Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOWA JAaa

zmieńmy coś metamorfoza od dziś :)

Polecane posty

Gość NOWA JAaa

Nie wiedzialam od czego zaczać, scielam inaczej wlosy zrobilam kolor , zapisalam sie na masaze ujedrniajace , chce zrzucic to co sie przez chorobe nazbieralo , myslalam po sniadaniu, moze od jutra ale nie nie od jutra!! od DZIŚ :) balsamy ujedrniajace, opalenizna , zadbana od stop do glow, w wirze obowiazkow gdzies mi to ucieklo niestety a mam dopiero 23 lata :) Ktoś ze mną?

Gość ja mam 23
hej, ja tez mam 23 lata:D ostatnio troche sie opaliolam i naprawde duzo lepiej wygladam. wklepuje balsam antycelulitowy i ujedrniajacy zobaczymy moze bedzie lepiej

Gość NOWA JAaa
Ja złocistorude zrobilam jedno pasmo takie mango fluorescencyjne, asymetrycznie z boku , mam dugie wlosy za lopatkia jeden bok za ucho i wystajace takie krotkie pasmo , reszta koloru kasztan miedziany :) opalenizna duzzzo daje optycznie 5 kg mniej :D

Gość wewewewewew
wklepywanie balsamu i opalanie się - rzeczywiście jest to temat na poważny topik. swoją drogą symptomatyczne jest, że każda rozmowa o metamorfozach na kafe zaczyna sie i konczy na balsamach i masażach. niepodobna zeby któras poprostu zaczeła uprawiac jakis sport.

Balsamy dolaczylam kilka dni temu, chodze na masaż bańką chińską i terapię energotonową :) modelujaca brzuch :)

sport już dawno uprawiam :) przewaznie to planowanie wszystkiego na raz konczy się fiaskiem tylko powolne dojrzewanie do wszystkiego ma sens :) u mnie 4 lata dojrzewało to coś! Dzisiaj tama pękła..

Choroba zmieniła moje zycie na 4 lata..chcę znów przywołać tamtą mnie! Chodzi o psychologiczne podejście !!

Gość ja mam 23
bo sport to dla mnie zadna nowosc wiec to dla mnie zadna metamorfoza:D

wewewewew znajdz tu jakis powazny topik moze za powazne topiki uwazasz " czy moja cipka jest fajna" ? Ja uwazam, ze pewna siebie wiedzaca czego chce zadbana kobieta to jedna z wazniejszych rzeczy!!Kobieta , ktora sie sobie podoba nabiera pewnosci siebie! Moja mama jest psychologiem wiem o czym mowie..

Gość a na co chorowałaś
?

Mi chodzi tez o zmianę czegos w zyciu.. Ja balam sie ludzi, balam sie wychodzic z domu ciagle myslac , ze ktos to zauwazy cos nie tak u mnie...

Gość kldhfklshfldsf
A co to? Jak się komuś nie podoba to nie musi czytać :O

niedoczynnosc tarczycy, zmienilo sie moje cialo i pewnosc siebie, teraz wyniki mam duzo ladniejsze jest szansa na poprawe :)

kiedys mimo mlodego wieku bylam pewna siebie i otwarta potem sie to zmienilo i mimo, ze wszyscy powtarzali , ze jest naprawde ok , ze nie jestem juz wieszaczkiem mam cyc i fajny tylek..nie wierzylam im...

Gość A ja postanowiłam
- zapisać się od października na studia - zacząć bardziej przyszłościowo myśleć o życiu - zapisać się na jogę - i w wakacje wybrać się na wymarzoną podróż po Syberii.

Gość wewewewewew
to pozdrów mame ode mnie skoro bałaś się wychodzić z domu żeby ktoś nie zauważył u Ciebie czegoś "nie tak" to uważaj żeby nie popaść teraz w kompulsje zapytaj mamy jak co :P

teraz coś we mnie pękło i wiem , ze moge zmienic to co robie zle czyli zameczam wszystkich dokola moja 4 letnia meczarnia...ze chce byc inna...teraz przestane mowic zaczne robic..nie widza , ze nie tylko opowiadam ale tez i umiem działać! a nie wiecznie sie poddawac bo wyniki byly zle...

A ja postanowiłam ---> fajne plany :) wewewewe powiem ci, ze teraz sie niczego nie boje i uwazam , ze lepszego momentu nie ma.. ps nie pozdrawia sie ludzi , ktorych sie nie zna ;]

Gość A ja postanowiłam
Dlaczego się nie pozdrawia? To typowo życzliwy gest. A ja nie planuję tylko wykonuję. Wycieczka już praktycznie zapięta na ostatni guzik, na jogę zamierzam się zapisać jakoś w tygodniu, a do szkoły pewnie po powrocie z Syberii.

w takim razie fajnie :) Ja jestem w trakcie studiów,mam już przepracowanych 5 lat :) Mam swoją działalność :) Co do planów pewnie budowa domu ale chce zmienić coś co wiecznie mi przeszkadza..czyli ten strach.. W kompulsy nie popadne chyba , ze jedzeniowe po dlugim odcieciu od węgli, ale moze się uda i bez tego :)

a ja postanowiłam w jakiej branży pracujesz? To twoje drugie studia? Wycieczka na SYberię , joga, studia to kosztuje..jak znalazłaś tak dobrą pracę bez studiów,żeby Cię było stać na rarytasy? Przepraszam,ze wnikam ale wiem ile kosztuje życie :)

Ja chciałabym języki podszlifować, zacząć ćwiczyć coś na stałe i do końca życia codziennie ćwiczyć brzuszki bo mam z nim problem( budowa jablko). Dzisiaj zaczynam Weidera.

Gość rikulaaka
ja tez zaczne :)

Gość ja tez mam jedna rzecz do
zmiany

Gość hunaja
:) dobry pomysl

Dzień zaczął się pozytywnie :D :) Idę na 2 śniadanko 5 małych posiłkow :) Rozciąganie zaliczone :) Idę na wanienne SPA :)

nowa jaaa -> ja chce przytyc ale nie moge :( zawsze byłam taka szczuplutka ale ostatnio zaczeło mi to bardzo przeszkadzac, powiedz cos wiecej o swojej chorobie... jak przytyłas ?