Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aberra mora

NIE WIEM JAK SPRZEDAĆ działkę budowlaną 13 tysięcy m2 Proszę o radę

Polecane posty

Gość fiziamizia
to masz szansę na ładny grosz :) powodzenia :)

Gość aberra mora
ale sąsiedztwo sprzedaje działki po ok 100 m2 a mojego 13 000 jakos nikt nie bierze w całości pare razy sie zdarzyło że przyjechali zainteresowani obejrzeć bo sie pomylili , myśleli że to jest 1300 m2 a działka ma 13 000 m2

Gość aberra mora
*sąsiedztwo sprzedaje po ok 1000 m2

Gość do sprzedajacej
jak bys obnizyla cene i w koncu zdecydowala jaka ma byc to moze w koncu ktos by pomyslal,a dajesz same ogolniki.

Gość aberra mora
chodzi o to że nie chce tego oddać za pół darmo , nie mam noża na gardle. Nie znam sie też na cenach nieruchomości, jestem w tym zielona...czasem rozmawiam z ludźmi to mówią że drogo a inni że jestem frajer i oddaje majątek za pół darmo chciałam budowlaną 120 zł za metr , pozostałe za mniej sprawa do dogadania ale nie ma nawet kto mi doradzić jestem na etapie wyszukiwania geodetów, których jest kilkadziesiąt w mieście, codziennie po trochu

Gość aberra mora
jak mam rozmawiać z geodetami ?

Gość tgbgbfgbtfb
boze jaka tepa jestes ,zadnych podstaw nie znasz

Gość gfwrgberbhhergew
chyba wiadomo, że trudniej sprzedać tak dużą działkę niż taką po 1000 m2. i jednocześnie cena za metr inaczej wyjdzie. więcej zarobisz jeśli podzielisz tą działkę na mniejsze i je oddzielnie posprzedajesz. tak to możesz czekać i czekać i się nie doczekać , bo mało komu potrzebna tak duża działka w mieście

Gość aberra mora
jaka kwota wyjdzie przy podziale 13 330 m2 + wytyczenie drogi z boku ciekawe....:-O

Gość aberra mora
a czy geodeta zgodzi się na taki układ że podzieli mi działkę z drogą za zaliczkę a całą kwotę dostanie po sprzedaży pierwszej działki ? Idą na taką umowę ?

Gość aberra mora
ludzie znający się w temacie :) jesteście ?

Gość aberra mora
Próbowałam sie skontaktować z kilkom geodetami, nie odbierają tel, nie odpowiadają na maile widocznie to są bardzo zajęci ludzi którzy mają dużo pracy :(

Gość rrdgfdv
ja Ci powiem,że próbuję sprzedać mieszkanie,ceny są bardzo zróżnicowane,a klienci którzy przychodzą to niepoważni ludzie:chccą wziąć kredyt,nie wiedzą,czy dostaną,albo się zastanawiają czy w pgóle chcą kupować czy nie chcą,ostatnio przyszło pijane małżeństwo i obiecywali złote góry,powoli mam dość i myślę o pośredniku

Gość gdynia
w gdyni działka jest po kilka set złotych po 300zł na zadupiu a po kilka tysięcy w centrum za metr !!! na wiochach na obrzezach miasta po 100-150zł za metr (budowlana )

Gość Truskul
Warto zrobić zdjęcia z lotu ptaka- wiesz- wtedy każdy widzi kazdy szczegół- a nie musi osobiście zwiedzać :) tutaj masz linka do jednej z lepszych firm zajmującej się właśnie takimi fotografiami terenu: http://www.fotoartim.com/

Gość Treul
Dokładnie, jak poprzednik, chyba najlepszy sposób na zaprezentowanie całej działki budowlanej. http://www.fotoartim.com na pewno nie będzie nabywca miał problemów z określeniem tego czy chce właśnie taki wygląd geometrii działki- bardzo dobra rzecz- też korzystałem z ich usług- polecam :)

Gość aberra mora
witam po 4 latach od założenia topiku, już dawno sprzedałam tą działkę, nawet nie wiedziałam że założyłam topik na ten temat :)

Gość gość
a za ile sprzedałaś?

Gość gość
sprzedałam za 500 tys

Gość gość
Najprosciej byloby wystawic ja przez jakis portal, biuro nieruchomości itp. tutaj mi wyskoczyla pierwsza lepsza strona zwiazana ze sprzedaza dzialek www.dzialki-szczecin.com