Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronek Maria Komorowski

KOMOROWSKI i jego plan na rządzenie !!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam zaraz !!!!!!!!

Polecane posty

Gość PO to prywatyzacja obywateli
kampania reklamowa --- a żebyś wiedziała że emerytury będą po 200 zł. Tzn . będą pewnie po 10 tyś ale w tym okresie chleb będzie kosztował ze 300 zł :D PO wykorzysta inflację na swoją korzyść. Ceny będą szły jak szalone a podwyżki płac tylko minimalnie. Z emeryturami już nawet teraz jest problem a będzie jeszcze większy. Prywatyzacja szpitali może jest i dobra ale dla takich Chińczyków którzy mają pasję w temacie zdrowia. Jedzą rośliny , zero słodyczy , piją ziołowe herbatki itd. Oni sami się leczą. Ale nie do cholery jasnej w Polsce gdzie mnóstwo ludzi już po 40-stce ma wielkie problemy zdrowotne !!!!!!!! Będziemy zdychać jak psy a o to PO chodzi bo im wcześniej umrzemy tym ZUS będzie miał problem z głowy.

Gość Monisia idiotkooooo
Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ---- No to w takim razie ty będziesz leczyć za darmo w jednym ze szpitali ok ???????? Matko ... idź się przewietrz tumanie bo słońce ci zlasowało mózg

Gość MotylemJestem:::::
PO rzadzi i Komorowsiki wygra :) ma mój głos :)))))))))))))))

Gość Monisia idiotkooooo
Motylem jestem --- dlaczego głosujesz na PO ?

hehe nie bedzie za darmo wszystko bedzie za darmo :D:D a wiecie czemu bedzie za darmo?? bo tak mowia :D:D a oni nigdy nie klamia :D bo specjalisci na forume nam wytlumaczyli:D

ciekawe na kogo ci z ludzie z tych terenow zalanych oddadza glos i czy w ogole umozliwi im sie oddanie glosu, teraz jak juz ich sie nie pokazuje w tv kiedy wlasnie jest najgorszy dla nich czas jak opada woda to juz sie ich ma w dupie i mnie ciekawi na kogo oni oddadza glos.

Gość PO to banda egoistów
kamecha --- PO nie chciało ogłosić klęski żywiołowej bo przesunięte zostałyby wybory. Masz rację bo przecież PO wie że z dnia na dzień traci popracie. JUż raz przegrali wybory z PiS gdzie wydawało się że wygrają. Po nie ma litości w celu osiągnięcia swoich celów. Po trupach do celu banda idzie. Ach gdybym ja tak mógł w TV wystąpić to bym skompromitował PO na całej linii

Gość na Kaczyńskiego przecież
on ci jest jedynym naszym wybawicielem i cudotwórcą ! I będzie dokładnie tak jak powiedział na wiecu : "Albo Polska będzie potęgą albo nie będzie jej wcale" Aleluja i do przodu!

Kamecha nie rozumieja bo ciagle ich otumaniaja pisem :) zauwaz ze ciagle sie tylko pisze i mowi o pisie a nie o tym co po ma zrobic dla kraju. ciagle jest tylko pis i dlatego tumany ciagle przytakuja jak im orkiestra zagra. haha a jak cos w tvp zle sie powie na po to zaraz to media pisowskie!! i tak w kolko :D

Kamecha --- Ci którzy tego nie rozumieją to ta nasza wspaniała młodzież która za grosz nie ma pojecia o polityce bo pochłonięta jest balami studenckimi i libacjami alkoholowymi pod monopolowym. Ale idzie taki pusty burak z podniesioną głową na wybory bo on chce mieć wpływ na POlskę. Słowo Kaczyński przerobi se na Kaczor albo moher i odrazu myśli że PiS to zło. Programu PiS-u nie zna ale jeśli media powiedzą mu że kłuci Polskę z zagranicą to w to uwierzy nie myśląc o tym że PiS poprostu dba o to żeby Putin czy inny pasożyt nas nie zechlał. Wystarczy że Tusk powie że zrobi nam drugą Irlandię a taki czub wpada w zachwyt nad tym "rrrrrr" szwabem.

jak sie codziennie chodzi po galeriach handlowych i mysli sie ze sie jest cool to czego sie spodziewac po czlowieku :D od pon do piatku praca w korporacji potem zakupki :D a wekend klubiki :D:D

PO będzie robiło wiele aby Polska była lubiana tylko że lubiana będzie za to że tak jak było do tej pory będzie takim chłopcem do bicia. Jeśli Rosja przegra bój o coś np. z Anglią to odbije sobie to na Polsce. Tak samo Niemcy ( ulubiony kraj Tuska ) i inni. Za rządów PiS-u Rosja nas nie lubiła bo nie mogła nas sobie podporządkować.

No tak .... KOmorowskiego za granicą kochają bo ta bazarowa sprzedajka chętnie się podzieli z nimi PLN-ami.

Gość ale podajcie k******
jakies argumenty przeciw kaczynskiemu !! nic mu k*** nie mozna zarzucic cioty jebane wychowane na tvn i wyborczej, jedyny jest czysty jak lza i dziala w sluzbie Polski!! k** czy wy tego nie widzicie niedojeby niedouczone!! nie macie k*** zadnych ale toz adnych argumentow przeciw kaczynskiemu!!!!! natomiast przeciw PO jest oj duzooo...

bazujecie na jakis debilnych frazesach typu ze jest nie reprezentacyjny, albo ze nie ma zony...to ja juz wole nie miec zony niz taka jak ma komorowski buahaha!pomyslcie troche, poczytajcie o historii czlonkow PO to sie troche dowiecie o zyciu. a tak to mordy w kubel bo jestescie ciemna masa niedouczonych ignorantow, ktorzy tylko umieja drzec mordy ale nic nie powiedza madrego.

