Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyprawka dla krolewny

Śliczna wyprawka dla krolewny

Polecane posty

Gość wyprawka dla krolewny

sprzedam Śliczna wyprawke dla krolewny ponad 150 sztu mam wszystkie zdjecia ktore moge przeslac na maila ciuchy sa nie zniszczone moja corcia ma 3 miesiace i juj z polowy powyrastała chetni prosze pisac ps mieszkam w anglii.

Gość Hagneta
Ja bym chciała wyprawkę dla córki,a królewny zadnej nie znam.. no ale TY z Anglii to jesteś usprawiedliwiona, Wy tam macie takowe hihi

Gość ostatnia królewna w Polsce
umarła dawno temu

Jak mozna ubrac 150szt ubran dziecku do 3mies bo juz nie mowie zuzyc bo to chyba niemozliwe.Po co komu az tyle tych betow?

Gość efwt
wyślij mi fotki na olaa33@op.pl i cene

jak was nie interesuje to niewem po co sie wtryniacie ale zawsze trzeba wtrącic swoje trzy grosze!!!a kobieta chce tylko je sprzedac komuś kto jest faktycznie albo by był zainteresowany na tym cafe to juz nic nie mozna napisac bo zawsze któs cos napisze zupełnie nie na miejscu;/

Gość saleminka8
jagoda masz rację mnie już smiesząaukcje np na allegro jak ktoś meka paki po ponad 100szt sprzedaje od 0 do 3 miesiąca. Ja miałam po 6 bodziaków z każdego rozm do 3 miesiąca,śpiochy i pajace i tyle,teram mam więcej,bo synek ma 7 miesięcy i raczkuje,więc szybko ubrania się brudzą,a mi się odrazu prać nie chce :P

wyprawka dla królewny -----WOW 150 sztuk ciuszków dla maluszka to dużo ;) Wiesz co? Moja rada to lepiej byś wyszła gdybyś podzieliła te ciuszki na 3-4 paczki i powystawiała na allegro,świstaku czy też ebayu.

ale ja nie rozumiem co was to obchodzi? ona chce sprzedać ciuszki, a nie pyta się czy to dużo czy to mało! ale jagoda jak zawsze musi wtrącić nos w nie swoje sprawy! ok, to jest forum, każdy pisze co chce, ale tu się dyskutuje na DANY TEMAT, więc czy w temacie była wzmianka o tym czy to dobrze lub źle mieć tyle ciuszków dla dziecka? ja pierdolę za naród:o

wirtualna krycha tez wlasnie nie wiem po co sie wtrącaja i komentują nie potrzebnie tak jak by to ich conajmniej dotyczyło na ty forum juz nic nie mozna sie zapytac nikogo bo albo jakies glupie odp albo ze ktoś zrobil błedy jakiekolwiek tak jak było by to wazniejsze od zadanego pytania

malineczka, na tym forum już na serio nie można o nic zapytać i w spokoju porozmawiać, masz rację, ciągle tylko wyzwiska,bluzgi,kłótnie,wyśmiewanie...wszystkie są najmądrzejsze, ale pomóc nie potrafią, tylko śmiać się i wyzywać! totalne dno, a ja tu jestem dlatego, żeby tępić takie małpiszony, które tylko krytykować potrafią...

Gość ile za to chcesz ???
ile chcesz za te ciuszki ?

natalijjja, ranyyy ile ciuchow. Ty chyba caly czas chodzilas i kupowalas :) Ale rozowo az oczy bola :O

Gość prezes fanclubu głupiej jagody
jagoda , gówno cie to obchodzi ty sknero . Nie kazdy żyduje na swoim dziecku i ma 3 pajace na krzyż. Autorko ,imponująca kolekcja :) Na pewno sprzedasz , ale napweno nie w godzinach kiedy na kafe urzeduje jagoda ... ups, przepraszam ona wiecznie tu jest i swoje mądrości wypisuje. wystaw na allgero .

Gość saleminka8
malineczkaa jedno pisze a drugie robisz,a po co Twoje "trzy grosze" ? nie pouczaj innych,najpierw sma sie zastanów co piszesz

Gość saleminka8
prezes fanclubu głupiej jagody ja mam takie samo zdanie,po co tyle kupować jak potem to leży,kupuje się raczej rzeczy które będą w użytku... a to ile ma jagoda jej sprawa,nie wiesz to sie nie udzielaj. nie widzę podwodów do kupowania tylu rzeczy autorko rozdziel to na kilka zestawów,bo większosć ma jedno zdanie (po co tyle) ja miałam 6 bodziaków na 62,tyle samo śpiochów i pajaców i wystarczało,synek szybko rósł i oddałam,sama zaszalałam trochę jak robiłam wyprawkę i lezy mi karton nowych ubranek których nikt nie chce kupić,bo używane oddałam potzrebującym matkom prezes fanclubu głupiej jagody a ty swoich madrości nie wypisujesz? żal dupsko ściska i to bardzo,uważaj bo popuscisz hehe

Gość camapri34
a nie lepiej zostawić może znowu się dziewczynka urodzi?

