Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinkaaaaaaaa

Zerwałam z powodu trójkąta.Czy słusznie?

Polecane posty

Gość Ewelinkaaaaaaaa

Hej. Mam prosbe.Wypowiedzcie sie na temat tej rozmowy. Zerwałam po niej z facetem,zarzucilam mu,ze nigdy mnie nie kochal i juz mu nie starczam. poczatek wyciety.Na poczatku on ,zazartowal' ze zabawa w sloneczko jest fajna, ja napisalam,ze to chamskie,potem...to co nizej.Mialam racje zrywajac? Ewelinka 20:31:02 ja bym na trojkat mogla sie w sumie zgodzic kochanie... jarek 20:31:18 heh naprawde kochanie? Ewelinka 20:32:18 oczywiscie 20:32:30 a masz fajnego kolege ktory by sie dolaczyl? jarek 20:32:52 tak myslalem. chcesz na 2 baty? Ewelinka 20:33:37 ty mi wystarczasz jarek 20:34:00 mowilas ze chcesz Ewelinka 20:34:10 a ty chcesz> jarek 20:34:55 to raczej dla ciebie przyjemnosc a nie dla mnie to nie rozumiem pytania Ewelinka 20:35:28 widze ze nie bawia cie moje zarty 20:35:58 sprawdzam czy bylbys w stanie mna sie dzielic jarek 20:35:58 dlaczego? rozmawiamy Ewelinka 20:37:51 mowiles kiedys ze nie oddalbys mnie nikomu a ciemawe jak z dzieleniem sie mna... jarek 20:38:28 ale pytam cie. chcesz sprobowac nA 2 BATY? Ewelinka 20:39:11 nie wiem jarek 20:39:24 NO JAK TO NIE WIEM? Ewelinka 20:39:48 krzyczysz? jarek 20:40:01 tez mam mowic nie wiem, nie pamietam? 20:40:15 nie, nie chcacy mi sie wcisnelo Ewelinka 20:40:30 a ty? jarek 20:41:01 dobra nie ma tematu Ewelinka 20:41:18 jak o mnie chodzi 20:41:24 to 20:41:34 tylko z toba chce 20:41:49 chcialam odplacic sie za twoj zart jarek 20:41:54 no i sie dogadalismy Ewelinka 20:42:24 czy mi sie wydaje czy zly jestes? jarek 20:42:30 a kochalas sie juz kiedys w ten sposob? szczerze 20:42:44 nie, dobry mam humor Ewelinka 20:42:52 nie,okazji nie mialam 20:42:54 a ty? jarek 20:43:02 tez nie Ewelinka 20:43:08 a chcesz? jarek 20:43:23 z kobietami cvzemu nie 20:43:32 z lesbijkami 20:43:46 czy tam bi jak kto woli Ewelinka 20:44:10 aha 20:44:31 wiec ja z dwoma facetami tez moglabym jarek 20:44:33 czy mi sie wydaje czy zla jestes? Ewelinka 20:45:02 skadze ja? jarek 20:45:04 widzisz problem w tym ze ty nie wiedziec czemu udajesz i nie jestes szczera Ewelinka 20:45:50 jak ty mi takie ,,mile" rzeczy bedziesz mowil to i ja nie bede siedziec cicho jarek 20:46:06 aj dobra Ewelinka 20:46:12 mnie ma cos bolec to niech i ciebie zaboli jarek 20:46:34 mnie twoje fantazje nie bola 20:46:48 rozumiesz ewelina co to sa fantazje? Ewelinka 20:46:53 tylko,ze u mnie to fantazje a u ciebie nie wIADOMO 20:47:11 moze ja ci nie starczam jarek 20:47:30 tylko ze ja ci mowie a ty nawet o swoich nie mowisz 20:47:45 bedziesz mi teraz zadawac tego typu pytania? Ewelinka 20:48:24 tylko,ze ja mam fantazje z TOBA a nie jakimis obcymi lafiryndami jak ty jarek 20:48:40 hehe Ewelinka 20:48:44 ja w nich nie jestem bo to przeciez za nudne by bylo jarek 20:49:07 ddaruj te zgryzliwosci Ewelinka 20:49:22 to moze jak tak bardzo o innych snisz to po co ci ja? jarek 20:49:50 dobra ja juz mam dosc jarek 20:49:52 spadam Ewelinka 20:49:58 najprosciej 20:50:05 prawda boli? jarek 20:50:08 spojz na siebie Ewelinka 20:50:31 ja jes 20:50:36 a co ja zrobilam? jarek 20:50:52 wiesz co? Ewelinka 20:50:55 ? jarek 20:51:09 z luznej rozmowy o fantazjach 20:51:29 fantazje to nie sa oczekiwania jek bys nie wiedziala jarek 20:51:37 robisz jakies wyrzuty Ewelinka 20:51:44 ciekawe... jarek 20:52:02 a jak ja cie o cos pytam to mi mowisz to co ja chce uslyszec 20:52:18 po chuj mi taka obludna rozmowa? Ewelinka 20:52:21 i co za miesiac jak mnie zdradzisz to powiesz ze realizowales jedynie swoja fantazje i to nic zlego? jarek 20:52:41 nara Ewelinka 20:52:50 najprisciej 20:52:56 nawet nie zaprzeczysz 20:53:00 mialam racje 20:53:06 juz ci sie znudzilam

Gość autorko współczuję
nie wart nawet splunięcia:O tak nie mowi zakochany facet,przykro mi

Gość zakochana bezesnswona miłością
napisze ci jak to widze - jestes przerwazliwiona, koles ma racje, wyolbrzymiasz. pogadaj z nim o fantazjach... mi facet tez mowi, ze podobaja mu sie np. 2 lesbijki calujace sie, ze chcialby z takimi spedzic noc, ALE zaznacza ze seks to tylko ze mna i ja mu wystarczam. pogadaj z nim a nie o pierdoly sie obrazasz. chcial byc z toba szczery, a ty sie fochnelas. nie wiesz ze najmocniej trzymaja luzne wiezy?

