Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyy...

Czy to jakaś gierka?

Polecane posty

Gość yyyyyyy...

Cześć, mam mały problemik, otóż spotykamy się w gronie znajomych i jest tam koleżanka z którą nie miałem przez jakiś czas żadnego kontaktu, podoba mi sie, kiedy napisałem jej zyczenia na Dzień Kobiet, podziękowała i napisała, że jestem jedynym mężczyzną który pamiętał(myśle to niemożliwe, przecież ma tyle znajomych) potem na urodziny, że dopiero ja jej o tym przypomniałem, i wychodziło na to, że bardzo mnie polubiła:D ale jak zapytałem czy byśmy się spotkali, to niestety ale, że teraz z kimś się spotyka i to by było nie fer(wszystko spoko, ale ta osoba nie pamiętała by o wyżej wspomnianych wydarzeniach? nie pisała by tak, jeśli oprócz mnie ktoś by jej wysłał życzenia, tak mi się zdaje;) ) Proszę Panie o rozkodowanie tego czegoś, czy mnie olewa, czy też miałbym szanse?:) Dziękuję Podszywaczom i wyśmiewaczom mówie stanowcze NIE!;)

Działaj zgodnie z własną osobą, a nie opierasz własne poczynania na komentarzach jakiś bab z forum. Naucz się podejmować własnych decyzji:D

Gość elisska
miałbyś szansę:) Bo wielu facetów(ale ja z którymi byłam zawsze pamiętali o urodzinach, imieninach, dniu dziecka, świętach, dniu kobiet, walentynkach, ale oni nie byli z mediów może dlatego;))

Gość malanowski
nie jest Toba zainteresowana, woli innych facetow a Ciebie traktuje jak kolegę

Gość elisska
jesli Ci bardzo za nie dziękowała to znaczy, że nikt jej nie wysłał:)

Gość jest szansa

Gość elisska
No widzisz masz plusa dużego na starcie:d za same życzenia:) działaj dalej);) i zbieraj kolejne punkty

Gość yyyyyyy...
dzięki za odp, wolę zapytać Kobiet co o tym sądzą, kto pyta nie błądzi, tak czy siak bym działał;) Zbieraj punkty i odbieraj nagrody;) hehe

Gość yyyyyyy...
a pytam czy to nie jakaś gierka, bo słyszałem, że Kobiety lubią udawać niedostępne, niezainteresowane chłopakiem, olewają go itd, a tak naprawdę coś do niego mają;)

Gość yyyyyyy...
Dobra uż wsyztko wiem, nie pszcie. nNAra

Gość yyyyyyy...
podszywaczom mówię NIE:) proszę o odp

Jak na razie nad-interpretujesz i za bardzo się "napalasz". Prawdopodobnie wyczuwa że robisz słodkie oczy, miło jej z tego powodu ale ma kogoś kogo lubi, więc nie licz na to że zmieni zdanie z dnia na dzień. Nie czekaj "na klatce schodowej" jej życia czekając aż związek się rozpadnie. Lubisz ją, to dobrze ale to nie Wasz czas na razie więc równie dobrze możesz funkcjonować "normalnie", bez tej nadinterpretacji każącej Ci czatować za Jej plecami :)

podziękowała - chciała być miła, jest to tylko gest i jeżeli nie było nic innego to nie dopisywałbym do tego jakiejś historii, jezeli chcesz sie przekonac jak jest naprawde to zapros ja gdzies na randkę tylko we dwoje

Gość Prawda o facetach
Widzisz, Drogi Autorze, Ona wcale nie musi kłamać. To, że kogoś ma, nie musi się kłócić z tym, że byłeś jedynym mężczyzną, który złożył jej te życzenia. Bo mężczyźni często nie pamiętają o takich świętach dotyczących kobiet czy o wspólnych rocznicach (a dla kobiety to bardzo ważne, bo oznacza, że mężczyzna szanuje kobietę, myśli i pamięta o niej, dba o jej uśmiech :-) ), nawet gdy jest to ich kobieta. Zwykle składają życzenia tylko z okazji Bożego Narodzenia czy Wielkanocy, ale to nie ma żadnego nadzwyczajnego znaczenia, ponieważ o tych świętach naprawdę trudno zapomnieć, skoro wszystcy dookoła o nich trąbią i świętuje cała rodzina - tego po prostu nie da się przeoczyć. Tak więc Twoje życzenia mają, wbrew pozorom, dużą wartość, bo pokazują Jej, że Ci na Niej zależy i że zawsze o Niej pamiętasz. I kto wie, czy nie doceni tej Twojej pamięci i nie zostawi swojego chłopaka, bo wiesz, często ten mężczyzna, który zawsze dobrze pamięta o takich "osobistych" datach dot. kobiety, finalnie okazuje się osobą bardziej czułą i troskliwą, poświęcejącą Jej więcej uwagi i dbającą o jej uczucia, a to z jednego prostego względu: zadaje sobie wiele trudu, bo mu naprawdę zależy na kobiecie i na tym, by zobaczyć radość na jej twarzy. Tak trzymaj i powodzenia!

Gość Izuśka0904
mnie się wydaje, że masz duże szanse, i ona tylko gra taką niedostępną, ale wydawać się może ale nie musi tak być:)

to fakt te gierki sa straszne. ale w sumie ja jak nei chce z kims sie umowic to zawsze wciskam scieme ze juz sie umawiam , bo wtedy sory gregory, ale mam nadzieje ze koles rozumie ze nic z tego, bo mam juz kogos na oku, najprostsza wymowka wh mnei ;/

Gość yyyyyyy...
ja nie nadinterpretuje, tylko myśle z jakim ona chłopkiem jest co nie pamięta o takich datach? ja nie wiem;) no i czasem te gierki nie są straszne, ale PRZERAŻAJĄCE:D

Gość Prawda o facetach
yyyyy, jak już pisałam: zwykle nie pamiętają o datach tacy mężczyźni, którym po prostu nie zależy. Gdy mój były mnie kochał, pamiętał o datach. Po rozstaniu, gdy jeszcze przez parę m-cy musieliśmy być w kontakcie, nie złożył mi życzeń ani na urodziny, ani imieniny, ani z okazji Dnia Kobiet - tylko na Święta. U tej dziewczyny są dwa wyjścia: albo jest z chłopakiem, któremu niespecjalnie na niej zależy, albo...nie ma chłopaka (dlatego nikt Jej nie składa życzeń), tylko może tak mówi, żeby wydać Ci się atrakcyjną?

Gość yyyyyyy...
mam nadzieje, że to drugie hehe:) Pozdrawiam

Gość Prawda o facetach
I tego Ci życzę! :-)

Gość yyyyyyy...
nie dziękuję, co by nie zapeszyć;) Pozdrawiam Serdecznie:)