Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorastanieeee..ee

Pytanie do kobiet .....................................

Polecane posty

Gość dorastanieeee..ee

Potraktujcie moje pytanie na poważnie i odpowiedzcie jak to z wami jest. Ja już nie wyrabiam :( Chodzi mi o to jakie są skutki tego gdy kobieta ma okres ??? No bo to jest tak chyba że wtedy ma kiepski humor np : rządzi chłopakiem , non stop wytyka mu błędy , robi jazdy itp .... a z drugiej strony jeśli chodzi o seks to ma większą chcicę wtedy ???????? tak to jest ? Jestem chłopakiem , mam dopiero 17 lat i nie mogę się połapać :( Napiszcie jak to jest z wami :)

Gość fdtdfgd
mam 21 lat i jestem od 4 lat na kafe więc wiem o kobietach nie mniej niż przeciętna 16-latka:classic_cool: opisałeś PMS i okres menstruacji, ale to zależy głównie od indywidualnego przypadku z seksem też jest różnie. czasem jest większa ochota, czasem nie ma jej w ogóle, czasem ochota jest ale obrzydza kobiety (a mężczyzn tym bardziej) seks podczas okresu :classic_cool:🖐️

Gość jhkjhjhjhjh
jedna chodzi wtedy zła a inna spokojna, jedna ma chcice a druga nie. nie da sie tak ogolnie sory:)

Gość dorastanieeee..ee
co to jest PMS ?

Gość wpisz se w google
j.w

Gość fdtdfgd
pi-em-es, na pewno słyszałeś o zespole napięcia przedmiesiączkowego

Gość poczytaj ksiazki na temat
Przed miesiaczka kobiecie zbiera sie nadmiar wody w organizmie, uciskane sa zakonczenia nerwowe ( to tak zgrubsza), inaczej pracuja hormony, dziewczyna wyglada gorzej, wiecej wazy, przetluszczaja jej sie wlosy, ma gorsza cere, jest rozdrazniona. Jak juz z niej poleci, to ten nadmiar wody ustepuje, naj;adniej wyg;lada zaraz po okresie i w czesie jajeczkowania I( w srodku cyklu, wtedy tez ma najwieksza chciccę - to natura)

Ja kiedy mam okres jestem raczej agresywna, ale tylko w pierwsze dwa dni. Staram się nad sobą panować, ale nie zawsze mi wychodzi. A co do ochoty... jest zdecydowanie większa :) ale tak jak ktoś napisał- u każdej kobiety wygląda to inaczej, np. moja siostra jest na przemian kłótliwa, agresywna i płaczliwa.