Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baniabania

czy dać drugą szansę??? pomóżcie

Polecane posty

Gość taaaaaak taaaaaak :)
i znowu 5dni w szpitalu :P ale na razie od tamtego czasu nie wyladowalam wiecej w szpitalu i odpukac :)

hehe :) mialem zyc nie mialem. kazdy wierzy w to co chce :) ja wierze tylko w to co widze i oczywiscie szanuje innych zdanie, nie probuje nikogo przekonac ze Bog nie istnieje i mam szacunek do tego wszystkiego, ale sam tez nie dam sie przekonac do wierzen ogolu lodu na swiecie :)

No i blad, bo moze bys w koncu na zycie spojrzal z innej perspektywy :)

Gość baniabania
spoko, nie mówię nawet że to Bóg- każdy niech to nazywa jak chce. też szanuję Twoje poglądy moze akurat do Twojej osoby nie mają moje teorie zastosowania :D:D

A sluchaj a dziecko sie juz w ogole urodzilo? chyba tak z tego co wnioskuje to ile ma juz miesiecy? widziales je w ogole? moze podobne jest do ciebie, w ogole to chlopiec czy dziewczynka?

Niektore dzieci sa doslownie zywcem sciagniete z jednego z rodzicow :)

ja tez bym chciala syna, a druga corke :)

ludzie widza to co chca widziec :) no nie wiem, czasami mamy przeczucia i wiemy co jest czym, ale dziecko nie jest tu niczemu winne, dobrze by bylo gdyby mialo ojca, gdyby okazalo sie jednak twoje, to walcz o to zeby nie byl calkowity zakaz widzenia sie z dzieckiem i nie pozwol na tak wysokie alimenty, bo dziecko jest male i nie wymaga az tylu pieniedzy, a ty masz rehabilitacje, co innego gdy podrosnie wtedy koszty rosna, ale poki jest male to nie przesadzajmy z 700zl , dorosli ludzie maja po 300-400 ale nie 700 dla niemowlaka

Gość chinota
someone crazy, życzę zdrowia!

poza tym powinienes wykazac ze to ona nie chciala stworzyc zwiazku opartego na milosci itp. ze to ona zdradzala i takie tam, gdybyscie byli malzenstwem to by byl roZwod z jej winy, a w tym wypadku bys nie musial placic alimentow

ona wykorzysta kazda okazje aby tylko mi dowalic :) jeszcze jakbym to ja zawinil w tym zwiazku ;/ no wiadomo ze jesli to jest moje dziecko to nie bedzie mi to oboijetne ze bede chcial sie z nim widywac. ale tez nie przyjme go bez badan dna :)

dokladnie badania dna musza byc, bo ona zdradzala :) szczerze ci zycze zeby miala za swoje i wyszlo ze to nie twoje dziecko, by sie przynajmniej poczula jak dziwka ze nie wie z kim ma dziecko

Widzisz kazdy ci wspolczuje i zyczy zdrowia, wiec nie bedzie tak zle :)

fajnie by bylo. ale ze ja nie mam szczescia to pewno bedzie moje dziecko i zostane tez obciazony kosztami sprawy, do tego dojda koszta za badanie i kto wie jakie alimenty mi przydziela :) ja juz tak mam w zyciu ze nie mam szczescia ;p

to moze wez drugi kredyt hehe ;p od razu po 20tys miesiecznie ;p

oj no. z tym nie jest zle. ja bylem dobry zawsze dla innych to i oni dla mnie. po wypadku odwiedzajacych mialem pelno, mozna powiedziec ze pielgrzymki ;p gdy trzeba gdzies jechac to tez zawsze sie ktos znajdzie :) na szczescie jeszcze nie wszyscy ludzie sa tak zimni ;p jedno tylko co mnie dziwi to to ze ta moja byla po wypadku chciala sie ze mna zobaczyc, rodzice mi o tym powiedzieli. ja oczywiscie nie chcialem. i po jakims czasie dostalem od niej smsa juz z wyzwiskami xD

Bys musial wiedziec czy wczesniej ona tego z kims nie robila bez zabepieczenia wtedy bys mial jakies podstawy :)

tak. wez drugi kredyt aby splacic jeden i inne koszty. jasne ;p ja tam juz nie chce na nic brac chyba ze na prawde bedzie potrzebny :)

Ta dziewczyna jest nienormalna ;/ a wczesniej nie wiedziales ze ona taka jest? przeciez nie mozna sie tak ukrywac..

podstawy mam takie. raz na imprezie calowala sie ze swoim "przyjacielem" i wtedy bylo jej glupio calowac sie ze mna, powiedziala mi w koncu o tym. a raz po powrocie do siebie gdy mial byc sex to nie chciala normalnie, jedynie abym jej palcowke strzelil. to juz mi sie przypomnialo to z calowaniem ;p

hmmm. dwa pierwsze miesiace byly piekne i nie byla taka ;/ potem zaczelo sie psuc, a ja przez te dwa miesiace sie dosc przywiazalem i zalezalo mi na niej dlatego tez umialem jej wiele wybaczyc co pozniej wyszlo na jaw.

Ciezko cos tu doradzic no nic trzeba czekac na to badanie, a on bedzie jako swiadek wezwany do sadu?

ten jej kochanek, no ale chociaz sad nie wie ze to moze byc potencjalny ojciec to figa

A co na to twoi rodzice? wspieraja cie?