Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Witajcie dziewczyny nie wchodziłam wczoraj bo załapałam doła :( po prostu miałam zły dzień marlenaaa witaj miło że do nas dołączyłaś Izabelka_ i deser to w takim razie za parę dni ostro działajcie i trzymam kciuki :) ** Magdalena ** strasznie mi przykro z powodu Twojej babci doskonale wiem co przeżywasz bo niecały pół roku temu mój tata też miał wylew lecz niestety do pnia mózgu leżał w śpiączce przez 9 dni i w 9 dobę zmarł mając 51 lat do tej pory nie mogę się z tym pogodzić no ale już mnie chyba nic też nie zaskoczy Kochana zrób jak najszybciej test bo jestem ciekawa czy Ci się udało!!! smerfetka83 Tobie też życzę abyś nie dostała @ A ja się taka jakoś dziwnie czuję okresu dalej brak bolą mnie piersi no i taka jakaś jestem ostatnio nie do życia ale wściekła jak na okres no i ja to już sama nie wiem a do gina wybieram się albo we środę albo w piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikita121212 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Witajcie :) Wróciłam wypoczęta i pełna optymizmu Witaj Marlenna - miło ze do nas dołączyłaś !!! Magdalenka współczuję i wiem co przeżywasz, poniewaz moja babcia też jest w kiepskim stanie, ale trzeba wierzyć że będzie oki. Izabelka i deser trzymam mocno kciuki za owocne starania. Smerfetka83, jeżeli 83 to rok Twojego urodzenia to jesteśmy z jednego rocznika :) mam nadzieję że Ci się udało. Margo testowałaś?? Jak wynik?? Dziewczęt powiedzcie czy wasi partnerzy/mężowie pomagają wam w domu?? Ja ostatnio mam dość mojego mężczyzny - wszystko mnie denerwuje i czasem mam ochotę go zostawić w diabły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Nikita121212 teraz nie testowałam mój gin stwierdził że szkoda kasy na test mam przyjść do niego w tym tygodniu i ma mi już powiedzieć czy jestem w ciąży czy nie bo ostatnim razem nie był pewny stwierdził że jest o tydzień za wcześnie żeby powiedzieć na 100% A co do męża to też mnie ostatnio tak wkurza ale w sobotę byłam za koleżankę w jej kwiaciarni no i posprzątał cały domek i był dla mnie taki milutki że aż miło było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikita121212 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 To widzę że panowie lubią jak się ich olewa. Jak jestem słodziutka dla mojego mężczyzny to ma mnie gdzieś a jak go ignoruję to na kolanach prawie chodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Ja się na swojego wczoraj wkurzyłam bo nie chciał jechać ze mną do mojej mamy i wolał siedzieć przy kompie no to się wkurzyłam wsiadłam na rower i pojechałam a on żeby nie siedzieć samemu zaprosił sobie kolegę jak przyjechałam do domu to oni już chwile siedzieli w związku z tym tak mnie przepraszał wieczorem że musiałam niedzielę spędzić sama itp ach ci faceci czasem trudno ich zrozumieć!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelka_ 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 a ja sobie męża wyszkoliłam, ;-)) co prawda było ciężko ale pracowałam nad tym już przed ślubem, a to dlatego bo mój tata ma lewe ręce do pracy w domu - nic go nie interesuje, bo mysli że praca w domu to jest takie "nic" i żona sama może to robić i jeszcze chodzić do pracy na 8 godzin :( Dlatego z mężem mamy taki związek partnerski i razem wykonujemy prace domowe, ale nie powiem ma swoje chimery ;-) Nikita z tym olewaniem to jest racja! jak nie zwracam na niego uwagi to jest taki dobry i czuły mąż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka83 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Nikita w takim razie jesteśmy w jednym wieku :-) Stuknęło Ci już 27 latek?Bo mi dopiero we wrześniu,więc ciągle twierdzę,że nadal mam 26 ;-) A co do pomocy mojego męża,to mogę na niego liczyć jeżeli chodzi o sprzątanie,ale do gotowania,prania,prasowania ma niestety dwie lewe ręce :-/ Ja też jestem zdania,że podział obowiązków domowych musi być.Jesteśmy kobiety pracujące i po powrocie z pracy też odpoczynek nam się należy :-) Margo a Ty doła lepiej nie łap,bo ten zły humor to z całą pewnością hormony ciążowe,a nie nadchodząca @ :-) Izka,deser kiedy zaczynacie kobiety działać?;-) A stylowa gdzie się podziewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deser 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 haj dziewczyny no ja zaczynam dzialac