Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beletrystyka

powalona sytuacja, pomocy

Polecane posty

Evelinasssssssssss jestem ciekawa za którym odmówieniem spotkania Ty zaczęłabyś zastanawiać się co jest grane i „pierdzielić jak potłuczona (może sie zechcesz ustosunkować?byłabym wdzięczna)

Gość evelinasssssssssss
Z Twoim wysokim mniemaniem o sobie to przeciez nieprawdopodobne zeby odmawial spotkan bez powodu. Moze nagadasz mu przez fona albo namarudzisz tyle, ze po prostu ma Cie dosc. Temu akurat bym sie wcale nie zdziwila.

mylisz się, układy pomiedzy nami są zdrowe i czyste, zero marudzenia, przeciez gdyby było tak jak piszesz to "przyjaciel" by nie dzwonił pozatym nie mam niewiadomo jakiego mniemania o sobie, to co tu napisałam to zaledwie strzępy informacji, ale zapewniam że nie zachowuję się jak księzniczka, to raczej on jak królowa Elżbieta nie szukajcie usilnie winy w mojej postawie, bo ja fochów nie strzelam a skoro nie strzelam to co jest grane? że przez tel wszystko git, a jak co do czego to dupa zbita?

Gość ela1234
"(...)to co jest grane? że przez tel wszystko git, a jak co do czego to d**a zbita?" Nie pieprzysz się z nim więc mu nie zależy na spotkaniach. Każdy facet tak ma :)

Za wcześnie zdecydowaliście się na spotkanie, ot co. Stąd wynikają teraźniejsze problemy. Nie znacie się dostatecznie dobrze, to też nie masz pojęcia co się z nim dzieje. Ja też Ci nie powiem, bo nie znam go w ogóle. Facet może być kompletnie niezrównoważony emocjonalnie... Radzę dać sobie z nim spokój, bo skoro już na starcie taki jest, to się nie zmieni. Chciałabyś ślęczeć w związku z facetem, który zachowuje się tak niedojrzale i egocentrycznie?

Gość Krzysztow Ibis
Zlałaś go na początku a teraz on zlewa ciebie dziewczyno :) Zła mantra zawsze wraca :P Do Dor..... wyżej: ale wyjebałaś z solidarnością jajników :D Najpierw piszesz że nic nie powiesz bo nie znasz obgadywanego faceta w ogóle a zaraz później przesądzasz o jego winie. Wina w związkach na każdym ich etapie zawsze jast po obydwu stronach. Tępe kurwy tylko o tym nie wiedzą i szukają wsparcia u innych tępych kurew, których najwięcej siedzi na takich forumach :o

nie obrażaj kobiet, trochę szacunku, i bez przekleństw jeśli jesteś taki mądry że wiesz o sprawach o których my nie wiemy, to dlaczego zawalasz sprawę związaną z kulturą? podobno wielkie umysły maja problem z podstawowymi sprawami, Ty najwyraźniej jesteś niewyżytym cwelem, który nienawidzi kobiet i je obraza bo w realu żadna z Pan nie zauważa takiego szczurka z zaparowanymi ze złości okularami :P

pozatym ja nikogo nie "zlewałam" poprostu nie chciałam go zranić, a to różnica, a TY mój drogi pojecia mylisz

Gość Krzysztow Ibis
Po pierwsze primo, pusta szmato, nie noszę okularów :P Po sekundo, pusta szmato, gardzę takimi jak Ty więc słownictwo jest jak najbardziej na miejscu. Po tercio, pusta szmato, takie jak Ty wymieniam raz na kwartał. Czoł(gi)em, pusta szmato 🖐️

czemu ludzie są tu tacy wulgarni? tak tważą w tważ to nigdy się z takim chamstwem nie spotkałam, to niepojęte,

Gość Krzysztow Ibis
Zapewne dlatego, pusta szmato, że nie jesteś taka ładna i doskonała jak o sobie myślisz. Inaczej spotkałabyś się np. ze mną. :)

Gość evelinasssssssssss
Nie chcialas go ranic ma znaczyc, ze poczatkowo go nie chcialas ale zmienilas zdanie bo w koncu juz nic nie rozumiem. A ty Krzysztowie W*Y*P*I*E*R*D*A*L*A*J do rynsztoka z takim słownictwem :o

hahahahahahahaha :) dałeś czadu jak diabli tak tak, cała zgrzana czekam na takiego bałwana rozbawiłeś mnie :) :) :)

