Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm21

Znalazłam na pościeli włosy innej kobiety.... Jak sie zachować?

Polecane posty

Gość to byl wlos innej kochanki
licz sie z tym mialam podobna sytuacje,ale nie byl to moj kochanek tylko chlopak potem okazalo sie ze mial pare kochanek.a kazdej z nich mowil ze z nikim sie nie spotyka jesli cie dreczy to musisz z nim porozmawiac wprost,ale pewnie sie wyprze wszystkiego albo cos wymysli

Gość hjdfhfdhjd

Gość ujfjfjfjsgzg

Gość mmm21
zakochalas sie i juz - dziękuję Ci, ze podchodzisz do mojego problemu poważnie. Faktem jest, że ta sytuacja skłoniła mnie do poważnego zastanowienia. Dyskrecja tego układu nie pozwala mi poradzić się przyjaciół stąd pisanie na forum . Nie wiem jeszcze co zrobię. Mam ochotę spotkać się z nim dzisiaj i zapytać wprost, albo chociaż obserwować go przez jakiś czas. Może szacunek i przyjaźń to tylko złuda. Czekać co pokaże czas czy zapytać wprost?

Gość do mmm 21
a co to za znana osoba? przybliż nam to będziemy mogli więcej powiedzieć:-)

Na początek rozwiej tą wątpliwość bo to Cie gryzie najwyrazniej, pogadaj z nim, ze chcesz wiedziec, ze nie chodzi o zazdrosc ale chcesz szczerosci tak jak to bylo miedzy Wami dotychczas. Nadmien ze nie chcesz by miedzy Wami cos sie zmienilo i ze ten uklad Ci odpowiada. Jesli on powie, ze ma kogos oprocz Ciebie, zapytaj go czy czegos mu brakuje bo starasz sie jak mozesz i jestes zaskoczona. Poczekaj na Jego odpowiedz zobacz jak sie z tym poczujesz. Proste.

Gość mmm21
zakochalas sie i juz - dziękuję że podchodzisz poważnie do mojego problemu. Faktem jest, że ta sytuacja dała mi dużo do myślenia. Mam ogromną chęć spotkać się z nim dzisiaj i zapytać wprost. A może obserwować przez jakiś czas - może okaże się, że poczucie szacunku i przyjaźni to tylko złuda..?

Gość cukinia jest smaczna
przełknąć te gorzką owłosioną pigułę po cichu - jesli nadal chcesz żeby to trwało Jako osoba dojrzała i wykształcona, masz zapewne świadomość zagrożenia chorobami wenerycznymi. W trosce o swoje zdrowie powinnaś stosować prezerwatywy i unikać ryzykownych kontaków seksualnych. dlatego szczerze zapytaj Twojego kochanka, czy seks z innymi kobietami uprawia bezpieczny (nie mam na mysli tu pigułek anty). PS. Choroby przenosozne droga płciową przeżywają swój renesans PS 2. Zastanów sie nad "jasnością" tego układu, skor czujesz zazddrość. Zakochana jesteś i już, a tu nie ma mijsca na włosy innych bab w łóżku, ani na jego penisa w innych cipkach. Konieczne jest ustalenie innych reguł

co zrobic by przestac myslec o tych wlosach ? najprosciej to poprostu przestac myslec o nich ...a myslec o czyms innym czyli zwyczajnie zignorowac temat no bo skoro go nie kochasz to musisz wiedziec dlaczgo te wlosy cie ruszyly :D skoro zgodzilas sie odpowiada ci wolny zwiazek bez zobowiazan to po cholere zajmujesz sie jakimis wlosami moze popros go, by zmienial posciel po partnerkach bo nie lubisz cudzych wlosow i zobaczysz co ci odpowie :D

Gość Waclawos
kochanka ma prawo wiedziec? bzdura,kochanjka to kochanka, to zwykła dziwka nie lepsza od tych stojących na ulicy. miałem ich kilka, wiem jakie są i są tylko do jednego.Ale nie maja żadnych praw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Waclawos
kochanka ma prawo wiedziec? bzdura,kochanjka to kochanka, to zwykła dziwka nie lepsza od tych stojących na ulicy. miałem ich kilka, wiem jakie są i są tylko do jednego.Ale nie maja żadnych praw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość *|*|*
zakochalas sie w nim. To widac :)

Gość mmm21
Dziękuję za bardziej i mniej związane z tematem wypowiedzi.

Gość sadassdafads
a ile masz lat?:)

Gość anonimowa jestem.
mm21... tak, przeczytałam wszystko, co napisałaś... pieknie piszesz:) i też uważam, ze zakochałaś się choc sama nie chcesz tego. I wydaje mi się, ze swojego ex juz nie kochasz, żyjesz wspomnieniami z 5 lat, planami, bo gdyby to była miłość to trwałaby jeszcze... To w jaki sposób piszesz o mężczyźnie z którym się spotykasz i sypiasz, a w zasadzie teraz mi to przyszło do głowy: gdyby nie zależało Ci, to nie pisalabyś tutaj, nie szukałabyś podpowiedzi i rad. Czy on własnie nie uosabia cech jakich zawsze szukałas w facetach, ale nie chcesz się do tego przyznać? A tak z ciekawości: długo juz macie ten układ?... bo dobry romans to 3-4 miesiące;) ale to moje subiektywne obserwacje.

Gość FACIO NIGDY SIE NIE PRZYZNA
Gdy sypia z inna.

Gość dobrze ci tak durna babo

Gość kobita ma 21 lat
Jeszcze wiele nauki przed Tobą. Masz co chciałaś...sama jesteś sobie winna. Dajesz dupy to masz problem, on takich jak Ty może mieć kilka. Jak dobrze udaje to nigdy się nie dowiesz prawdy. Kochanka NIE MA ŻADNYCH PRAW!!!!Wbij to sobie do głowy panno.

Gość kobita ma 21 lat
"Waclawos kochanka ma prawo wiedziec? bzdura,kochanjka to kochanka, to zwykła dzi**a nie lepsza od tych stojących na ulicy. miałem ich kilka, wiem jakie są i są tylko do jednego.Ale nie maja żadnych praw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Dokładnie tak jest.

Gość baby to powalone naiwniary

jaki jest wassz układ? czy jest monogamiczny, czy też możecie mieć innych partnerów i: - i nie rozmawiacie o nich, - i mówicie szczerze, że kogoś macie. W zalezności od ukłądu, masz różne prawa. Jak to jest w waszym przypadku?

Gość nastepna naiwna
:D

naiwna? że co? że jak się w coś pakuję, to lubię wiedzieć na czym stoję ja i informuję partnera na czym on stoi? trochę rzeczowości. konkretów. a nie, na łąpu capu oceniać i gówno z tego wynika

Gość uwazaj bo ci powie prawde
;)

Autorko, w pierwszym poscie zastanawialas sie czy nie jest to wlos pani, ktore sprzata u Twojego mezczyzny. Jezeli pani zmienia mu rowniez posciel, to bardzo mozliwe. Jeszcze bardziej mozliwe jest to, ze pani sprzatajaca zmeczona mozolna zmiana poscieli uciela sobie drzemke na lozku twojego przyjaciela. Pospala ciut za dlugo i w pospiechu nie zdazyla strzeac z poscieli dwoch nieszczesnych wlosow.Trzeba wiec zachowac zimna krew i sprawdzic kolor, dlugosc i grubos wlosow pani sprzatajacej.

Gość bbabby somm gupie

Gość ciekawe co bedzie dalej

Gość dobrze tak szmatom
Dają doopy na boku to niech cierpią . pojebane dziwki.