Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta23022302

Nisko ułożone łożysko po 30 tyg

Polecane posty

Gość marta23022302

Kochane miała albo ma któraś z Was podobny problem? Jestem w 31 tygodniu ciazy mam przodujace łożysko nie wiadomo czy poród naturalny bedzie wchodził w gre... Rodziła może któraś z was naturalnie mając taką komplikację?

Gość marta23022302
No mi od 24 tyg się niestety nie podniosło :/ i na to się chyba raczej nie zanosi mimo że bardzo się staram prowadzić "oszczędzający" tryb życia....

raczej sie nie podniesie juz i tylko i wylacznie cc w takim przypadku-lozysko przodujace chociaz napisze Ci ze moja tesciowa od poczatku ciazy z moim mezem miala lozysko przodujace, caly czas lezala w szpitalu bo krwawila, w 33 tyg mieli rozwiazac jej ciaze przez cc, juz wszystko podpisane bylo a w 32 tyg nagle dostala mega krwotoku i okazalo sie ze lozysko sie cofnelo i urodzila naturalnie w 32 tyg mojego meza podobno to zdarza sie bardzo rzadko

Tu na prawdę nie ma reguły. U mnie łożysko przemieściło się między 28 a 35 tygodniem ciąży bo w tych odstępach miałam robione USG. W 28 było na bocznej ścianie macicy a w 35 już na przedniej (choć nie przodujące).Przed porodem będziesz miała jeszcze monitorowane łożysko.

Gość marta23022302
Odświeżam - może ktoś jeszcze miał podobny "problem"