Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

do tych , którzy chcieliby głosować na Napieralskiego, ale wybierają mneijsze zł

Polecane posty

Gość arbuzowa fantazja
Kaczyński!!! Dzisiejsza debata pokazała, że Komorowski to totalne dno!!!!! Kaczyński jest bardzo mądrym człowiekiem co udowodnił na debacie, kto nie oglądał nakazuję to zrobić!!!!

Gość arbuzowa fantazja
a Napieralski tak średnio wyszedł... ale na pewno lepiej od Komorowskiego. Najlepsze wrażenie zrobił Kaczyński.

ja oglądałam, ale nie podoba mi się konserwatyzm Kaczyńskiego i tego , ze kościół jest zbyt wązny w jego polityce

Gość Debata a dno komorowskiego
Brawo arbuzowa fantazzjo:)

Gość miss skalpela
Kiedyś tak podchodziłam do sprawy, wybierałam mniejsze zło. A teraz głosuję na Napieralskiego i w dupie mam , ze on nie mam szans, ze to "zmarnowany" głos... Będę się martwić w II turze na kogo dalej głosować

a z Kaczyńskiego śmieją się za granicą, jeżdze do niemeiv do pracy i tam ludzie( dodam ze na poziomie, bo z kADRY uniwersyteckiej) śmieją się z Kaczyńskiego

Gość Napieralski to SYN UBEKA!!!!!!

Gość arbuzowa fantazja
nie kościół, ale wiara chrześcijańska.. czyli chodzi ci o in vitro?? Uzasadnił, że jest wiele sposobów leczenia bezpłodności. I jest!!

Gość ja tez tak uważam
i nie "zmarnuję głosu". po to jest kilku kandydatów, żeby można było wyrazić swoje zdanie. a według mediów startuje tylko 2 a reszta to dla ozdoby. w I turze Napieralski.

ja też się właśnie dziś zastanawiałam, czy mniejsze zło czy nie, i postanowiłam ,z e niech prawidziwi zwolennicy wybiorą,a ja się bedę zastanawiać w II turze, choć chyba nie pójdę, bo mi się praca za granicą szykuje:/

furgonetka to chyba nieoglądałaś uważnie Podkreslił że in vtro jest ostatnią metodą, jest wiele innych możliwości leczenia i od tego należało by zacząć, a pary zazwyczaj łapią się pierw za in vitro, zamiast dać szansę naturalności

Gość miss skalpela
A niech sobie będzie i synem Ubeka, co mnie to... A Kaczyński za to nie zna hymnu :P

Gość sopri7898
ja glosuje na korwina bo jest smieszny

Gość miał byc komor ale
po dłuższym zastanowieniu bedzie napieralski i cala rodzine i wszystkich znajomych tak zterroryzuje że tez na niego zagłosują.

A z czeo się śmieją> Tak jak ze św p Lecha smiali się bo sweterka nie dopasował Spójrzmy jakie teraz komorowski gafy strzela wikipedia, afganistan, nie zna państw UE i co jeszcze?

Gość kika bez bucika
ale kogo obchodzi wrazenie. kazdy moze sie wypowiedziec naobiecywac...chodzi o prawdomownosc a nie obiecywanie i dobre wyslawianie (nie mowiac juz o mlaskaniu ohydnym kaczynskiego). kaczuchy mialy szanse i zawiodly, osmieszyly polske za granica a wybierajac tego wypier staniemy sie ogromna polewa na arenie meidzynarodowej

miss skalpela ty to się lepiej nie wypowiadaj bo aż żal :/ ...

na 100% nie komorowski - wstyd nam przyniesie. ten facet nie ma elementarnej wiedzy o polityce i gospodarce :/

Gość ja tez tak uważam
za grzechy rodziców sie nie odpowiada, ale jeśli juz tak po ojcach jedziemy to Kaczyński tez miał tatę na stanowisku, wysyłanego na wyjazdy zagraniczne. byle kto nie jechał.

in vitro jest niezgodne z naukami kościoła , ale przeciez nie każdy jest katolikiem i tez nie kaqżdy katolik przestrezga, uwaqżam że każdy powiniemn mieć wybór jak chce się leczyć i czy to jest zgodne z jego sumieniem, a nie żeby rząd mi odgórnie to ustalał

Gość komu jest wstyd za kaczki
albo za wpadki Komorowskiego - niech sobie przez chwilę wyobrazi wstyd, jaki zrobiłby mu Janusz Korwin Mikke jako prezydent :) Od razu lżej, co?

Gość miss skalpela
ejjj, dajcie spokój z tym in vitro. Przecież nikt go nie robi idąc tak sobie ulicą i stwierdzając: chodź kochanie wstąpimy do kliniki niepłodnosci i fundniemy sobie in vitro" :O Wcześniej przechodzi się multum badań, monitoringów, obserwacji. Dobry specjalista "na dzień dobry" nie proponuje in vitro. Wiadomo, ze jest to ostatecznosć.

Gość arbuzowa fantazja
no to jeżeli nie liczy się dla ciebie wrażenie to co innego, to że ma więcej dzieci niż Napieralski?? Bo Komorowski bardzo grubo to podkreslił :D :D :D :P

kika bez bucika jak w twoim odniesieeniu '' zawiedli Polskę? i troszkę szacunki się należy dla zmarłego pomimo upodobań politycznych

Gość miss skalpela
Debata a dno komorowskiego , hehehe czego Ci dzieciaku żal?

Gość czy wiecie gdzie można
obejrzeć tę debatę?

żal mi Twojej starej gęby :P i tego że umrzesz :D