od 28 takze jeszcze musze troche poczekac no a Izka juz od jutra jesli sie nie myle:)moze bedziemy obie mogly sie z wami dobrymi wiadomosciami podzielic jezeli sie uda :) no a co do mezczyzn to moje zdanie jest takie ze niestety zeby cos robili trzeba ich cholernie chwalic,stwierdzilam ze jezeli mojego pochwale jak cos dobrze robi to sie czuje dumny i zadowolony i nastepnym razem robi to bez mruczenia haha troche mi sie to kojarzy jak z tresura psa ze nagroda musi byc za dobra prace ale to taki zarcik jezeli jakis facet tutaj czyta no ale u mnie sie sprawdza no a teraz mam moze troche intymne pytanie jak ktos chce niech odpowie jak czesto macie seks w miesiacu? jestem ciekawa na odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelka_ 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 smerfetko ja jutro na maxa zaczynam ;-) Wczoraj też było - ale to był spontan ( podobno tak jest najlepiej - jeżeli chodzi o starania) ha ha deser ale się uśmiałam jak porownałaś facetow i ich pracę z tresurą psów :)) ale wiesz coś w tym jest - jak się ich pochwali czują się wtedy tacy dowartościowani :) W miesiącu tak ok 16 razy ( tak 4 razy w tygodniu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 deser to co napisałaś o facetach to naprawdę mi się podoba no ale to niestety jest prawda mój mąż ostatnio tylko siedzi przed kompem i ogląda nowości związane z budową domku ale jeśli go poproszę to ze sprzątaniem nie ma problemu nawet nieraz wypierze i przyniesie pranie jeśli chodzi o seksik to ostatnio często ja to mam ochotę codziennie :P:P ale nie wiem co jest tego przyczyną bo nie zawsze tak było :) a tak to nieraz codziennie nieraz 3 dni w tyg a nieraz to nam się nawet zdarza 2 razy dziennie nie powiem mamy obydwoje temperamenciki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 A ja dzisiaj siedziałam sobie trochę na necie i może pomyślicie że jestem głupia poobliczałam sobie to wszystko i wyszło mi że gdybym była w ciąży to byłabym w 6 tyg no i mój bobasek ma już serduszko i w ogóle jakoś tak się rozmarzyłam Wiem że to głupie ale to by było moje pierwsze dzieciątko i pomimo wszystkiego że mam obawy wszelkiego rodzaju to byłabym ogromnie szczęśliwa jeśli byłabym w ciąży ...no i to serduszko :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stylowaa 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Hej dziewczynki,witam wszystkie panie ,które dołączyły,fajnie,że grono się powiększa :D Przepraszam ,że się nie odzywałam,ale byłam w pracy. Pracuję w systemie 12-godzinnym,więc nie ma mnie całe dnie,kończę o 20.00 czyli 22.00 polskiego czasu,a o tej godzince już tutaj rozmowy się nie odbywają a i ja padnięta po dniu zazwyczaj jestem. Teraz dwa dni wolnego mam :) Przychodziłam do domu i czytałam zawsze,żeby być na bieżąco:) Także Margo myślę,że mamy pierwszą zaciążoną,trzymam kciuki:D Magdalena bardzo mi przykro z powodu babci,wiem przez co przechodzisz,moja babcia też chorutka,a ja tyle kilometrów od niej,straszne to,mam nadzieję,że jej się poprawi szybciutko Deser,Izabelka ,to do pracy zapraszam,ja też przed terminem owulki-u mnie za jakieś trzy dni powinna być:) A jeśli chodzi o mojego męża,to zauważyłam,że ma lepsze i gorsze okresy-raz jest do rany przyłóż,energiczny,chętnie pomagający,wesolutki i może to trwać 2-3 tygodnie,a po tym czasie przychodzi czas na wieczne podenerwowanie,wieczne zmęczenie i wszystko jest na nie-dokładnie jak kobieta -do owulki,tryskająca energią,z dobrym humorem itp,a po owulce odwrotnie,hmm może coś w tym jest hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka83 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 U nas z tym seksikiem jest różnie.Czasami są tygodnie,że kochamy się codziennie,ale są takie,że robimy to 2-3 razy w tygodniu :-) A słyszałyście o opinii,że zaciążeniu sprzyja kochanie się co drugi dzień?Bo podobno plemniki są wtedy bardziej wartościowe ;-) Słuchajcie a może poznamy się trochę bliżej?Napiszemy coś o sobie. Na przykład gdzie pracujemy? Ja jestem nauczycielką w przedszkolu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stylowaa 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 Smerfetka mamy te same myśli,dziś chciałam dokładnie to samo zaproponować :D Ja mieszkam w Islandii od dwóch latek,pracuję jako kierowniczka zmiany na dużej stacji benzynowe. Stacja