Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgsfsd

dlaczego wiekszosc kobiet to puste idiotki i hipokrytki?

Polecane posty

Zgadzam się z autorem!! w ogóle w moim otoczeniu nie można spotkać normalnej dziewczyny.. Sytuacja na studiach: kazda chce pokazać, że jest lepsza.. jakieś wymyślne ubrania itd, do tego dochodzą głupie tekty... im głupsza dziewczyna tym wieksze wzbudza zainteresowanie i zauwazylam, ze inne do takich ciagną..Niekore probuja nawet na siłę sie im przypodobać, naśladować.. w ogóle ciagłe obgadywanie.. Pozniej doszly do tego głupie odzywy do wykładowców !! dla mnie to bylo śmieszne, bo dziewczyny , ktore studiuja powinny juz soba cos reprezentować, a mi czasami az zal bylo! Ogólnie ja wolę się 3mac z facetami. Jak im cos lezy od razu mowia wprost,a nie jakies obgadywanie itd. Poza tym sa bardziej zgrani, nie zazdroszczą itd

Gość Clarena30
A co to znaczy się zakochać? Uważasz, że to jest bezwiedne? Idzie i chlast po niej? Uczucia lokujemy też tam gdzie chcemy ... choćby podświadomie .. ale jednak! Skoro gustuje w popaprańcach to znaczy, że coś z nią nie tak ... Ja wiem po sobie, że nawet choćbym chciała to nie zakocham się i w najpiękniejszym facecie, jeśli ma baranie spojrzenie ... Obrzydzają mnie tacy ... Mój zauroczył mnie od pierwszego wejrzenia. Oprócz wyglądu miał taką aurę oraz inteligencję w oku, że aż strach. Poznałam go pół roku później i co? Ma tytuł dr, dwa fakultety, świetną pracę, karierę, oczytany itd.

hmm. co do tego, ze jak brzydka laska to madra, kujonicha itd to nie wiem. znam wiele brzydkich i popierniczonych lasek, ale i takie ktore są ładne i madre. Niektorzy tez mowia, ze jak brzydka laska to wierna bo wie, ze inego ciezko bedzie znaleść... ojj .. nie powiedziałabym:)

Gość Clarena30
Przestańcie udawać, że te świetne 50+ wydały na świat parszywe dziewczyny i idealnych facetów... Macie w ogóle pojęcie o czym piszecie?

Gość Clarena30
A co gejem jesteś?

Gość anna dokad anno wracaj anno
heheh kafeteryjne pasztety sie oburzyly, a tymczasem autor tematu ma całkowita racje

Clarena30 Szkoda, że faceci na poziomie - a takim jest zapewne Twój mężczyzna - muszą się z zażenowaniem przyglądać Twoim popisom erudycji. Może masz więcej takich skierowanych do mnie obiektywnych określeń? :D

Gość tuptuskamała
clarena to nie jest tak ze podświadomie zakochujemy się w kim chcemy życie lubi płatać figle i znam takich co nie wierzyli w miłość i byli pewni że przenigdy się nie zakochają a już w głowie im się nie mieściło że można aż tak zgłupieć na czyimś punkcie :) wydaje mi się że z miłością to jest jak z ciążą jest dla tych co nie chcą :)

Gość Clarena30
Jaki normalny facet musi wylewać swoje pretensje do kobiet na babskim forum? Na pewno nie jest to facet, którym interesują się kobiety... Ani przystojny, ani inteligentny i z pretensjami do całego świata. Podsumowując: popapraniec! Jeśli się szuka kobiety w burdelu, to skąd zdziwienie, że znajduje się tylko dziwki? Jakby bywał w filharmonii, teatrze, bibliotece to znajdowałby całkiem inny asortyment. Bo wszędzie są odpowiednie kobiety dla odpowiednich mężczyzn.

Gość Clarena30
Szukanie dziury w całym - o niego się nie martw ... Zna mnie od 3 lat ... i owszem jestem postrzelona, ale jak to on mówi: jak każda artystka ..

Gość Clarena30
tuptuskamała - zawsze wybieramy takiego faceta, który pasuje do atmosfery z dzieciństwa. Zatem skoro taka inteligentna to powinna o tym wiedzieć, a jak się wie, to wybiera się już rozsądniej, albo idzie do psychologa i naprawia błędy dzieciństwa... a nie pcha się w bagno... taka inteligentna, a instynktu samozachowawczego jednak nie ma ...

Gość Clarena30
Szukanie dziury w całym - na głupie podteksty - głupi odzew... Aby komunikacja była efektywna należy posługiwać się tym samym językiem i poziomem ... (tak nas uczono na psychologi)

Ciężko przypuszczać, że agresja i dosadność w ferowaniu etykietek na tym topiku pod adresem kilkorga rozmówców było jedynie przejawem niepokorności artystycznej duszy. Nie każ mi wierzyć, proszę, w takie banalne stwierdzenia.

