Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarna Toga

Dziewczyn z klasą już nie ma ..

Polecane posty

Gość MariaClara
Nie wszyscy,ale czesc tak :D A ja,choc mieszkam bardzo niedaleko Krk,studiuje na KULu.

Facet z klasą nie powinien szpanować samochodem kupionym za pieniądze rodziców :D a co do czółenek to się zgadzam + spódnice ołówkowe

Doprawdy? :) No i bardzo dobrze :) Ty też "miej dużo dzieci żeby gatunek przetrwał" :] Ee tam, skromność przesadzona to też wada :) Jej, trafiłam na "prawniczy" wątek.. Chyba powinnam iść stąd, bo wypadnę blado przy inteligentach :) P.S Też bym studiowała w Krk, ale coś mnie zatrzymało w moim mieście ;) Ale nic straconego, w końcu mgr do zrobienia :P

To w jakim mieście studiujesz Asiulaa? Nie ukrywam ,że moje zainteresowanie wiąże się z faktem ,iż wygladasz mi na dziewczyne z klasą ;)

Gość greeneeyyyyy
o , przyszedł taki z Jagiellońskiego i że z klasą,co. :) bo skoro chcesz kobiety z klasą , to sam musisz być idealny, z klasą? p.s rozbawił mnie tekst z dawaniem w żyłę. Słuchaj, kobieta z klasą może palić. To że nie może to tylko Twoja opinia, Twój osobisty gust.Widzisz, Tobie może pasuje dawanie w żyłę, a dla kogoś innego kobieta która ćpa nie jest kobietą z klasą. Ot co. Nie pitolcie tutaj jaka powinna być kobieta czy też mężczyzna z klasą. To się po prostu wie. A nie jakieś śmieszne wyliczanki - to powinna, tego nie powinna. A to że autor ma problem, bo w jego świecie nie ma już kobiet z klasą to świadczy tylko o tym że nie szuka zbyt dokładnie. Może masz zawężone pole poszukiwań?Może oczekujesz za wiele? Niestety nie zgadzam sie z Twoim stwierdzeniem, iż "Dziewczyn z klasą już nie ma .." bo są. Nie twierdzę, że ja jestem kobietą z klasą,bo nie mi to oceniać ale znam takie kobiety, piękne, z klasą.

Nowy Sącz.I żeby było śmieszniej byłam 1 na liście przyjęć na coś 500 podań ;P Bo głupia wzięłam się za rozszerzony polski i angielski (pisemny i ustny). I wylądowałam z tymi którzy po prostu gdzie indziej się nie dostali ;) Nie żebym się chwaliła :)

Mnie natomiast rozśmieszyło jak można dosłownie interpretować tekst o dawaniu w żyłe. Zapomniałem dodać ,że dziewczyna z klasą powinna mieć poczucie humoru.

greeneeyyyyy Ale my tutaj nie piszemy jaka -jest- kobieta z klasa a -jaka nie jest- Każdy podaje własne poglądy i opinie na ten temat. A jak wiadomo, każdy ma inne. Dlatego też nie rozumiem Twojego oburzenia. Pozdrawiam.

Gość dziewczę z kafe
Co się tak tych papierosów uczepiliście ;) Nie lubię wyliczanek, ale opis kobiety z klasą całkiem trafny :) też tak czuję ten temat.

Nie twierdze że to jest enumeratywne wyliczenie cech dziewczyny z klasą. Podam kilka przykladowych. Moglbym dodac jeszcze z piećdziesiat ale po co mam pisac ze dziewczyna z klasa powinna pisac poprawnie ortograficznie bo nie lubie jak mi komunikuje w mailu ze ma "dórzo problemuf" Nie rozumiem co tu wywołalo oburzenie

Gość Inna temida :)
Cześć MariaClara, miło Cię poznać. :-) Ja już jestem kilka latek po studiach, więc nie mogę dołączyć Waszej rozmowy nt. sesji. :-( Gdy ja studiowałam, nie było jeszcze postępowania sądowo-administracyjnego, tylko samo KPA. Ale to nie jest takie trudne, postępowania administracyjne są dość logiczne. Poczytajcie to na spokojnie, zobaczycie, że nie taki diabeł straszny. Muszę uciekać, bo mam dużo nauki. Powodzenia!

Asiulaa mam nadzieje ze wielka woda Cię oszczędziła. W NS mieszka mój dobry kolega. Całkiem przyjemne miasto :)

Kobieta, która przeklina, pali papierosy i lubi alkohol z góry byłaby u mnie na przegranej pozycji:o Jeśli byłabym facetem :D

Oszczędziła, oszczędziła:) Na szczęście. A właściwie mieszkam 5km od N.Sącza. Może słyszałeś o burzących się pod wpływem ziemi domach w Kłodnem, dośc głośna sprawa dot. powodzi :( No to ja mam całkiem niedaleko do nich (3km) i też się trochę obawiałam, że będzie to samo... A N.Sacz miasto jak miasto :) Osobiście mi się znudziło. I żałuje trochę że tu zostałam, choć obiecałam sobie nie żałować niczego :P A "dórzo problemuf" dotyczy także mężczyzn :) Dość często się mi zdarza ostatnio, że nie rozumiem co facet do mnie pisze (sms czy mail) bo czytając np. "hciabym" albo "jezdeś" mój móżdzek ma zatracenie świadomości ;)