ta oprócz sprzedażą paliwa zajmuje się również sprzedaża wielu artykułów typu spożywczego,przemysłowego-wszystkiego po trochu. Także ruch u nas wieczny,zajęcia nie brakuje,a w szczególności właśnie latem :) Smerfetka domyślam się jak wiele ciepła i cierpliwości jest w Tobie,tylko takie osoby podołają w pracy z tak dużą ilością dzieci. Pewnie zdobyłaś wiele doświadczenia,które sie przyda w wychowaniu Twojego własnego dzieciaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelka_ 0 Napisano Czerwiec 21, 2010 ja prowadzę swoją działalność. Mam mały sklep internetowy oraz małą agencje ubezpieczeniową. Wszystko małe - od czegoś trzeba zacząc dobrze że mam męża dużego bo ma 190 cm wzrostu ;-) Margo to co piszesz wcale nie jest głupie, to jest bardzo możliwe że jesteś w ciąży. Bardzo bym chciała żeby Ci się udało ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deser 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Margo Dżi zycze tobie abys byla pierwsza nasza tutaj ciezarna i nam dokladnie opisuj co u ciebie sie zmienia i jak sie czujesz zycze ci to z calego serduszka abys miala sliczne zdrowe dziecko a ciaza aby byla jak najbardziej przyjemna a kiedy bedziesz wiedziec dokladnie?jak dlugo spoznia ci sie okres?jestem ciekawa!!:) co do seksu to ja np mam tak 3 razy w tygodniu no ale musze za nim czasami ganiac bo ja mam ochote a on to tak nie:)ale wiem jak i czym go przekonywac hihi ja nazywam sie Iwona i jestem od roku w Belgii a przedtem mieszkalam 10 lat w niemczech narazie nie pracuje bo przez rozwod moj ex placi mi alimenty a tak poza tym zawsze bylam aktywna w sprzedarzy czyli sklep a tez pracowalam w restauracjach takze mialam fajne napiwki Izka mam nadzieje ze sie tobie powiodlo !!!ja musze troche jeszcze poczekac pozdrawiam was milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Jak już wcześniej pisałam mam na imię Gośka i mam 24 lata niedawno skończyłam szkołę więc siedzę i rozglądam się za jakąś sensowną pracą ale w mojej okolicy prawie graniczy to z cudem mieszkam na Podkarpaciu i albo praca to totalny wyzysk za małe pieniądze albo dostajesz się nawet do jakiegokolwiek sklepu po znajomościach więc piorę sprzątam gotuję i zajmuję się ogólnie domem co ostatnio wychodzi mi tyłem :( deser do ginekologa zapisałam się na piątek przed 18 no i do tej pory żyję w nieświadomości :) na razie nic takiego się we mnie nie zmienia poza tym że czasem pobolewa mnie brzuch no i cycory mam takie jakbym kamienie w nie włożyła :D:D:D smerfetka83 a Ty kiedy powinnaś dostać @??? trzymam kciuki za wszystkie starające się na dniach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka83 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Ja jeszcze dopiszę,że mieszkam pod Warszawą i mam już na stanie 6-letniego synka,który zupełnie nieczekiwanie został zmajstrowany;-),gdy skończyłam pierwszy rok studiów :-) Stylowa bardzo lubię swoją pracę,a dzieci po mimo,że czasami potrafią dać w kość są naprawdę kochane.Przytulają się,wchodzą na kolana,całują i co chwila przynoszą rysunki specjalnie dla swojej Pani namalowane :-) Margo dla mnie to Ty kochana na bank jesteś w ciąży i ta piątkowa wizyta na 100% Ci to potwierdzi :-) Ja @ powinnam dostać tak 28-29 czerwca,a na razie cisza i niech tak zostanie. Izka męża już dzisiaj dopadłaś?;-) Który masz dzisiaj dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deser 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Gosiu trzymam kciuki abys byla!!!!!mi tez sprzatanie juz nosem wychodzi a w ogrodzie tez mam pelno pracy z kwiatami i paroma warzywami no ale dziennie to samo robic!mam dosc :) izka dorwalas meza? ja dzisiaj dorwie mojego chociaz mam za pare dni owulke ale mam taka ochote :) :) :) milego wieczorku zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelka_ 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 męża dopadne dziś na wieczór ;-) i jutro pewnie też ;-) ile wlezie :D w związku z moim planem muszę później poleżeć na brzuchu więc najlepiej iść od razu spac ;-) dziś mam 10 dc (mam bardzo krótkie cykle tak 24 dniowe), jutro wypada mi taki szczyt owulacji, dziś już mam taki ciągliwy śluz a jutro zapewne będzie mnie boleć w podbrzuszu (miewam bóle owulacyjne co znacznie ułatwia sprawę) i do dzieła !