Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

no dobra niec bedzie i tak

Polecane posty

sliczny i niezniszczony , tylko nie wiem czy jednak nie za duzo chcesz za niego , jest funkcjonalny i dobrej jakosci bo tez taki miałam tylko jednak mamy patrzą zeby kupić jak najtaniej a wybór jest duzy bo nowe i tez całkiem fajne mozna dostac juz za 90 zł

Nowy kosztuje 400zł:) te są akurat drogi. są bardzo stabilne i nie ma opcji żeby dziecko wypadło, albo przewróciło się razem. Nie chce dużo, bo na allegro są po 230 a widziałam i po 300. :)

To nie jest najnowszy model więc jak najbardziej może za tę cenę nie pójść.No ale to Autorka ustala cenę. Ja też ustaliłam dla wózka i gdy nie chciał zejść - postanowiłam, że poczeka na drugie dziecko :) wolę tak niż sprzedawać wózek z pełnym wyposażeniem, bajerami, za 1/4 tego, co zapłaciłam.Kwestia tego jak bardzo chce się sprzedać ;)

tak oczywiscie ze to sprzedajacy ustala cene , tylko ludzie chcieliby miec markowe rzeczy prawie za darmo , ja ze swoim wózkiem mam tak samo jest idealny nie zniszczony wyglada jak za sklepu i tez nie moge sprzedać jest zainteresowanie ale ludzie chca do 200 zł a mnie kosztował 1400, a ma dokladnie 10 mcy wiec albo opuszcze jeszcze cene albo poczeka na drugiego bobasa

Allegro to dość dziwne miejsce, bardzo wiele zależy od szczęścia, kto akurat zajrzy na aukcję. kości pamięci uzywane sprzedałam drożej niż kosztowały nowe (i na allegro były tańsze nowe właśnie), niejedno ubranko po Modej sprzedałam drogo. A niektóre rzeczy, warte bardzo dużo, licytowane były na śmieszną kasę. Nigdy nie daję minimum, nauczyłam się jedynie nie dawać od 1 zł żeby potem nie bolało :D

Gość ale alee
nie kupuje na allegro ,ale zgodze się z tessemanką 76 Obserwuje aukcje tutaj wstawiane i musze powiedzieć ,ze masz racje , ludzie dobre , markowe rzeczy czasami chcieliby darmo Dziewczyna wstawiła kiedyś ubranka , dobrej jakości , dobrych firm , niezniszczone i duzo ,ale i tak ją wszystcy krytykowali i teksty typu ,ze lepiej isc do ciuchlandu

Gość aha powraca z impetem
Wcale nie dorgo i całkiem całkiem fajny

Gość dsgsd
Świetny ten leżaczek, cena też całkiem ok. napisz tylko dlaczego aż tyle za kuriera? Przecież możesz zamówić przez np. tani-kurier.pl i wysyłka kosztowałaby 20 zł. Chyba, że na tym chcesz dodatkowo zarobić?

Gość do góry .......hej
ale też są tu laski , które za poplamione , zmechacone ,w małej ilości i niekoniecznie takie super markowe chciałby nie wiadomo ile , była tu lasa która kilkanaście razy wystawiała i promowała tu jedna i tą samą aukcję. Kilka ciuszków za 90 zł , jak dla mnie grubo przesadzała bo: właśnie ubranek było mało , były poplamione , super markowe to one też nie były. Każdy jej powtarzał daj aukcje od 1 zł , albo obniż cenę bo za taką nikt ci nie kupi --> nie docierało do niej .