Gość Ewelinkaaaaaaaa
w jednej chwili zawalil sie mi caly swiat.Ja go tak kocham... mam ochotę zniknąć

Gość majahi
wyolbrzymiasz

Gość Ewelinkaaaaaaaa
on ewidentnie nie kocha mnie.

Gość o boshhe
nie, nie mialas racji, on rozmawial z toba o fantazjach, a ty wykazalas sie niedojrzaloscia. szkoda, byc moze umknelo ci cos, czego juz nie znjadziesz

Gość majahi
jeszcze bedziesz zalowac, zreszta juz zalujesz pewnie, a swoja droga to sa fantazje - tylko fantazje

Gość poiuytrewqasdfghjkl,mnbvcxz
no to macie fajnych facetów :O:O:O

Gość PRZESADZASZZ!!!!

Gość Ewelinkaaaaaaaa
samoocena poleciala w dol...jak mozna byc z kims komu nie wystarcza sie seksualnie bo potrzebuje dodatkowych podniet?

Gość poiuytrewqasdfghjkl,mnbvcxz
niektórzy chca spelniac swoje fantazje :O

Ale on nie powiedział, że mu nie wystarczasz, tylko, że ma taką fantazję. Rany, ja też czasami sobie pofantazjuję o jakimś strażaku powiedzmy, co nie oznacza, że zamieniłabym mojego faceta na kogoś innego.

Gość majahi
a gdzie on tak napisal? to Twoje chore wyobrazenie a nie jego, ogarnij sie ...

Gość PRZESADZASZZ!!!!
fantazje to fantazje... a marzenia to marzenia... ja fantazjuje o seksie z dwoma facetami, ale raczej nigdy bym sie niezdecydowała.... a marze teraz o np.pięknym ogrodzie i dąże do tego by go miec .. rozumiesz różnice???

Gość Ewelinkaaaaaaaa
Napisalam mu chyba z 10 smsow,ze moze isc szukac chetnych na trojkacik,ale ja odchodze i ze oklamywal,ze mnie kocha. Na zadnego nie odpisal

Gość majahi
i to jaka, nie mam slow, kurwa typek nic nie powiedzial, po prostu zaufal Ci i powiedzial o swojej fantazji, a Ty go rzucilas

Gość ile macie lat
z rozmowy wynika,ze chyba różnica wieku spora...

Gość Ewelinkaaaaaaaa
Czuje sie jak ktos nieatrakcyjny...ktos,komu zabrano sens zycia. Ja mam prawie 23 a on 29 skonczone.A co to ma do rzeczy?

Gość majahi
a moze ciota Ci sie zbliza i to jest efekt tego? inaczej smiem twierdzic, ze masz problemy z glowa

Zachowujesz się, jakbyś miała 13... On obdarzył Cię zaufaniem, mówiąc Ci o tym. Poza tym, nie powiedział, że nie umieszcza Cię w swoich fantazjach - Ty sama, rozhisteryzowana, tak stwierdziłaś.

Gość ale zeby wklejac rozmowe
na gadu na forum... dziecinne

Gość ile macie lat
ma do rzeczy i to sporo.On w sposób dojrzały Ci coś tłumaczy a Ty obrażasz się jak gówniara.To ma odzwierciedlenie w Waszym wieku:O nie obraź się,ale dzieli Was straszna przepaść jak chodzi o dojrzałość emocjonalną

Gość Ewelinkaaaaaaaa
bardzo jestem ciekawa jakbyscie sie zachowaly gdyby Wam facet powiedzial cos takiego

Gość o boze czuje jakbym
czytala swoje rozmowy z chlopakiem jak bylam mlodsza. Jaka ja bylam glupia!!! Po pierwsze autorka na pewno jest przed 20 a po drugie to z perspektywy czasu zobaczy jaka byla glupia. Bylam taka sama jak Ty dziewczyno, robilam z igly widly, nic do mnie nie docieralo i patrzylam na wszystko od negatywnej strony tak jak TY!!! Uwierz mi, faceci nie chca byc z kims takim, mam nadzieje, ze kiedys z tego wyrosniesz. Pozdrawiam

Gość majahi
jestes popaprana... wszyscy Ci pisza, ze zjebalas, a Ty jeszcze swoje, jaki zal

Mi powiedział. Ja mu powiedziałam, że czasami fantazjuję o dwóch facetach. A ponieważ obydwoje rozróżniamy marzenia od fantazji (btw. - świetny przykład dała PRZESADZASZZ!!!!), nic takiego jak u Ciebie nie miało miejsca.