Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzegorz z tarnowa

kogo wam ona przypomina??? ocena 1-5

Polecane posty

Gość grzegorz z tarnowa
dajcie już spokój podszywy :P mam 19 lat w sierpniu.

Gość qwertqwerty
uwazaja, bo ona bedzie cie chciala. czolo cale pomarszczone, jak na starucha przystalo, pewnie tylko nie to :O

Gość lekkowkurzona
a swoja droga to jestes dokładnie w wieku i prawie ze identyczny z twarzy z moim byłym który okazał sie żonaty, o losie :o

Gość creamik dzemik
haha falcon tak sie napalil, ze pewnie sobie zwali przed snam pod jej fotke.

Gość grzegorz z tarnowa
nie bede zaczernial nicku fajfusy laska ma 24 lata. chcesz falcon namiar? :P

Gość kukuryku na patyyyku
falcon pilot - ja dla Ciebie jeste miss? :) nie wiedzialem, ze lubisz facetow :D osz k..! wyszlo szydlo z worka :D i co glupio Ci? wez sie do mnie nie podwalaj :P lubie tylko i wylacznie kobiety :D ale nie takie jak na zdjeciu w tym watku :D :P pryszczate ufo z wodoglowiem nie jest w moim typie :P :D

kukuryku jestes facetem? ha ha a piszesz jak zdewociala stara panna. niezla ciota z ciebie :P laska mnie kreci i wali mnie to ,ze jedyna laska jaka widziales to ta dmuchana wystajaca spod twojego lozka :P

Gość g z tarnowa
dobra spadam. falcon... poslalem ci numer gg ;) powdzenia!

Gość kukuryku na patyyyku
falcon pilot - mowisz, ze lale masz pod lozkiem? :D wygladasz jak przez okno - nie dziwne, ze jak napisales, nie masz zony :P :D do tego jeszcze jestes nieladnie wychowany :P tzn. pewnie taki ala twardziel, co leje po gaciasz czesciej niz sra :P

Hmm nie w moim typie jest dziewczyna, zupełnie. :) Ale jest ładna, na pewno. ;) Tylko w czym ona jest do Lary Croft podobna? :O Wybaczcie, ale jednak ta druga to nieco wyższa półka. :P Chyba nikogo mi nie przypomina. 3,5-4/5 Na żywo lepiej się ocenia. :)

jasne kukuryku jasne...ty to jestes za to mega twardziel i przystojniaka w jednym ;) wstydu oszczedz dzieciaczku. :P

nie sadze aby pani mgr inz byla malo inteligentna ale zobaczymy..... dzieki grzegorz ;) pozdrawiam husky ;) jak leci?

buhahahahahah dobra, znudziło mi się. koniec prowokacji. laska jest z seksanonsów jakaś losowa wyszukana przez google. wy wszyscy jesteście zawistni a ty falcon jesteś żałosny. cześć!