Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

do tych , którzy chcieliby głosować na Napieralskiego, ale wybierają mneijsze zł

Polecane posty

dzwoniłam, i ojciec był zdziwiony ,z ę w ogóler biorę pod uwagę Napieralskiego, mówi ze młody, że jic nie zdziałą, że tylko obiecuję...pójdziemu na wybory ja na niego zagłosuję a potem się bedzie pytała na kogo głosowałam:/ Ja nie mam argumentów, bo ąż tak bardzo się na polityce nie znam, i głupio mi będzie...

Gość Debata a dno komorowskiego
nie chcę mi się juz słuchać tego najeżdżania ... Kurde nie wierzę w Boga i nie odczułam , żeby kościół rządził Polską. Przykro mi , że tak myślisz. Dobrej nocy życzę i do wyborów!:) pozdrawiam

Gość debataaaa
To, że kobieta nie może mieć dziecka nie świadczy o tym, że jest gorsza. Twoje poglądy są straszne :/ Jeśli ktoś chce mieć dziecko to dlaczego nie skorzystać z in vitro? :/

Gość czy wiecie ż Npieralski
no to tym bardziej dziecko nie jest gorsze!! oburzyło mnie że napisała, żę dziecko spłodzone in vitro jes gorsze!! wstrząsnęło mnie, sorry

Gość czy wiecie ż Napieralski
przepraszam bardzo że tak napisałam, ale co to miało znaczyć że takie dziecko jest "gorsze"???? No cholera jasna!!!

oj przecire znie to miała na myśli!!! chodzi o to że dziecko czułoby się gorsze , bo postało metodą zakzaną przez kościół i polityków

Gość acadalfffo
http://www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w Oglądaliście ten filmik z głosem, słyszeliście jak komorowski mówi, że może prezydent gdzies poleci i coś sie stanie?? strasnzie to dziwne, ja to pierwszy raz slyszałam.............................

Gość czy wiecie ż Napieralski
a czy rodzina będzie tak wszystkim dookoła rozpowiadać o tym że użyli in vitro?????????

Gość kika bez bucika
no to se zapladniajcie in vitro...ja nie mam nic przeciwko ale pod warunkiem ze se sami za to zaplacicie!!!! bo ja tego sponsorowac nie bede