Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Toga

Dziewczyn z klasą już nie ma ..

Polecane posty

Takich dziewczyn jest od groma tylko nie narzucają się na siłę facetom, więc ich nie zauważacie ;).

Takich dziewczyn jest od groma tylko nie narzucają się na siłę facetom, więc ich nie zauważacie ;).

Ja też nigdy nie miałam papierosa w ustach :) Najświętsze koleżanki z kółek różańcowych były uległe, ja nie :) U mnie w domu się nie pali, za to moja ukochana babcia pali.. I moja siostra - gówniara 16 lat... Patologia co się teraz dzieje.. I to działa w dwie strony - nie mogłabym być z facetem, który pali.. Chociaż jeden taki się przewinął, ale to inna historia :P

No to ja też sie pochwale że w trakcie swoje 23 letniego zywota rownież nie miałem papierosa w ustach. I nie jestem typem zniewieściałego chłopczyka ,ktory nie dałby rady się zaciągnąć ;) Kwestia silnej woli i konsekwencji. Dwie cechy które lubie w ludziach. A Ty Asiulaa jako starsza siostra powinnas mieć silniejszy wplyw.Ja tańczyłem jak mi starsza siostra zagrała :)

Zapach jest odstraszający, racja. Moi rodzice też palą od zawsze, więc w mieszkaniu non stop śmierdziało :o A mnie jakoś nigdy nie ciągnęło (mam 24 lata), sam dym mnie odrzuca już.

Wiesz czarna toga, prawie mnie opisałeś... Tyle ze ja specjalniego szacunku do moich rodziców nie mam bo wychowałam się w patologicznej rodzinie. Istnieją jeszcze dziewczyny z klasą ale to już rzadkość, ale te w moim wieku nie rzucają się już w oczy :O po prostu wymieramy śmiercią naturalną :O

"nie jestem typem zniewieściałego chłopczyka ,ktory nie dałby rady się zaciągnąć" Ja bym nawet tak nie pomyślała :) To Ci co palą są zbyt ulegli :P "A Ty Asiulaa jako starsza siostra powinnas mieć silniejszy wplyw." Jej niestety imponują koledzy i koleżanki a nie starsza siostra... Ja do 18stki wypiłam pół piwa, plus to że nie pale i nie łaziłam po nocach po przystankach. Czyli idolka ze mnie żadna dla buntowniczki z gimnazjum ;) Uczyc tez sie nie uczyłam akurat, bo nie musiałam - w sensie (bardzo nieskromnie) bystrzak ze mnie :P "sam dym mnie odrzuca już" mam tak samo :P wyczuje palacza na kilometr :) No tak, a co z "facetami z klasą" - są takowi? :)

Gość ale za to polacy sa bardzo
ja rzucam palenie 1 - 2 dziennie to max mam sporo wydatkow w tym i przyszlym roku stad 500 pln w skali roku to jakas tam oszczednosc

Gość Inna temida :)
Witaj znów, Czarna Toga. Ja posiadam dokładnie wszystkie wymienione przez Ciebie cechy, poza jedną (nie przesadzam z dbaniem o siebie, bo wolę wkładać go głowy niż przesiadywać godzinami w łazience), ale za to też nie piję, nie żartuję. I znam też kilka takich dziewczyn. Więc są takie kobiety, tylko albo ich nie spotkałeś, albo...nie zauważasz. Ale może to dlatego, że sam jesteś tak młody i szukasz wśród tak młodziutkich, a w tym wieku kobiety i mężczyźni jeszcze nie zawsze wiedzą, czego chcą od życia.

Gość Inna temida :)
Poza tym jeszcze jedno: ja w całym moim życiu spotkałam tylko dwóch mężczyzn odpowiadających Twojemu opisowi (oczywiście wielu sprawiało takie wrażenie, ale po bliższym poznaniu okazywało się, że tylko tak mówili), czyli z klasą. Więc zanim zaczniecie wymagać od kobiet, popracujcie najpierw nad sobą.

Gość MariaClara
Inna temida i Czarna Toga hello! Sesja juz prawie zdana ;) A dziewczyny z klasa istnieja! Rozejrzyj sie!

"nie przesadzam z dbaniem o siebie, bo wolę wkładać go głowy niż przesiadywać godzinami w łazience" dbanie o siebie to chyba nie godziny w łazience?? "nie żartuję." a ja uwielbiam się śmiać i żartować :) - wiec sie chyba nie nadaje :P

Gość MariaClara
Prawnicy przyszli,wiec powazni ludzie ;) :d

ja namówiłam siostrę która rzuciła palenie - nie pali od stycznia tego roku - jak widać trzeba chcieć a nie tylko mówić ze się chce!

Cześć dziewczyny ! Miło was gościć w mym topiku:) Chciałbym móc powiedzieć ze sesja zdana- oblałem pierwszy egzamin w życiu i jakos nie moge sie znalezc w tej sytuacji hehe:)

Gość MariaClara
U mnie jeszcze 2 egzamy,ale smiesznie latwe,w porownaniu z pozostalymi to nic :)

Gość MariaClara
Czarna Toga,a z czego? :)

Masz rację pchełka mówiąc "Takich dziewczyn jest od groma tylko nie narzucają się na siłę facetom, więc ich nie zauważacie"

Gratulacje czarna toga..oby tak dalej - nie ma nic piękniejszego jak pozdawane egzaminy i błogie lenistwo!

kobieta z klasą powinna często przywdziewać sukienki, albo jakieś płaszcze, spódniczki a nie chodzić non stop w gaciach.:DAle poruszam tylko kwestię ubioru, co do pozostałych to się zgadzam z założycielem tematu

Gość MariaClara
Nie! U nas nie! A gdzie studiujesz?

Więc pchelka dokonajmy subsumcji : na tle mojego opisu jesteś kobietą z klasą ?? jeśli tak to gratulacje, miej duzo dzieci żeby gatunek przetrwał.

Facet z klasą (wg mnie): 1. Nie pali 2. Nie używa "brzydkich słów" przy kobietach 3. Nie jest wulgarny 4. Jest inteligentny, ma swoje zdanie (kobiety nie zawsze chcą miec raje ;P) 5. Jest szarmancki (otwieranie kobietom/osobom w podeszł. wieku drzwi itd) 6. Nie porusza tematu swoich/cudzych zarobków chocby był Billem Gates'em 7. Nie nadużywa alkoholu, ani innych używek 8. Jest punktualny 9. Jest zadbany - ale męski (metroseks. mówie nie...) 10. Nie użala się nad sobą, ani się nie wywyższa. 11. Potrafi słuchać 12. Potrafi decydować, o sposobie spędzania czasu we dwoje.. Tyle w tej chwili przychodzi mi na myśl :)

i dobre książki, w których po przeczytaniu 2 kartek nie muszę znać już końca książki, poezja - również :)

Asiulaa - to ni mniej ni wiecej - jestem facetem z klasą. Chociaż nie wiem czy taki nie powinien być bardziej skromny:)