Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinkaaaaaaaa

Zerwałam z powodu trójkąta.Czy słusznie?

Polecane posty

autorko: po 1: każdy ale to każdy facet marzy o trójkącie z dwoma kobietami, no chyba, że jest oziębły seksualnie...ale takiego chyba byś nie chciała, prawda? po 2: to, że C o tym powiedział świadczy tylko i wyłącznie na korzyść, bo to oznacza, że Ci ufa, znakomita większość mężczyzn nie powie o tym. Braku zaufania również byś chyba nie chciała...? po 3: mężczyźni traktują seks w nieco innych kategoriach niż kobiety, potrafią doskonale oddzielić miłość od seksu. Zakochany mężczyzna zrobi dla swojej laski wszystko, ale z dużym prawdopodobieństwem może też puknąć inną bądź zaproponować trójkąt. Jest to przykre, ale prawdziwe i trzeba się z tym pogodzić, a nie łudzić się jak ułom, że zakochany facet nigdy nie zdradzi. po 4: takim zachowaniem tylko prowokujesz go do tego typu historii. Pamiętaj, że mężczyźni są alergiczni na kontrolling, histeryczność i sprawdzanie. Tym najprędzej go spłoszysz. po 5: jak już zjebałaś sprawę robiąc awanturkę i strzelając focha, to na Boga przeproś albo chociaż siedź przez chwilę cicho. To nie to, że on Cię nie kocha, tylko jest pewnie mocno wkurzony. Amen.

Gość co za bzdury piszesz
---> Dziubus mężczyźni traktują seks w nieco innych kategoriach niż kobiety, potrafią doskonale oddzielić miłość od seksu każdy ale to każdy facet marzy o trójkącie z dwoma kobietami, no chyba, że jest oziębły seksualnie buhehehe buehehehe nie wszyscy mezczyzni sa tacy sami i nie mozna usprawiedliwiac zachwania czyjegos tlumaczac ze inni moga robic podobnie

buhehehe buehehehe nie wszyscy mezczyzni sa tacy sami i nie mozna usprawiedliwiac zachwania czyjegos tlumaczac ze inni moga robic podobnie to prawda:) mężczyzn dzielimy na dwie kategorie: na tych, którzy marzą o trójkącie z 2 kobietami i tych, którzy do tego się nie przyznają :P

Gość co za bzdury piszesz
---> Dziubus sa mezczyzni ktorzy lacza sex z milosci i kobiety dla ktorych sex niekoniecznie musi yc z milosci wiec zanim zacznesz wybisywac pierdoly przemysl troche i nie uogolniaj i jeszcze jedno znam mase facetow ktorzy wiele razy mieli okazje i to atrakcyjna okazje a nie zdradzili i wyslali panny na 4 wiatry

oczywiscie, ze slusznie zrobilas autorko bardzo mi sie podobala ta wymiana zdan i widac golym okiem, ze nie poszla po mysli kolesia to on strzelil focha a nie autorka

Gość zjedz gorzka czekolade
moj facet mi opowiadal ze mial takie fantazje ale teraz nie wyobraza sobie 2 kobiet w tym mnie bo mowi ze ja jestem za 2. Zreszta po tym jak mu powiedzialam ze mam doswiadczenie z kobietami nie hcodzi o sex zwykle glebokie pocalunki to powiedzial ze stanowczo nie . Wydaje mi sie z ty tezczasami fantazjujesz na czyjs temat i nie mozesz tego kontrolowac , sny itp. Kazdy zdrowy czlowiek ma fantazje ale nie koniecznie ma cos zlego na mysli

Gość bzdziagwa ;)
zjedz gorzka czekolade widac nie jestem zdrowa bo mam fantazje tylko z mezem i fantazjowanie o innych mnie nie dotyczy i nie interesuje ciekawa definicja zdroweg i normalnego czlowieka

wielka przesadza przecież to tylko fantazji a że się odważył o nich mówić to chyba dobrze wiec wyluzuj i ogarnij się troszkę:)

wielka przesadza przecież to tylko fantazji a że się odważył o nich mówić to chyba dobrze tylko jakos nie bardzo mu pasowala fantazja w druga strone

Gość MARCOO
jezu myslałem po tytule ze jakas ciekawa historia a to kolejna bajka o przewrażliwionej, histerycznej lekko młodocianej lasce która z bzdury robi jakieś problemy. w sumie koleś powinien się cieszyć że to koniec....oby tylko nie przyszło mu do głowy wracać do Ciebie...

Gość laaskaa
Ewelinkaa jesteś tu?? zdziwiłam się że jesteście już po 20 r.ż a twój "facet" ma prawie 30:O Rozmowa wygląda tak jakby dwójka gimnazjalistów pisała:P 1. o takich sprawa rozmawia się twarzą w twarz a nie przez gg jak dzieciaki:O 2. Fantazje fantazjami - sądzę że zakochany i kochający swoją kobietę mężczyzna, który jest dojrzały emocjonalnie i planuje z nią przyszłość, praktycznie nigdy nie zaproponuje trójkąta i zachowa swoje fantazje dla siebie 3. Ty Ewelino też się dziwnie zachowujesz:O Mam wrażenie jakbyś miała 16 lat:O Jeśli nie odpowiadają ci trójkąty to po prostu o tym komunikujesz facetowi a on nie porusza już tego tematu z tobą... Widać od razu z tej głupiej rozmowy że trójkąt ci nie odpowiada ale boisz się tracić swojego chłopa i zrobiłąbyś dla niego trójkąt kosztem swoich nerwów 4 twój facet jest do dupy, nie wierzę żeby Cie kochał 5. Ludzie którzy na twój post odpowiedzieli ze zachowałaś się jak idiotka sa pojebani 🖐️

