Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkaaaaassssiiiiiaaa

mam go dosc, dosc dosc dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kkkkkaaaaassssiiiiiaaa

prosze, pogadajcie ze mna...tak mi zle, jestem taka zla!!!!!placze z nerwow i ze zlosci na meza..mam go gdzies

Gość a miej go gdzieś!!

Gość jajajajaajajajajajaaaaaaa
tak, olewajace odpowiedzi jak zwykle...wkurwil mnie dzisiaj ale nie bede sie rozpisywac jak nikogo to nie interesuje i nikt nie chce normalnie pogadac, poradzic

Gość a miej go gdzieś!!
no toć czekam na coś konkretnego ja też jestem wkurzona na swojego że najchętniej bym na niego juz wiecej nie spojrzała! i tez chce mieć go gdzies

Gość cóż...........................
ja mam podobnie. na szczęście to nie mój mąż ale 6 lat w pizdu bo chyba go zostawię po złości bo tak mnie złości że bym mu oczy wydrapała :)

co za dupek...pare dni temu pojechal do brata cos zalatwic, nie wracal dlugo wiec dzwonilam do niego, okazalo sie ze jest u niego w domu i chleje...wrocil wypity, nast dnia przepraszal i obiecal ze juz tak nie zrobi...dzis tez pojechal na miasto sprawy urzedowe zalatwiac i do brata po jakies tam dokumenty...mial mi dac znac jak bedzie wracal a tu cisza...dzwonie wiec o 21 mowi ze juz zaraz wraca...nie ma go..dzwonie po 24 kilka razy nie odbiera potem telefon wylanczyl... sie wkurzylam.... dzwonie wiec do brata, odebral i mowi ze on nocuje u niego bo sie spil i spi teraz a telefon sie rozladowal...tiaaaaa...kryje go jak nic, przeciez wiem. Odebral po dluzszym czasie zeby sie namowic z moim mezem co ma mi powiedziec...powiedzialam mu zeby mi nie sciemnial i powiedzial ze to on celowo wylanczyl telefon i sie rozlanczylam.... ja tu czekam na niego, ze zmeczony wroci i wogole, potem juz sie martwie ze nic nie pisze ani nic...a on sie chleje w najlepsze...pierwszy raz na noc nie wrocil do domu...jestem taka zla ze niewiem...napisalam mu dlugiego esa jaka jestem wkurwiona, ze mi obiecal, ze niech idzie sie napisc a ja mu podziekuje juz.... jutro se przeczyta i wiem ze jak otrzezwieje to zrozumie swoj blad...ale kurwa ja sie nabuzowalam...jak sie jutro zachowac, podpowiedzcie mi

mysle ze zabiore dzieci i pojade gdzies na caly dzien i w pizdzie go bede miala...wylancze telefon i zero kontaktu.... chociaz z drugiej strony chcialabym zobaczyc co mi odpisze....

Gość poradzę inteligentnie
z dwojga złego to lepsze niż zdrada