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 no to deser i izka co Wy tu jeszcze robicie??!! Przebierać się w jakieś sexuśne ciuszki i do łózka :D:D:D:D A ja sobie czytam o ciąży i uczę się jak mi się nie przyda teraz a mam nadzieję że się przyda to będę wiedziała za miesiąc :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka83 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Iza fajnie,że masz takie krótkie cykle,bo jak nawet przychodzi @,to potem zaraz znowu możesz się brać za staranka :-) I kurczę zazdroszczę Ci tego śluzu,którego u mnie niestety i w tym cyklu było brak :-/ Margo jakbyś była w ciąży,to byś lutwe/marcowe dzieciątko miała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Z tego co patrzyłam są na necie takie kalkulatory :D to wyszło mi niby na 22 luty No ale nie zapeszajmy :) dziewczyny chyba naprawdę zabrały się do roboty :P buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stylowaa 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Hej dziewczynki Ja też jeszcze dodam ,że mam 6-letnią córeczkę,nie byłam w planowanej ciąży,więc nie wiedziałam co to takie staranie się o dzidziusia:) Iza i deser już pewnie "pracują" ,trzymam kciuki :D Smerfetka mam nadzieję,że u Ciebie taka cisza już zostanie;) Kalkulator netowy pokazuje ,że szczyt płodności powinnam mieć w piątek,więc nie omieszkam to oznajmić mojemu mężowi,do piątku musimy się wstrzymać,żeby plemniki były mocniejsze:D Margo ja już Ciebie traktuję jako pewniak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetka83 0 Napisano Czerwiec 22, 2010 Ja tak sobie myślę,że cudownie by było,jakbyśmy tak wszystkie w tym cyklu zaciążyły :-) Albo przynajmniej niech większości się uda :-) Stylowa oj będzie się działo u Was w piątek-tak zaszelejecie,że od razu bliźniaki sobie strzelicie :D Izka i deser pewnie właśnie w tej chwili "ciężko pracują". Marlenko a Ty gdzie się podziewasz?@ się pojawił,czu Ciebie też cisza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 Hej dziewczyny U mnie dzisiaj w końcu piękny dzionek świeci słońce no ale nie jest zbyt ciepło :/ A ja dzisiaj od rana sprzątanko i pranko no i jeszcze obiad przede mną i takie małe robótki ogrodowe ale przynajmniej nie będę się nudzić!! Za ty po południu położę się spać ostatnio to mogłabym spać cały czas kładę się tak koło 14 śpię jakieś 2 godziny no i normalnie o 22 już nie widzę na oczy :) ale to i dobrze bo mój mąż wcześnie chodzi spać bo bardzo wcześnie wstaje więc ma jeszcze ochotę na przytulanko. No to lecę do swoich obowiązków ...już nie mogę doczekać się piątku!!! Miłego dnia odezwę się później!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deser 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 haj dziewczyny jednak wczoraj nic nie bylo bo kochanie moje bylo strasznie zmeczone no ale tak zle nie jest po owulke mam dopiero od 27ego takze nie jest zle no ale dzisiaj byl w domu i sie jakos tak przytulal i cos chcial takze dzisiaj juz mu nie odpuszcze:)niech sobie jest zmeczony ja i tak zrobie swoje haha :) Margo Dżi jezeli chodzi o te sennosci to na bank jestes w ciazy bo czytalam ze kobiety w ciazy wlasnie sypiaja tak w dzien jak dzieci :) smerfetko 83 trzymamy razem kciuki aby Izka w tych dniach zaciazyla jeju super by bylo gdyby sie okazalo ze w tym cylku polowa z nas spodziewa sie bobaska :) pozdrawiam was jeju taka piekna pogoda jest dzisiaj chyba pojade sobie nad morze bo mieszkam tylko 7 km :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 deser też czytałam że kobiety na początku ciąży są bardzo senne miejmy nadzieję że się udało bo tak szczerze mówiąc to był mój pierwszy normalny cykl od dobrych paru miesięcy normalny tzn czułam jajnik no i był śluz więc dołapałam mojego mężula no i mam nadzieję że coś zmajstrowaliśmy ale nie robię sobie wielkich nadziei bo ostatnimi razami @ spóźniał mi się o miesiąc a w ciąży nie byłam No ale Tobie to dobrze pochodzisz sobie po plaży a ja do gór daleko a do plaży to już tym bardziej :( miłego spacerku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadziejjjanadziejanadziejaaa Napisano Czerwiec 23, 2010 hejka, dołączam! tylko sobie nick jakiś stały zrobię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margo Dżi 0 Napisano Czerwiec 23, 2010 nadziejjjanadziejanadziejaaa dołączaj no i mam nadzieję że okresu nie będzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach