Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baniabania

czy dać drugą szansę??? pomóżcie

Polecane posty

Gość taaaaaak taaaaaak :)
A tak w tajemnicy powiem, ze i tak najwazniejsze jest dopasowanie charakterow, bo niby dlaczego oni ze mna byli > no chyba nie tylko dla przecietnej urody ;p bo charakter mam niebywaly ;p a tak z ciekawostek to jak bylam mlodsza i mialam ta swoja 1 milosc i chcialam sie rozstac to on zaczal plakac ze nie chce, bo gdzie znajdzie druga taka skromna dziewczyne jak ja :) ha! i ta skromnosc pozostala mi do dzisiaj + wielkie poczucie humoru

Gość baniabania
o mnie też kiedyś ktoś powiedział "nie dla psa kiełbasa", nie wiedział, że ma szanse- jak się dowiedział to byliśmy dwa lata razem.... ale to było dawnoo taka szczeniacka miłość. Nigdy nie wiesz jaki ktoś jest dopóki nie poznasz go. A pozory mylą i też sami często nie wiemy jak oceniają nas inni...

to moze ujme to inaczej. nie raz probowalem zagadac do jakijs fajnej dziewczyny, ale konczylo sie to tylko proba z mojej strony :) A Ty sasiadko nie ma co, skromnosci Ci ne brakuje ;D

Eee to ja widze ze ty podobny do mnie jestes w liczbach partnerow hehe ;p chociaz faceci nie powinni wiedziec ile kobieta miala partnerow bo choc mialam ich dosyc sporo to nie z kazdym spalam, a to juz raczej trudne do uwierzenia :)

No ba skromna jak cholera :P

A gdzie mniej wiecej mieszkasz?

a bo ja wiem. prawictwo stracilem w wieku 21 lat bo mi nie zalezalo na tym ;D sex z partnerkami? to mialem tylko z jadna ;p

Zrobcie cos z ta pogoda ja chce 30 stopni :(

no tylko nie mow ze z ta od dziecka :P bo sie zalamie

Kojarze, ale nigdy tam nie bylam, ewentualnie przejazdem tak mi sie wydaje :)

Ciesz sie ze mozesz sie poruszac ze nie skonczyles na wozku inwalidzkim

Masz szczescie w nieszczesciu i to niebywale!

A ten wypadek z twojej winy był?

ja z wypadku nic nie pamietam uwazam ze opona mi poszla. ale w sadzie beze mnie zostalo ustalone ze zjechalem na przeciwny pas ruchu doprowadzajac do kolizji ;/ dobre chociaz to ze jechalem sam i kierowcy tego tira na ktorego wpadlem tez nic sie nie stalo

super starcie z tirem jakas masakra ;/

Gość baniabania
ktoś zadecydował za Was, że jeszcze musicie sobie tu coś poukładać. Powiedzmy, że byłam w podobnej sytuacji. Ale też jeszcze na górze mnie nie chcieli. Wiec teraz staram się maksymalnie wykorzystywać każdy dzień. Ktoś kto tego nie doświadczył nie będzie pewnie wiedział o czym mówię.

z tego co slyszalem na poczatku to. wpadlem w poslizg, dachowalem i tylem wpadlem na jadacego z naprzeciwka tira :) a ze bo tego wszystkiego nie mialem pasow to troche w tym samochodzie polatalem ;p

eeee tam .ja tam nie wierze w zadna gore czy dol. jestes kowalem wlasnego "losu". nie ma przeznaczenia i zadnych takich tam pierdol ;p

Gość baniabania
kurde a ja wierzę bardzo. Coś mi się wydaje, że nic nie dzieje się przypadkiem.

ja po tym wypadku zaczalem calkowicie nie wierzyc. zlego trybu zycia nie prowadzilem. jak moglem to pomoglem nawet bezinteresownie :) i jaki niby to mialo miec cel w moim zyciu aby wprowadzic mnie na same dno az czesto ma sie ochote skoczyc gdzies aby je zakonczyc :)

Ja kiedys takze przezylam wypadek, ale nie taki.. jak mialam 3lata to mocno sie otrulam tabletkami nasennymi, 3 dni lezalam nieprzytomna, lekarze mowili ze jak sie 3 dnia nie obudze to kaplica :) ale jak widzicie mam sie dobrze, mialam plukanie zoladka, kroplowki itp. mialam po prostu zyc :)

zjadlam cale opakowanie tabletek :P gdzie jedna tabletka kladla doroslego czlowieka spac na 1 dzien

Gość eee tam,
i tu się z Tobą nie zgodzę. ja zdecydowanie mam Anioła Stróża. mam tak wiele tego dowodów, że to aż dziwne.

Gość baniabania
taaaaaak taaaaaak :) pewnie tak miało być jak patrze jaką głupią śmierć mają niektórzy ludzie, niespodziewaną a wręcz czasem absurdalną to wydaje mi się że nie do końca przypadek nami rządzi

a rok pozniej mialam wstrzasnienie mozgu haha :) bo weszlam na plot ;p i z niego spadlam..