Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf

CZY OBNIŻENIE temperatury MOŻE byś symptomem ciąży??

Polecane posty

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf

Zaszwemiałąm 36,6-37 oC, od dwóch dni mam troszkję powyżej 35... (mierzone pod pachą) może być to objawem?

Gość wyczerpana z resztą sił
absolutnie nie ja też tak mam

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf
ehhh, a chciałabym już być w ciąży?? czyli powinna być podwyzszona????

Gość saleminka8
ciąża to raczej temp 37 zmierz z rana w pochwie :P po przebudzeniu oczywiście jak będzie to albo jestes przed okresem albo w coąży

Gość już dłużej nie moge
ja byłam w ciąży i miałam normalną temperaturę.. więc nie łam się ona nie ma większego znaczenia lepiej kup test jeśli myślisz że mogą pojawić sie dwie kreski.. i pamiętaj jeśli czegoś tak bardzo chcesz napewno sie spełni..:) teraz moja dzidzia ma już 2 miesiące

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf
zmierzyłam w pochwie i mam 37,6 ... 18 dzien cyklu, stosunek w 12 i 14 dzien cyklu

Gość saleminka8
temperatura podwyższona swiadczy o tym że kobieta jest w fazie lutealnej-tej po owulacji! gdzie proesteron "pracuje" gdy obniża sie poziom hormonu pojawia się okres,a w ciąży progesteron pracuje nadal dlatego nie ma okresu i nie pojawia się okres! i przestan wypisywac głupoty,bo niebawem ktoś będzie miał normalna temperaturę a będzie się nakrecał na ciąże...po co?

Gość fgyjjtyhbjlcbiltf
chyba juz na sile znajduje sobie objawy :) no ale bardzo mi zalezy zey sie udalo

Gość saleminka8
ale rano sie mierzy a nei w dzień w dzień ja tez tyle mam,wieczorem kiedyś zmierzyłam i miałam 37,5 a po przebudzeniu rano 36,6 ;) zmierz rano i nie czytaj głupich rad ;) ja meirzyłam temperaturę by zajść w ciążę i udało mi się 2 razy :) wiec coś o tym wiem. jak będzieszmiała np 36,9-37... rano to znaczy że owulacja była,że jesteś w fazie lutealnej i przed okresem lub nie :P jak okres się spóźni to zrób test. ale by być pewnym ciąży należy mierzyć cały cykl temp ale nie podczas okresu,można zacząć mierzyć gdy jest już jedynie "brudzenie" końcówka okresu i gdy pojawi sie skok o np. 3 kreski należy poczekać 16dni i jeśli okresu nie będzie to ciąża wtedy będzie bardzo mozliwa ;P

Pomiar jednorazowy nic ci nie da, trzeba mierzyć cały cykl, a najlepiej kilka, żeby mieć rozeznanie.