych tematów oprócz ubran. Ostatnio zaproponowałam koleżance żeby pójśc w góry na weekend to patrzyła na mnie z politowaniem:D a jak zapytałam czy idziemy na impreze to cieszy sie jak głupia :| Ale z Wami facetami też nie jest lepiej. Patrzycie przede wszystkich najpierw na wygląd. Na przykład idą dwie fajne dziewczyny to oczywiście większa uwaga idzie na tą bardziej ogarniętą, a powiem wam URODA RZADKO IDZIE W PARZE Z ROZUMEM więc się zastanówcie czy czasami nie lepiej zwrócic uwage na tę skromniejszą :)

Gość Gladiusss
Bo my faceci jesteśmy wzrokowcami. Wygląd przyciąga, charakter zatrzymuje. Jeśli mnie kobieta na samym początku nie pociąga fizycznie, to nie zawracam sobie nią głowy. Proste.

Gość dimon
no i chuj z tego, kazdy powinien pilnować swojej dupy

Gość umdaumda
dziewczę z kafe : nie, to nie jest pocieszanie się brzudyl ;] taka jest okrutna prawda. napisałam rzadko bo wszędzie zdarzają się wyjątki, ale własnie tak jest że brzydule zamiast zadbac o siebie i zrobic cos w kierunku, aby stac się atrakcyjniejszą siedzą przy książkach albo w szkole i się uczą myślac, że to zapewni im szcześliwe życie. Natomiast nie koniecznie ta głupsza ale mniej mająca w głowie nie ma nic lepszego do roboty tylko pindrzy się całymi dniami, w głowie ma tylko ciuchy kosmetyki i wypady na solarium. Tak więc uważam, że przeciętna jest najlepszym rozwiązaniem:d Sama wole przeciętnych mężczyzn , żadnych kujonów ani koksów;]

Gość dziewczę z kafe
Strasznie generalizujesz. Dziewczyna jak jest ładna, to nie musi się pindrzyć a jak jest brzydka, to tony kosmetyków czy solarium (które bardziej szpeci niż dodaje urody...) nie pomoże :)

Masz rację , większość ale nie wszystkie:D Co masz na myśli , pisząc o kobietach, że to hipokrytki?

"zapytajcie kazda kobiete w wieku 50+ o dzisiejsze dziewczyny, dajmy na to w wieku 17-28 to uslyszycie same negatywne odpowiedzi." Zapomniałeś dodać: tak się dzieje od pokoleń, że pokolenie starsze narzeka na pokolenie młodsze i że teraz są takie czasy... a kiedyś tego nie było. :)

Gość Ksymrns25
fsdgsfsd - w czym masz problem pustogłowy? Bierz tą 50+ skoro ci odpowiada! A młode zostaw innym! I nie płacz na forach, bo to wcale nie jest ani męskie, ani dorosłe. Niech cię babcie pocieszają popaprańcu!

Gość samotna99999
Oczywiście dużo jest takich dziewczyn jak jest to określone w temacie.Ale nie sądzę,żeby faceci byli lepsi.Większość z nich zwraca uwagę tylko na blond idiotki,które mają różowe tipsy i tonę pudru na twarzy.Nikt z nich nie zwróci uwagi na przeciętną dziewczynę,która ma dużo do powiedzienia,ale nie wygląda jak Barbie.Laska,która ma lekką nadwagę-skreślona,z małym biustem-skreślona,nie ma opalenizny-skreślona,ma okulary-skreślona.Tylko jestem ciekawa,czy taka pusta laska będzie wierna swojemu równie pustemu chlopakowi i czy będzie potrafiła rozmawiać z nim o czymś innym niż o kosmetykach.imprezach i ciuchach.Gdyby nie to,że faceci tacy są może laski też by takie nie były...

a tak serio, to pokolenie mojej Mamy, to raczej przestroga, jak nie warto dać się traktować w życiu, porażka dobrze, że chociaż ostatnio się zmienia choć wejdźcie tylko na topik dziewczyny, która ma chłopaka alkoholika, aż się wierzyć nie chce

Gość Ksymrns25
Nie tłumaczcie mu, on jest upośledzony! Szkoda czasu!

