Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem najmadrzejsza matka

Chce sie Wam przedstawic!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem najwspanialsza, najmadrzejsza i zawsze majaca racje matka:) Nie ma lepszych, bardziej konsekwentnych, lepiej zywiacych i wychowujacych dzieci matek niz ja:) Ja, ja i tylko ja:D Ja tez mam idealne dzieci, ktore spiewaja, graja na instumentach detych, mowia i tancza balet majac po kilka miesiecy:) Nie probujcie sie ze mna rownac!

''Nie ma lepszych, bardziej konsekwentnych, lepiej zywiacych i wychowujacych dzieci matek niz ja'' szkoda tylko że grammatyka leży i kwiczy :P

Gość pomagaczka.............
ha,ha,ha dobre to

no ale jak przyjdzie czas na naukę pisania i będziesz musiała dzieciom pomóc w odrabianiu lekcji to niestety pożegnasz się ze swym tytułem :P

Gość na nauke pisania nigdy
nie jest za pzono, dziecko pojdzie do szkoly zeby sie uczyc i moze matke przy okazji doksztalcic :P ale idealna matka polka trzeba sie urodzic :P

haha nie ma jak wakacyjne i rozrywkowe tematy na kafe :> gratuluje najmadrzejsza mamo :)

dobra a ja tera z innej beczki, maciem oze linka do wczorajszego topiku o jagodzie??? bo ja wczoraj costam pisałam ale nie pamiętam co :P

fajnie :classic_cool:🖐️ moje dzieci pewnie też takie bedą ;) ostatnio poczułam pierwsze ruchy akurat na wykładzie o nanotechnologii :D a tak poważnie to... 1/3 matek właśnie za takie się uważa :o

taaa.. a ja jako, że nie ma zdaje się jednego wynalazcy tej nanotechnologii dam na imię Nanon :D

najmądrzejsza- nie chciałam się narażać i trochę zaniżyłam :P hah. Nie wiem jaka ja będę bo to moja pierwsza ciąża, ale nie chciałabym być wstrętną narzekającą, wrzeszczącą jedzą z którą nie idzie się dogadać jeżeli ma się inne zdanie.