No to cieszę się że nie "jezdem" sam z moimi ortograficznymi wymaganiami. Teraz pokojarzyłem fakty ( 1 na liście + matura z polskiego rozszerzonego) i blady strach mnie obleciał ,że moge sie skompromitować jakimś prostym błędem więc chwytam za słownik poprawnej polszczyzny i trzymam go w pogotowiu tuż przy sobie. A nuż bedę chciał się pochwalić jakaż to piękna rzeżucha mi wyrosła i nie bede wiedziać jak się to piszę:)

Gość ja jestem dziewczyną z klasą
Mam 22 lata, studiuję prawo. Ładnie się ubieram, oczywiście, w zgodzie z porą roku i figurą. Od kilku lat co wakacje jeżdżę do pracy za granice wiec żaden job mi nie straszny. Nie cierpię pozerek, czyli dziewczyn w stylu; ojej ale śmierdzi, lub o nie, nigdy bym tego nie zrobiła. Aha i jeszcze takich które udają damy, a brud za paznokciami, że hej...Utrzymuję się sama, dzięki pracy nauczyłam się jak szanować pieniądze ale też wiem jak je porządnie wydać. Od soboty śmigam moim upragnionym audi a3 :) nie palę, nie pijam. Wiem jakie jest moje miejsce w szeregu. Nie mam tipsów, na solarium chodzę od czasu do czasu, żeby skóra miała ładny odcień. Ogólnie dbam o siebie. Nie mam naszej klasy i nie istnieję na innych portalach społeczno-romantyczno-pranio mózgowych. I wiecie co? Jestem sama jak palec, oczywiście mam na myśli kwestię mężczyzny, bo koleżanek mam wiele. Jestem sama. Jakoś nie znalazłam osoby której by zaimponowało to jaka jestem. Mam powoli wrażenie, że dziewuchy z petem w palcach, pomarańczowe solary, które potrafią w towarzystwie wystękać coś w stylu: eeeee?! mają większą wartość na rynku randkowym niż ja. Prawda jest brutalna. To ja się pytam gdzie są Ci faceci z klasą którzy chcieliby taką dziewczynę jak ja? Aha i nie robię błędów ortograficznych. Mój drugi kierunek to filologia polska, za chwilę bronię pracę licencjacką :) więcej swych zalet nie pamiętam :) AMEN

Gość Ptaszki ćwierkają
Ja spełniam większość wymogów, ale moja klasa nie pozwala mi się z tym obnosić ;).

ja jestem dziewczyną z klasą - Gratuluję, ale nie pomyślałaś że mężczyźni się Ciebie boją, bo kilkukrotnie przerastasz ich pod względem ambicji? nie "jezdem" sam - oj tak,nie jesteś - ja jestem "stobom" :) "moge sie skompromitować jakimś prostym błędem" - gorzej jak po tych przechwałkach to ja się skompromituję :) "piękna rzeżucha mi wyrosła" - gratuluję :) zasiej jeszcze ciecierzycę :)

No i od wątku kobiet z klasą, poprzez motoryzację, studia, mężczyzn z klasą, ortografii, przeszliśmy do wątku kulinarnego ;) O właśnie, mile widziane jest jak facet potrafi coś upichcić :) Nie mowie o żadnych dziełach sztuki kulinarnej, ale o czymś co "da się zjeść" :)

Już miałem do Ciebie maila pisać , kiedy coś mnie tchnęło , wróciłem zobaczyć co się dzieje w temacie i przeczytałem o tych kulinariach. Dobrze ,że nic nie napisałem bo w kuchni jestem totalnym debilem ! Kisiel, herbata,parówka z mikrofali - oto spektrum moich możliwości. Gdyby nie pizza na dowóz to bym zdechł z głodu w tym Krakowie.

Gość kobieta ksiedza polecam
...

"Dobrze ,że nic nie napisałem bo w kuchni jestem totalnym debilem ! " A to że nie umiesz gotować co ma do maila? :)) Bo ja nie widzę powiązania :P

A to że nie umiesz gotować co ma do maila? Bo ja nie widzę powiązania Rzeczywiście ! Zadnego związku. Cholera, ja to pisałem?? ;)

Gość MariaClara
Asiulaa20,moje rejony,Nowy Sącz :) Pozdrawiam!

Taki mail to jest już dłuższa forma wypowiedzi i ryzyko popełnienia błędu ort naturalnie wzrasta. Świadomość ze mógłbym zrobić byka paraliżuje mnie hehe

MariaClara: aaa, to w takim razie również pozdrawiam ! 🌼🖐️ Czarna Toga: przeboleje ewentualny błąd ;) A jak nie to rób jak moi niektórzy znajomi: tekst wklej w MWord i Ci podkreśli :) haha. Sposób wymyślony przez kolegów którzy tez się bali do mnie pisać :) Aż taka straszna nie jestem... no może troszeńkę :)