Gość 35_latka
dla pokolenia 20-28 to ja stara baba jestem już :-) dla mnie dziewczyny w tym wieku sa wszystkie jednakowe, ta sama fgryzura, te same spodnie, top, pasek, buty, wszystkie są jednakowe za czasów moich było inaczej, były "egzemplarze niepowtarzalne" teraz wszyscy są podobni do siebie i całkiem do nikogo :-)

Gość Clarena30
Autor gustuje tylko w 50+ :D

Gość wiesz, a może to jest tak
mam 26 lat, ale uważam tak samo jak autor. większość moich koleżanek lubi się bawić i seksić. studia mają gdzieś. liczy się zabawa, alkohol, obcokrajowcy, bogaci sponsorzy. wstyd mi za te dzieczyny. :O

Gość Clarena30
A za autora ci nie wstyd? Przecież widać, że popapraniec skończony. :O Jaki facet, takie kobiety na jego drodze! Dobrze, że w wieku 50+ już nie są wybredne i dlatego się w ich ramionach pofałdzonych odnalazł ..

Gość wiesz, a może to jest tak
clarena - dlaczego ma mi być za niego wstyd, skoro pisze prawdę? nie mam pojęcia, jakie są kobiety w jego wieku bo on o swoim wieku nic nie napisał. ale zdziwisz się, moja mama w wieku 51 lat, mimo, że jest sama od kilku lat, jest wybredna i nie ma pofałdowanego ciała. dlaczego w tobie tyle jadu, ktoś ci zrobił krzywdę, że nie potrafisz bez złośliwości napisać na temat ?

Autor wcale nie powiedział ani nie dał do zrozumienia, że gustuje w kobietach 50+. Jedynie dał upust frustracji, że szuka, szuka... wartościowej panny w odpowiednim dla niego wieku i za chuja nie moze znaleźć :p Podsumował tylko pokolenie rówiesniczek. W końcu znajdzie wśród nich taką, która zmieni jego poglądy. Wtedy twierdzenia kobiet 50+ będzie kwitował zdaniem warunkowym: - Wszystkiee dziewczyny są takie same. Z wyjątkiem mojej... :D

Gość do autora słów parę
autorze rację masz ale................... nie zapomnij że taka doda czy rutowicz to są wasze czyli męskie stworzone pokemony;)bez facetów takie pustaki by nie istniały tak że należy szukać ogólnego obniżenia poziomu intelektualnego i moralnego u kobiet poprzez wasze "męskie " podejście do związków i to nie tylko tych trwałych ale również tych przelotnych ta starsza;):D

Gość Clarena30
Jejku czy wy nie widzicie jak on pisze? Jak ma trafić na wartościową skora sam nie przedstawia żadnej wartości? Jak można wszystko do jednego wora ładować? I jeszcze się na to zgadzacie? Znaczy się, że same uważacie się za takowe ... :O O dzisiejszych facetach też można powiedzieć, że przelatywacze sami.. A sam autor pokazuje, że są tacy których panny omijają szerokim łukiem, czyli przelatywaczem być nie może! Jacy faceci, takie kobiety! Facet inteligentny spotyka się z inteligentną, a popapraniec spotyka tylko popaprane!

Gość no nie tylko popaprane
znam jedną inteligentną, która kocha popapranego i jakoś im się zyje, więc nie udziwniaj kobieto :P

Gość Clarena30
Nieprawda! Widocznie znasz dziewczynę z dużą wiedzą, a nie inteligentną skoro nie potrafi wyciągać wniosków ... to nie jest inteligentna!

Gość no nie tylko popaprane
wnioski, z czego? z tego, że kocha?

do autora słów parę => Pierdolenie. Ciężko poważnie traktować panny co w wieku 19lat są po 6ciu chłopakach. Do czego się one nadają jeśli nie na jedną noc i do wymiany?