Gość mnkjiuybm
najlepiej tak jak ktoś napisał , podziel na mniejsze komplety Ciuszki na pewno sa dobrej jakości ;-) Tylko wiesz co , większośc mam tu siędzacych chciałaby dobre , niezniszczone ubranka za pół darmo :-0

saleminka, tak już popuściłam z wrazenia ... a za co ma mi żal dupe ściskać ? że jagoda kupiła 3 ubranka dziecku , ze zminia mu tylko 3 pieluchy na dobę ? chyba bardzo lubi te cyfre.. a ty może adwokatem zostaniesz w klubie gospodyn domowych na wiosce u jagody. chyba tobie zal dupe ściska ze dziewczyna ma tyle ubranek dla dziecka i nie musi stać przy pralce 24 godziny na dobę. Po co wogóle komentwać ilość , jezeli kogos stać to niech kupujuje i 300 ubranek , a tobie nic do tego . Ja miałam nie wiele mniej i zakupu zadnej rzeczy nie żałuje. Lubie jak córeczka jest ładnie ubrana. A ze jagoda woli śpiochy do 2 roku roku zakładac to juz inna sprawa , pewnie z tego swojego żyłowania to jeszcze i tym śpiochom obetnie stópki i będzie bartuś latał w nich przez kolejne lata.

prezes fanklubu glupiej jagody :D boze kobieto jakas ty glupia!!! Podejrzewam, ze nie masz dzieci bo bys wiedzilaa ze zadna matka przy zdrowych zmyslach nie kupuje noworodkowi 150 ubranek bo jest to po prostu glupota i to straszna. Czy nie lepiej np zalozyc dziecku fundusz i placic co mies nawet mala kwote by potem jak skonczy szkole to bedzie mialo na rozpoczecie doroslego zycia? A nie kupowac kupe betow ktore beda lezaly potem w pudlach? Juz nie pisze o wozkach bo jak widze co sie dzieje nawet na ulicach mojego miasta niestety biednego to glowa boli. nie wim skad ludzie maja tyle kasy zeby takie wozki kupowac. Debilizm i tyle.

Weź se do tego głupiego łba wbij , że ludzie mają pieniądze i na 200 ubranek i na fundusz i na wózek , maja też na fajne wakacje i dobry samochód i jeszcze im zostaje. Weź sie wkońcu do roboty to moze też będzie cie na to stac .

No popatrz jakas ty bogata i elokwentna :D Tylko w tym co piszesz wcale sie nie odbija to twoje obycie. Gdybys byla zamozna jak piszesz :D to b ys iwedziala ze tacy ludzie przewaznie skromnie zyja a tacy nowobogaccy jak ty chca sie pokazac i jak w tym przypadku wydaja mase kasy na szmaty ktore sie tylko do wycierania kurzu nadaja. I wbij sobie to do tego swojego zakutego lba, ze ludzi nie ocenia sie na podstwie zasobnosci portwela.

Gość jutyrewa
A co was obchodzi ile dziewczyna ciuszkow swojemu dziecku kupila? Stac ja to kupuje :D Zazdrosc zzera co? :P Moje dzieciaki tez maja mase ciuchow - stac mnie to kupuje :D Moja kasa i moja sprawa na co ja wydaje.

słuchaj tępaku z parzęczewa ( jagoda ) bogaci dziela sie na sknery i dusigrosze , czyli są skąpi a nie skromni , są również tacy co potrafią sie cieszyć i wydawać SWOJĄ kasę . Więc nie pisz mi tutaj że bogaci ludzie sa skromni , bo gówno wiesz i w dupie byłas prostaku .

Czytajac to w jaki sposob piszesz nachodzi mnie mysl , ze niestety bogatym moga byc osoby z tzw marginesu spolecznego o czym swiadczysz Ty i Twoje wypowiedzi. Zal mi Ciebie bo mysle ze chodzisz co miesiac do MOPS-u i za podatnikow pieniadze kupujesz te wszystkie sukieneczki i spoioszki. Nie bede z toba wiecej rozmawiac bo nie mam w zwyczjau znizac sie do poziomu szamba ktore Ty reprezentujesz. A kazdy wie z e z szamba perfumerii nie zrobisz a ja nie lubie brzydko pachniec. Zegnam

150;o? Ciężko będzie coś takiego sprzedać, lepiej ot podziel faktycznie. Ja stawiam na sklepy stacjonarne typu Entliczek - rzut beretem a ceny przystępne i duży wybór;) Szczerze, bałabym się tak zamówić dla dziecka coś chyba tak w ciemno..