Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mam 20 lat i myślę że...

ANKIETA PREZYDENCKA - tylko KAFETERIANIE!

Polecane posty

Gość bywalec1 uno
Coś do bani - nioe pokazuje wynikow. :( Na górze : ankietę wypelnilo 5 osób a u wzystkich kandydatów 0%

Gość ankieta jest oszukana
zaznaczyłem lepera a ma 0% na 7 głosów. To jakiś POdstęp bo komorowski ma najwięcej POdpisów :classic_cool:

Wyniki po głosowaniu 20 osób: Andrzej Olechowski(5.3%) Grzegorz Napieralski(26.3%) Jarosław Kaczyński(26.3%) Bronisław Komorowski(31.6%) Waldemar Pawlak(0%) Marek Jurek(0%) Janusz Korwin-Mikke(10.5%) Bogusław Ziętek(0%) Kornel Morawiecki(0%) Andrzej Lepper(0%)

Ja nikogo po " polskiemu " uczył pisać nie będe :-) Dla mnie sprawa jest oczywista jak powinno być napisane , ale to ma mniejsze znaczenie niz te wyniki :D ps. wystarczy przejrzeć internet - wszędzie jest " w wyborach " ale rozumiem że oni wszyscy się mylą i nie znają na gramatyce

Gość kto głosuje na komora
miał znowu w tope bo zaliczył elektrownie atomowe do źródeł odnawialnych

Mam 20 lat i myślę że... Też w wieku 20 lat myślałem że myślę. :classic_cool:🖐️

Gość no i co bedzie czy nie
Janusz Korwin-Mikke(10.5%)------->ładnie pnie sie do góry.Oby ta monarchia konstytucyjna weszła w zycie kiedyś,bo kolebka demokracji jest przezytkiem.

Gość enedułerikefacke
na razie Jaruś prowadzi :)) :) :)

Gość autorko sprytnie
:D Ile razy żeś pykła na Kaczyńskiego? 10? Czy więcej? :D

Gość Niech wam dobrze skroją
dupsko,będziecie na szmacie i zmywaku po studiach za granicą zasuwać.Przykre,ze tak dajecie się manipulować.:O:(

Gość Myrevin mnie rozbawił
:-D ale racja, racja

a co daje moje nie dotyczy? mój plan wyborczy jest zupełnie inny :) jak będę miała czas wyszukam zdjęcia kandydatów i zagłosuję na najprzystojniejsiejszego, bez brzucha i bez wąsów jak nie zechce mi się szukać - nie pójdę głosować masz zdjęcia jakieś?

Gość dla mnie każdy może
być prezydentem, mam to w głębokim poszanowaniu. Moja rodzina już mieszka w Unii - cała!!!

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zagłosowałam:) no jak Napieralski jest przystojny to bez urazy ale chyba masz oczy w dupie ;) facet ma 37 lat a wyglada jak by miał z 10 wiecej, paskudny jest

Gość muszkapietryszka
Ja tak samo bede glosowal jak wiekszosc na tym forum na Kaczynskiego. Duzo sie mowi ze wczoraj Napieralski wyszedl "mozliwie". Jednak po dluzszym zastanowieniu to najlepiej definitywnie wypadl Kaczynski. Po prostu fenomenalnie. Mowil DUZO, RZECZOWO, KONKRETNIE. Na kazde pytanie poruszal duzo zagadnien i odnosil sie do KAZDEJ GRUPY SPOLECZNEJ - SUPER. No i tez wazna sprawa - zamiast refundowac in vitro to LECZYC BEZPLODNOSC - to jest najlepsze rozwiazanie! A takze nie dal sie sprowokowac Komorowskiemu na glupie zaczepki. Widac po wczorajszym wystapieniu ze Kaczynski to czlowiek zdecydowany, stanowczy, niezlomny. BEZAPELACYJNIE GLOSUJE NA KACZYNSKIEGO. P.S. Super ze wczoraj w "reklamowce kandydata" pokazano ze rodzice Kaczynskich to Powstancy Warszawscy - wreszcie, bo przez tyle lat o tym media milcza.

Gość ja też zwróciłam uwagę na to
że jako jedyny wspomniał o LECZENIU NIEPŁODNOŚCI. Jest to obecnie wielki problem (co widać też na kafeterii na forach o macierzyństwie). A leczyć powinno się przyczyny, a nie skutki. Oczywiście - co z tego będzie w przyszłości, to inna sprawa.....

Andrzej Olechowski(2.5%) Grzegorz Napieralski(25.9%) Jarosław Kaczyński(25.9%) Bronisław Komorowski(24.7%) Waldemar Pawlak(0%) Marek Jurek(0%) Janusz Korwin-Mikke(16%) Bogusław Ziętek(0%) Kornel Morawiecki(0%) Andrzej Lepper(1.2%)