Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ce$na

W tej całej Xsarze, to chyba mógłbym się jednak zakochać.

Polecane posty

Chociaż nie, nie odpowiadaj. To i tak nie ma już znaczenia. Lodów nie będzie - postanowione.

Gość Ce$na
Kręci, czyli zamraża - pół godziny, jak napisałem właśnie.

Chyba w tej maszynce do lodów się kręci zamrażając pół godziny?

Sądzisz, że brak elementarnych umiejętności kulinarnych nie wróży dobrze?

Gość Ce$na
Wróży koszmarnie źle. Przynajmniej dla wspólnego pożycia z normalnym mężczyzną.

Nie wszedł post o tym, że normalnych mało na świecie. :D Tak.

brum Ważne dla zaspokojenia ciekawości. Ale przecież ciekawości nie można zaspokoić - wszak widzę już, po tej mojej odpowiedzi, kłębiące kolejne pytania - czy Xsara, jest ładna, czy wygodna, jaki kolor, czy dużo pali, ale takie pytania wchodzą w kompetencje forum raczej motoryzacyjnego.

Wystarczyła mi informacja, że to samochód. Zupełnie osłabiło to mój ciekawski zapał.

Po odrzuceniu Xsary pozostała jeszcze cała masa możliwości przyprawiająca o zawrót głowy i sprawiająca, że dokonanie wyboru staje się awykonalne.

Pośród tylu marek, modeli, danych technicznych, abeesów, inteligentnych wycieraczek, blokad kierownicy, centralnych zamków, kolorów... Można popaść w odrętwienie.

Lusia, a czy Tobie protokół nie nakazuje jazdy Bentleyem? Ha, dylematy uczuciowo-motoryzacyjne rozwiązałem jednym cięciem.

nie dziwię się bo brzmiał tak:P : Lusia, absolutnie nie możesz mojej opinii traktować jako rzetelnej, czy fachowej. dodaj jeszcze- żadnej :P

Więc czemu się dziwisz kogoś przygrzało:P ( ike nie dziwię się bo) ........... o najprzebieglejsza .......ale nie do końca:P

Baobab, moc dziękczynnych ukłonów za dojrzenie we mnie, co należy oraz gratulacje za czujność - znaczy ze się nie dałeś nabrać na moje motoryzacyjne dylematy, skoro wiadomo, ze tylko Bentley :-) ;-)

Lusia, nie jestem jakimś purystą czy innym dewiantem, żeby się czepiać pożartej literki, czy nawet drobnego słówka. Co innego z Ike, od Ike oczekuję doskonałości, staranności i pietyzmu.

Ike, dzisiaj nie chce mi się bić z Tobą. Dzisiaj będę pokojowy. a miało byc tak pięknie :P

Luśka Porzuć zamiary automobilowe. Stracisz tylko figurę na zbyt wygodnym siedzeniu. I ciągle będą Ci się pchali do środka niechciani pasażerowie. Tylko rower... zdrowo, proekologicznie... a siodełko jest dodatkowym atutem :p

o lusiną figurę nie ma co się bać lusia zastanawia się, bodź co bądź, nad kupnem samochodu jakieś dwa lata........