Gość Clarena30
Szukanie dziury w całym - ja ci nic nie każe! (co mnie to obchodzi?) Chcesz, to wierz w to, że cudowne kobiety 50+ wydały na świat kretynki popaprane i idealnych mężczyzn ... Każdy wierzy w to, co chce...

Gość pofałdzona
clarena ,właśnie takich baboli jak Ty należy unikać-zadufana,przemądra ,sukowata...rzyg!

Gość Clarena30
pofałdzona - i dobrze, wcale nie interesują mnie pofałdzone ... Ważne, że mam takiego jaki mnie interesuje ... A reszta? Nie ma dla mnie znaczenia .. nigdy nie chciałam być wielbiona przez masę ... :D Trafiam do tych co chce!

Nie słuchaj starszych pań bo w tamtych czasach było tak samo tylko nie było to tak nagłośnione jak teraz. a dziewczyny, których młodość przypadła na lata powojenne robiły to samo tylko bardziej "z głową"-nie obnosiły się z tym

Gość Clarena30
Szukanie dziury w całym - widzisz jakie masz proste myślenie? Nie jesteś w stanie tego ułożyć sobie ... Skończyłam psychologię i grafikę ... A jedno ma z drugim wiele wspólnego ... choćby grafika emocjonalna ... ale co będę o tym się rozpisywać ... :O

Gość szpinakowa fantazja
normalnie az mi szkoda szukanie.:( wroc. nie szkoda. nie ma takiej potrzeby. przeciez on sie doskonale bawi. a autorka najwyrazniej nic a nic go nie rozumie. szukanie zejdz pod strzechy!

Nie rozpisuj się. Z pewnością inni nie są w stanie zrozumieć tego o czym piszesz. Zwłaszcza nie rozumieją tego, że wynosząć siebie pod niebiosa samoświadomości i klasyfikując pozostałych jako masę niegodbną wielbić Twoich poglądów dajesz popis czegoś wręcz odwrotnego. Moze ytrudno ci w to uwierzyć, ale nawet na tym prostackim forum jest sporo psychologów i ludzi zajmujących się grafika. A także mających wartościowych partnerów. Ale właściwie... co Ciebie to może obchodzić? :)

Gość szpinakowa fantazja
w sensie nei autora a ta clera czy cos.

Gość szpinakowa fantazja
Clarena30 *

Gość Clarena30
I co w związku z tym? Wiem, że tutaj są graficy... reklamowi ... Psycholog też na pewno z ciekawości "niezwykłych przypadków" wpada i oczywiście takowe znajduje. Ale co z tego wynika? mam poddać się uogólnieniom? Uogólnianie jest dobre dla idiotów . podobnie jak posługiwanie się stereotypami.

Gość Clarena30
szpinakowa fantazja - a kto ci powiedział, że chce go zrozumieć? Nie chce wcale .. Znam mnóstwo świetnych dziewczyn i nikt mi nawet w zabawie, (bo traktować tego poważnie, to chyba nikt się nie odważy) nie jest w stanie wmówić, że jest tak jak tytuł sugeruje ... Zgadzasz się z tym, znaczy się albo jesteś przedstawicielką tytułową, albo jesteś stara i uważasz się za tą w lepszym przedziale .. :P

Gość exekutor
Piszecie bzdury, starsze pokolenia były rzekomo lepsze ? ok, tylko kto wychował to młode pokolenie na takich ludzi jak teraz ? no,właśnie..... Jest słuszna zasada jaka matka taka córka, w większości przypadków zdaje egzamin takie generalizowanie ;p. Czy kobiety są takie złe w dzisiejszych czasach ? Raczej nie, zawsze były dziewczyny o zdzirowatym usposobieniu, ale pamiętajcie o kobietach które znają swoją wartość, a ich nie znajdziecie na pierwszej lepszej dyskotece, tam w większości wiodą prym zwykłe pustaki, poza tym musi być jakiś powód że facet trafia na złe kobiety, to jest problem naszego własnego wyboru..... Myślę że, jak ktoś dobrze poszuka to znajdzie osobę podobnie myślącą, a to ważne, przeciwności się przyciągają ale na krotko.... Chociaż zauważyłem też, że młode pokolenie do którego należę ma gdzieś wartości takie jak dom czy rodzina, liczy się przecież tylko zabawa..... ok, życie każdego rozliczy. Dam wam radę nie narzekajcie na innych debili, kierujcie się swoim interesem i trzymajcie z ludźmi waszego pokroju.......