Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

furgonetka

do tych , którzy chcieliby głosować na Napieralskiego, ale wybierają mneijsze zł

Polecane posty

śmiali się ogólnie z polskiej polityki, z kłótni z brakiem porozuminia, ale jakoś zawsez z tym wszytskim byłą mowa o bliżniakach a nie o Tusku żle

Gość miss skalpela
Ciebie też to czeka :P

Gość arbuzowa fantazja
Komorowski zapytany co będzie robił dla ulepszenia gospodarki, pieprzył o tym że przyczyni się do wzrostu gspodarczego(ale w jaki sposób to już nie mówił, (w przeciwieństwie do Kaczyńskeigo) czyli to samo co było z Tuskiem )

Gość Debata a dno komorowskiego
No to dokładnie za tydzień dowiemy się kto ma takie szanse na prezydenture Nie ufam PO , mieli zrobić Irlandie zrobili Kambodże

Gość facet sobie taki..
in vitro nie jest metodą leczenia niepłodnosci a ludzie w większosci nie mają dzieci , bo nie stac ich na ich utrzymanie , a nie bo in vitro nie jest refundowane

Gość arbuzowa fantazja
łojojoj furgonetka, filmiki z Bronisławem i wpadkami krążą po całym świecie i to właśnie on jest obiektem pośmiewiska - nie wiem jak Tusk, ale obecny kandydat na prezydenta jest wyśmiewany. To tak na marginesie, bo widzę że to dla ciebie ważne

Gość kika bez bucika
a kaczynsjki narobil wstydu i jedyne co to umial powiedziec spiepszaj dziadu albo ta malpa w czerwonym

uuu aż się boję:)

Gość arbuzowa fantazja
kika - :O aha :D

Gość debataaaa
Ja się przekonałam do Napieralskiego. Uważam, że najciekawiej mówił. Mądrze po prostu. Komorowski i Kaczyński... do domu! Panom już dziękujemy ;] Napieralski to kandydat godny zainteresowania :)

Gość kika bez bucika
buahaha byle nie kaczka i komor i jkm

Gość żebyś znała Komorowskiego jako
sąsiada to zmieniła byś o ni zdanie kika bez bucika:) a co do małpy i spieprzaj dziadu, to aż tak Cie to boli TVN potrafi wyciąć wygodne wypowiedzi tak ,że oburzą państwo a maja inne znaczenie

Gość Kur wa wam
by sie stalin przydał albo PRL to zmienilibyście zdanie o Kaczyńskich!!!!!!!1

Gość arbuzowa fantazja
hmmm co do tego hymnu, to jeżeliby się kierować takimi wpadkami to Komorowski ma ich dziesiątki więc.... na ich tle ten hymn zwyczajnie zanika!!! :D http://www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w

Gość jak słucham tych pierduł
o in vitro to odnoszę wrażenie że wypowiadający się mają po 15 lat i mało zycia zaznali... ja staram się o dziecko 3 rok.... żal ale ciekawa jestem co oprócz in vitro może mi zaproponować Kaczyński??? No Bożę co??? Proszę niech mi powie bo lekarze rozkładaja ręce a może jest dla mnie nadzieja? Ludzie, proszę nie tędy droga! Zakazami nic nie wskóramy! Każdy ma swój rozum, swoje sumienie, swoje marzenia, prawa- nie zabierajcie mi ich, mi i innym rodzicom...

ja sama często mylę się w hymnie:) Ciekawe czy ty Pamiętasz cały tekst Bogurodzicy??? hmmm przecież też ważna polska pieśń..

Gość arbuzowa fantazja
no to głosuj na Naperalskiego, byle nie na Komorowskiego....

ale to jest Twoje sumienie i czy ktoś Ci tego broni?

moi rodzice i sikostra głosują na Komora...:/ zaraz do nich zadzwonię zapytać jak tam po debacie...

Gość arbuzowa fantazja
nie wiem z jakich RACJI ludzie głosują na Komora.

Gość debataaaa
Ja też nie rozumiem, jak można na tych dwóch głosować :P

Gość kicia2425
ja bede glowac na Napieralskiego jedyny normalny tam...

Gość arbuzowa fantazja
a oglądałaś/eś debatę?? Kaczyński mówił najbardziej do rzeczy i sensownie, nie był pogubiony jak reszta. Ale Napieralski też jest możliwy. Komorowski to jakaś pomyłka.

Gość jak wygra kaczyński
Polską bedzie rządził kościół. Nadal.

Gość wrzuccie link do tego teledysk
ale kicha,co jeden to lepszy :P no to nie pozostaje mi nic innego jak zaglosowac na naieralskiego :P

Gość debataaaa
A jak wygra Komorowski to będzie rządził TUSK :P Napieralski i będzie ok ;)

Gość jak słucham tych pierduł
jeszcze nikt mi nie zabronił ale strasznie się obawiam że może kiedy już podejmiemy z mężem decyzje będzie trzeba wyjeżdżać do klinik na zachód bo u nas w Polsce in vitro będzie zabronione! a wtedy koszty będą kolosalne! kolejna sprawa- ja wychowana zostałam w domu gdzie liczyła się szczerość , prawdomówność... - jak będę miała powiedzieć swojemu dziecku że został poczęty metodą która tak krytykuje kościół, wielu polityków - czy nie odniesie wrażenia że jest gorszy... przepraszam że to piszę ale nie mam już czasem siły, nawet by płakać bo to tak bardzo boli, a jak słyszę wypowiedzi np. Kaczyńskiego o in vitro to zwyczajnie łzy cisną mi sie same do oczu... Boże czemu politycy i kościół zamiast wspierać i pomagać gnoją człowieka do reszty. Ostatnio w angorze przeczytałam artykuł o wypowiedzi biskupa, który stwierdził że rodzice którzy mają potomstwo z in vitro nie powinni przystępować do spowiedzi/komuni. potem był obrazek jak ksiądz wyrzuca z kościoła dziecko które zostało poczęte met. iv... do dziś mam ten obraz przed oczami :(

Gość a czy wiecie że Napieralski
jest komunistą??

Gość a czy wiecie że Napieralski
no sorry ale nie twoje dziecko będzie gorsze tylko ty jesteś gorsza bo nie możesz mieć dzieci. Z takimi jak ty trzeba bezpośrednio