Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Toga

Dziewczyn z klasą już nie ma ..

Polecane posty

No ale Asiulkaa ja przyszły prawnik, stróż praworządności i miałbym oszukiwać ?Przecież to jest zwyczajne obejście prawa. Ziobro znalazłby na to nawet paragraf ;)

No ale - masz tę przewagę, że ja raczej na prawie znam się "troszeczkę" mniej niż Ty ;) Ale jak uważasz :) Ja przywykłam, że nie wszyscy sobie radzą z ortografią. A uwierz mi, że byli tacy co przechodzili sami siebie :) Poza tym, jakoś nie zauważyłam, abyś był w ich wątpliwie-zaszczytnym gronie :)

Siedzi we mnie jak zadra wspomnienie z dziecinstwa , kiedy pani od polskiego wpisywała wyniki dyktanda i przy mym nazwisku pojawiła sie ocena ndst. Czasami jeszcze budze sie w nocy z tego powodu:) Dysponujesz gg czy kontakt tylko mailowy?

Dysponuje gg, lecz raczej nie będę wystawiała go na "widok publiczny" Oj tak, na pewno takie 'ndst' powoduje traumę - choć nie miałam takiego doświadczenia :P

Czarna Togo.... Jesli chcesz spotkac kobiete z klasą o opisanych wyżej cechach, musisz rozgladać się wśród kobiet w przedziale wiekowym rozpoczynającym się od prefiksu 3:) czyli typowe 30-letnie kobiety, singielki, które mają motywację aby dbac o swój wygląd. Choć uważam, że tandeiarstwo króluje w każdej grupie wiekowej:( Jak wychodze na ulice widze tylko legginsy, dziwną powiewająca tunikę do kolan z błyszczącym paskiem pod biustem, plastikową bizuterię i balerinki, czesto odsłaniających opuchnięte kostki:) Ja sama prezentuję zupełnie odmienny styl... A tak na marginesie...powodzenia w rozwoju zawodowym, teraz już tak namieszali w dostęie do zawodów prawniczych, że ja gdybym teraz studiowała, wycofała sie i zaczęła coś innego. Życzy Ci tego dyplomowany prawnik d 6 lat:)

Gość do asiula20...
Masz gg? madra z ciebie dziewczyna jest i chyba masz poukladane w glowie. skad jestes? a ten mail to prawdziwy? mozna pisac?

Gość KrystianMam!
Zgadzam się z tematem ;. niestety

Gość KrystianMam!
Ale niestety to fakt... Kobiety wszystkie wyglądają jak ksero. Wersja platynowy blond i czarna smoła.. Do tego tandetne ubrania. I nie chodzi o cene- ale krój, materiał... Smutno mi gdy na to patrze Nawet te z pozoru mądre, inteligentne sprowadzają swoją urodę do tych (sorry za kolokwializm)- głupich.. Z całą resztą zgadzam się z autorem Czarną_Togą ;(

Gość To i tak nie ja
I co z tego, że według swojej opini subiektywnej uważam że pasuje do opisu Pana czarna toga? Co z tego skoro spotykam facetów, którzy: - nie wiedzą co chcą od życia - są leniwi - mało zaradni życiowo - bawią się uczuciami kobiet - traktują innych jak zabawki -i tak i tak zostawią i wracają do byłych narzeczonych/ dziewczyn!