Gość laaskaa
zamiast się zastanawiać czy słusznie postąpiłaś zrywając z facetem bo koleś miał wygórowane fantazje, którym Ty nie podołasz zastanów się czego Ty pragniesz dla siebie najbardziej autorko

Gość lekooomanka
kurdee ja też mam fantazję o dwóch obracających mnie facetach ale to fajntazje... od fantazji do czynu daleko jak ma się ukochana osobę.. chociaż mój mi powiedział, że jakby miał się kochać ze mną i z jakąś dupą to ją by brał mechanicznie a mnie czule, ale ja bym tego nie zniosła, ze on inną bierze :/ to go zapytałam czy wytrzymał by widok jak mnie inny koleś posuwa a on że zajebał by mu :) no to koniec tematu :))

wielka przesadza przecież to tylko fantazji a że się odważył o nich mówić to chyba dobrze tylko jakos nie bardzo mu pasowala fantazja w druga strone to fakt jeśli fantazjować to puszcza wodzę fantazji w obie strony i pamiętać, że to tylko fantazje tak czy owak facet ( o ile chodziło serioo tylko o fantazje) jest po prostu w tej sferze hipokrytą ale to nie powód do zerwania:P raczej to powód do strzelenia focha i to za hipokryzję właśnie :P

Gość nie podoba mi sie to
badzmy solidarne - nigdy nie bronmy dupkow pod przykrywka "dojrzalosci", i nigdy nie zgadzajmy sie na trojkat z druga babka, przeciez to jest chore zreszta ! opierdalajmy za te teksty to pomysla w koncu ze to jest nieakceptowalne. w zyciu nie podalabym reki pizdzie, ktora takie cos toleruje

jarek 20:52:02 a jak ja cie o cos pytam to mi mowisz to co ja chce uslyszec 20:52:18 po ch*j mi taka obludna rozmowa? to jest powod do spuszczenia kolesia w kiblu

szczery ta rozmowa w ogóle jest wyjątkowo idiotyczna nigdy nie domyśliłabym się, że ta dwójka ludzi tworzy związek raczej to dialog pary z podstawówki

zawsze szczery masz racje ike o cholera to się nadaje na nową stopkę !!

zapomnialem dodac, ze tylko czesciowa racje? twoja strata:P

1) idiotyczna rozmowa:O autorka chyba celowo chciała doprowadzić do kłótni i szukała dziury w całym 2)facet chciał się odgryźć 3)rzadko który facet nie myśli o 3kącie z dwoma laskami, co niekoniecznie oznacza realizacje pomysłu 4)ile wy macie lat ??:D:D ta rozmowa to zamierzona chęć wyprowadzenia z równowagi drugiej str??

idiotyczna rozmowa autorka chyba celowo chciała doprowadzić do kłótni i szukała dziury w całym to już insza inszość ta rozmowa to dobry pretekst do pożalenia się, że na pewno mu się znudziła i na pewno wolałby inną o jego reakcji już się wypowiedziałam wniosek jest prosty- dzieci nie powinny rozmawiać o seksie

wniosek jest prosty- dzieci nie powinny rozmawiać o seksie z tym sie zgadzam calkowicie jednak to ciekawe studium hipokryzji i bardzo podobaly mi sie teksty autorki sprowadzajace pajaca do parteru

z tym sie zgadzam calkowicie jednak to ciekawe studium hipokryzji i bardzo podobaly mi sie teksty autorki sprowadzajace pajaca do parteru nie do końca udało jej się to sprowadzenie pajac ,pajacem ale niektóre wypowiedzi autorki brzmią jak przedokresowe frustracje jeżeli miała na celu wyprowadzenie go z równowagi to na pewno należą jej się brawa w całej tej rozmowie brakuje mi jeszcze "misiuuuuuuuu,ty już mnie nie kochasz:(" jednym słowem autorka naoglądała sie za dużo "pitu pitu"

z tym sie zgadzam calkowicie jednak to ciekawe studium hipokryzji i bardzo podobaly mi sie teksty autorki sprowadzajace pajaca do parteru to chyba inne rozmowy czytaliśmy:P albo coś przeoczyłam:P mi w oczy rzuciły się głównie takie kwiatki 20:47:11 moze ja ci nie starczam ........ 20:48:44 ja w nich nie jestem bo to przeciez za nudne by bylo ............. 20:49:22 to moze jak tak bardzo o innych snisz to po co ci ja? ....................... 20:50:36 a co ja zrobilam? ....................... 20:53:00 mialam racje 20:53:06 juz ci sie znudzilam jesuuuuuuuuuuu

Rozmowy o fantazjach seksualnych czesto bywaja trudne. Obie strony nie sa gotowe na przyjecie odmiennych fantazji drugiej strony:) No i koncza sie fochem, kiepska samoocena.

w całej tej rozmowie brakuje mi jeszcze "misiuuuuuuuu,ty już mnie nie kochasz o to właśnie! lepiej nawet ja bym tego nie ujęła