Gość Juken_z_Wyszkowa
hahah..autorka z tępa szmata, taka stara panna po 30 z parciem na chloptasia...do tego pisze ze koles jest majetny wiec juz wiadomo o co kaman.... idzze ty jebana pizdo i daj kolesiowi spokój...wyraznie chyba dal ci do zrozumienia ze macie w glebokim powazaniu... i wypierdalaj bo męczysz.....

musze wam sie jeszcze do czegos przyznac na co dzien jem kupe i wali mi z ryja..myslicie ze on dlatego mnie unika...???? wlasnie ide jesc...mniam, mniam...dobraaa kupa:D

Gość Krzysztow Ibis
To że jesteś zgrzana i masz mokre majtasy to można wyczuć z każdego Twego postu. :D

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
Krzysztow piateczka :D

nie chciałam go ranić tzn powiedziałam cos w stylu "chciałabym aby nasza znajomośc rozwijała się powoli, dlatego nie zakochaj się we mnie, jestem tobą bardzo zainteresowana i może z tego wyjść cos pięknego, ale nie chcę czuć presji, gdy ja Cię pokocham, to porozmawiamy na temat zdjęcia z Ciebie tej obietnicy, czy sie zgadzasz?" jestem naprawdę śliczna, mam silę rażenia, już conajmniej 4 facetów mi się oświadczało tak mniej więcej po miesiącu znajomości/ 2 miesiącach, ciązy mi to, to wcale nie jest fajne na tym facecie bardzo mi od początku zalezało, nie wiem dlaczego, jakieś diabelne przyciąganie, dlatego poprosiłam go o to, on na początku się śmiał ze to dziwna proźba, a gdy się spotkalismy to już mu do śmiechu nie było :( i mi niestety tez nie bo wciąz wspominał że mu ciązy ta obietnica, i naciskał

13:27 [zgłoś do usunięcia] beIetrystyka musze wam sie jeszcze do czegos przyznac na co dzien jem kupe i wali mi z ryja..myslicie ze on dlatego mnie unika...???? wlasnie ide jesc...mniam, mniam...dobraaa kupa P O D S Z Y W

Juken_z_Wyszkowa SKORO CIĘ TAK MECZE TO NIE CZYTAJ ;P MYŚLENIE SPRAWIA BÓL???? i naucz się czytać, pisałam ile mam lat, i to nie było 30

Gość Krzysztow Ibis
Piąteczka 🖐️ Beletrystyka, ja pierdolę, zaraz jebnę ze śmiechu na ryj :D Może tak poraziłaś faceta podczas poprzedniego spotkania, że nie jest mu do smiechu bo sparaliżowało go i wstydzi się przyznać? :D

Krzysztow Ibis To że jesteś zgrzana i masz mokre majtasy to można wyczuć z każdego Twego postu. Napiszę tak- to nie wstyd być napaloną,( a na tego gościa faktycznie jestem) wstyd mieć problemy z erekcją :P a skoro Ty na te swerę uwagę zwróciłeś, to chyba masz z tym problem, i stąd bierze się twój jad

Gość mixipixiiii
jezuuu ty jestes jakims wampirem, toksycznym stworzeniem....nawet jak piszesz to az czlowieka oslabia ta twoja paplanina... koles ma cie w dupie, nie widzisz tego? piszesz ze ma kase..na to lecisz, ze taka żebranine odstawiasz? nie wstyd ci tak skompec o to spotkanie? kazdy normalny gosc ucieknie od ciebie czym predzej...

Gość Krzysztow Ibis
Widocznie za słabo napalona jesteś bo inaczej pociągnęłabyś mu po kwadransie spotkania. Puste szmaty tak właśnie robią :)

zresztą zdanie facetów jakoś tak się dla mnie nie liczy, wiec sory, ale wasze wypociny nie robia na mnie wrażenia, jesli któś ma do dodania coś wartościowego to proszę pisac :)

Gość buahahahahahhahahahahahahaha
twoje wypociny jak widac na nikim lacznie z tym kolesiem tez nie robia wrazenia widocznie ryj masz niewyjsciowy i gadke do tego zjebana... zalosna pizda....