Gość a niech to, dodam cos
pozwolcie dziewczyny, ze sie wtrace. napisze troche nie na temat, ale mysle, ze zrozumiecie do czego zmierzam. otoz robie paznokcie (mieszkam zagranica wiec ceny podam w ). niestety nie stac mnie jeszcze na wlasny salon wiec klientki przychodza do mnie. moje ceny ksztaltuja sie 45-50, to ostatnie za frencz. salonowe seny to odpowiednio min. 90-115. gdy mowie jala jest moja cena wiekszosc od razu kwiczy, ze drogo, ze za 20 moze by przyszla itd. i nie jest istotne, ze ja pracuje, musze kupic materialy, prad itd. najlepiej to zrobic im za darmo i to jeszcze laske zrobia, ze pozwola. ja wiem, ze czasem ceny wydaja sie wygorowane, ale skoro cos wyglada jak nowe i mama zaplacila za te rzecz sporo to oczywiste jest, ze nie odsprzedaa tego za 1/100 wartosci. troche zrozumienia. I nie mowie tu o oszystach i naciagaczach allegrowych, bo to latwo rozpoznac. pozdrawiam wszystkie mamy!

Gość a niech to, dodam cos
pozwolcie dziewczyny, ze sie wtrace. napisze troche nie na temat, ale mysle, ze zrozumiecie do czego zmierzam. otoz robie paznokcie (mieszkam zagranica wiec ceny podam w ). niestety nie stac mnie jeszcze na wlasny salon wiec klientki przychodza do mnie. moje ceny ksztaltuja sie 45-50, to ostatnie za frencz. salonowe seny to odpowiednio min. 90-115. gdy mowie jala jest moja cena wiekszosc od razu kwiczy, ze drogo, ze za 20 moze by przyszla itd. i nie jest istotne, ze ja pracuje, musze kupic materialy, prad itd. najlepiej to zrobic im za darmo i to jeszcze laske zrobia, ze pozwola. ja wiem, ze czasem ceny wydaja sie wygorowane, ale skoro cos wyglada jak nowe i mama zaplacila za te rzecz sporo to oczywiste jest, ze nie odsprzedaa tego za 1/100 wartosci. troche zrozumienia. I nie mowie tu o oszystach i naciagaczach allegrowych, bo to latwo rozpoznac. pozdrawiam wszystkie mamy!

tani-kurier.pl i wysyłka kosztowałaby 20 zł. Chyba, że na tym chcesz dodatkowo zarobić? - ja patrzyłam na 7, ostatnio kupowałąm krzesełko i wózek i własnie tyle pąłciłam, a leżak jest cięzki. One nie są lekkie, wiec wydaje mi się ze jeszcze dopłace do kuriera.:) Nigdy nie zarabiałm na przesyłce, wrecz odwrotnie, czasami dopłacałam:)

Gość ifg
Ti ile waży ta kołyska? Jak więcej niż 10 kg. to z deka nieporęczny np. do przenoszenia :)

Gość ale alee
do góry hej -nie wiem czy piszemy o tej samej dziewczynie Była tu jedna , która oferowała ok 30 sztuk za 100 zł , czy troche wiecej , nie pamiętam Ciuszki były dobrej jakosci i dobrych firm , ja mysle ,ze jak 100 zł za 30 sztuk to naprawde tanio , tym bardziej ze miała kilka sukieneczek, które kosztuja od 60 zł w zwyz ( kupując w sklepie ), poza tym bluzeczki, spodenki itp A dziewczyny nie wiem ile za to chciały , ale to była gruba przesada w ich komentarzach :-0

Gość do góry ..... hej
do allee : nie piszemy o tej samej osobie , tamta miała ok 20 sztuk maxx

Gość iga spadła z byka
Bo tak to juz jest, chcą wszystko dobre najlepiej za 1 zł;/

Gość jdshf.kh.kdkS
ja pierdole..po raz 59 ta kretynka zaklada topik o tym badziewnym lezaczku choooj nas obchodzi ile koorvo za niego dalas!!!!!!!!!

sprzedam spacerówkę,łóżeczko turystyczne,krzesełko do karmienia każde oddzielnie lub w zestawie dorzucę gratis co do ceny napewno się dogadamy.......gg741229