Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinkaaaaaaaa

Zerwałam z powodu trójkąta.Czy słusznie?

Polecane posty

Gość majahi
bo 99% procent hetero facetow o tym marzy, Boze...

Gość Ewelinkaaaaaaaa
skoro nie przeprosil czy nawet nie odpisał to chyba nie kocha

Zdenerwowałaś go. Może przeproś go za swoje histeryczne zachowanie, ale i wytłumacz, co Cię skłoniło, on może nie zdawać sobie sprawy, że dla Ciebie to nie jest temat "na luzie" i sprawił Ci przykrość. Skoro nie jesteś gotowa na takie rozmowy, nie prowokuj ich i poproś, by zostawiał to dla siebie.

Gość po jaka cholere
zaczynac durny temat z facetem,a potem sie jeszcze o to obrazac? nie chcesz tego robic to niepytaj i wszyscy beda zadowoleni zachowujesz sie jak 15latka autorko

Gość Ewelinkaaaaaaaa
słodka jak pieprz,chyba tak zrobię,ale jutro. Dziękuję. Myślałam szczerze mówiąc,że faceci przed 30 dojrzalsi są.

Ale niedojrzale zachowałaś się Ty, autorko. Też jestem w związku z różnicą wieku, u mnie wynosi dekadę, ale u was ona, ta różnica, tworzy przepaść emocjonalną.

Gość o luuuudzie
" a jaką ja mam pewność że nie zechce tych fantazji zrealizowac i nie pójdzie do burdelu żeby to zrobić?" Żadnej. Ale przecież w zaufaniu o to chodzi, że się wierzy, tak? Tyle, że Ty mu nie ufasz i w tym cały problem.

Gość o luuuudzie
ale to Ty się zachowujesz niedojrzale, nie on

Gość o boze czuje jakbym
milosc po 4mc zwiazku? Gratuluje tempa...

To nie ma nic wspolnego z dojrzaloscia. Dewotyzm przez ciebie przemawia...boze taka stara a taka glupia

Gość autorko ty i te twoje
pożal się boże 23 lata tudziez zachowanie pietnastki jak powiedzialy kolezanki czynia cie gówniara. On chyba oczekuje dojrzałej kobiety a nie emocjonalnej dziewczynki.Poszukaj faceta w swoim wieku

Gość KatrIn N
Witam serdecznie,to jak moj facet zapytal mnie o fantazje i wyrazilam je to mi zrobil awanture tym bardziej jezeli ze znajomym sie zobacze to mam awanture i mnustwo pytan poco gdzie i kiedy?? hmm wiec gdybym ja wyrazila to by neiwiem co mi zrobuc:////

Gość Ewelinkaaaaaaaa
żeby była jasność. Powiedział,że lubi młodsze. Sam się zaangażował w ten związek Nie rozumiem go. Jestem młoda,niebrzydka, w wieku jaki preferuje, lubię seks,na pewno mam większe potrzeby niż on obecnie w jakimś stopniu,a on mi wyjeżdża z takim czymś.Samoocena poleciała w dół. On wie,że lubię seks,jestem otwarta,ale nie zaakceptuję w naszym łóżku INNEJ kobiety. Poza tym facet w tym wieku powinien już poważniej myslec o zyciu a nie o tym jak przeruchac dwie na raz choc ma dziewczynę.

Gość Ewelinkaaaaaaaa
nie może fantazjować o mnie?:O tak na poczatku zabiegał,slodził mi...

Ale on Ci do cholery nie powiedzial ze inna babe do lozka przywlecze. To tak samo jak osoby biseksualne bedac w zwiazku moga fantazjowac o partnerze plci przeciwnej do obecnego partnera, ale nie zamierzac zdradzac. Boze, skad Ty wypelzlas? Az szkoda goscia...

Gość o luuuudzie
No ale przecież on nie planuje trójkąta, powiedział Ci o swojej fantazji. Naprawdę nie widzisz różnicy? :O

Ewelina racja jest po Twojej stronie....facet moim zdaniem jest GOW*NO wart. chce spelniac tylko swoje fantazje, a jak powiedzialas o innym facecie do trojkata to mina mu zrzedla.........zalosny.........w takich przypadkach najlepiej wziasc pare, w czworke bedzie razniej, niech on tez na to patrzy jak inny cie................ no ale zerwalas, DOBRZE ZROBILAS

Slodka jak pieprz-widzisz, ze dziecko z kompleksem nizszosci. Nota bene pierwsza osoba na tym forum ktora swoim debilizmem mnie na prawde zirytowala. Jak mozna byc tak beznadziejnym?

słodka jak pieprz .... no jak to swawolne, przeciez z fantazja zawsze dazy sie do realizacji (predzej czy pozniej) to tak jak z marzeniami

oczy nocy - to udowodnij mi, że ja dążę do seksu ze strażakiem. Fantazjowałam raz o osmalonym facecie, który mnie uratował :D I tyle. I co, niby według Ciebie teraz chodzę po remizach upatrując ofiary?:D

Autorko, a jak spojrzy na inną na ulicy (która, o zgrozo, spodoba mu się wizualnie) to też będziesz oczekiwała przeprosin? :)

Gość Ewelinkaaaaaaaa
Mam zaniżone poczucie wlasnej wartosci,fakt i on o tym wie. Po co to robi?

Poniewaz jest malo taktowny, malo delikatny i niepotrzebnie wchodzi z Toba w tego typu dyskusje.