Gość wawcia_powraca2
wyborca pis zwykle pochodzi ze wschodnich czesci kraju, tzw Polski D przypominam, ze po wojnie rejony te zamieszkiwało 70% analfabetów i zakładam, ze raczej nie chciało im sie po wojnie dokształcać przecietny wyborca pis wiec to albo ów analfabeta (człowiek juz mocno posuniety w latach) albo jego dzieci, fakultatywnie wnuki pozdrawiam 🖐️))

sam fakt ze powlojuesz sie istoto na takie debilne schematy myslowe swiadczy o poziomie umyslowym Powcow.. jak zwykle..zadnego racjonalnego argumentu, nic madrego, tylko pusty belkot...akurat jestem z warszawy jakby to mialo jakies znaczenie...ludzie jestescie tak zalosni ze sie rzygac chce.naprawde poczytajcie troche o panu komorowskim , o jego dzialanosci w WSI a nie zapychajcie temat jakimis debilnymi frazesami.. wierzcie dalej w tvn i wyborcza a niedlugo bomba wam wybuchnie pod oknem a oni wam powiedza ze to pies sasiadow sie zesral i tez uwierzycie..

Gość bravo ludziska
kurwa za granicą myślą że cała Polska jest pod wodą a ci idioci nawet stanu klęski powodziowej nie ogłosili kurwa jeżeli myślicie że latanie po wałach i 6tys na odbudowe domu coś pomożę to proszę głosujcie na tych draniów!! dom mojego kuzynostwa został zalany i naprawdę wiem co mówię!!! To dla nich KONIEC!!!!! Jeżeli wygra PO to widzę marne szanse na normalne życie dla tych tysięcy ludzi!!!

Gość WalkYouTalk
Kamecha "racja - obecne studenciny to banda rozpitych i rozećpanych dzieci, nie mających za grosz wiedzy ogólnej, że o polityczniej nie wspomnę. znam takich kilku - nie mają za bardzo pojęcia jaki program ma PO ani czym różni się liberalizm od prawicy... głosują na PO bo tak robią koledzy i koleżanki... którzy to głosują z tych samych powodów. Typowy owczy pęd i psychologia tłumu. To sprawia, że w środowiskach studenckich głosowanie na PO jest "coool"" Dokładnie,wśród znajomych,w wieku już nieco starszym niż studenckim,obserwuję właśnie taki owczy pęd- wszyscy głosują na PO,nieważne że nie mają żadnego pojęcia o ich programie itp.Słyszą że PiS to zło,mohery itp itd... Nie interesuję się za bardzo polityką,ale na PO w życiu nie zagłosuję,choć znajomi mnie za to zakrzyczą :)

Gość kdfnbgfksdbsfo
Prezydentem ma być tylko POLAK! Prawdziwy patriota! Tylko KACZOR! Za to co nam zrobili-należy Mu się!

Gość bronbozeodkaczynskiego
Kto dzieli Polskę i Polaków? dlaczego wyborcy Kaczyńskiego mówią o wyborcach Komorowskiego, że nie są Polakami albo nie są patriotami? czy na to wpływ ma Tusk? Czy dzielenie jest domeną Kaczyńskiego i jego otoczenia? ("...ci co są za Tuskiem "oni" (nie za mną) stoją tam gdzie stało ZOMO...") to nie jest dzielenie??? Sz wyborcy PiSu czy naprawdę nie widzicie tego? bo Wy widzicie inna Polskę tą za Kaczyńskim i poza tym nic, nie ma dla Was osób o innych poglądach bo jedynym słusznym poglądem jest być "za" Kaczyńskim, wszyscy pozostali jeśli nie są za to nie mogą być patriotami... a przenieście t na życie rodzinne, taki prosty przykład poglądowy w rodzinie: "Twój ojciec ma pogląd że najlepszym mieszkaniem jest mieszkanie w bloku bo nie trzeba sprzątać wokół itp itd, Ty uważasz tak samo, ale Twój brat/siostra/kuzynka/ktokolwiek z rodziny uważa inaczej, że lepiej w domku bo coś tam coś tam, to co? to już uważasz że nie jest z Twojej rodziny bo ma inne zdanie??? tak samo jest z polityką. zaraz mi ktoś odpowie że mówię o sprawach "przyziemnych" a tu chodzi o Polskę. ale właśnie chodzi o podejście, Wy macie taki pogląd na Polskę a inni mają odmienny i każdy uważa że jego jest właściwy i kij Wam do tego, nie macie prawa wówczas mówić że człowiek o innych poglądach nie jest prawdziwym Polakiem, bo raczej dajecie świadectwo o sobie. Z drugiej strony nie mogę pojąć jak dajecie się omamić Kaczyńskiemu? Kłamca: jeśli mój brat będzie prezydentem, ja na pewno nie będę premierem (ile wytrzymał 3-m-ce/pół roku?), z tym panem (Lepperem) nie da się już więcej współpracować i ponownie koalicja. Koalicje z Samoobroną i LPR.

Gość Kameha
agituje na forume dla bab i jestem z tego dumy :) ps wszedzie indziej jestem zwykłym popychadłem :(

Gość Kameha
kopiuje swoje posty i przechowuje na kompie, zeby móc w kazdej chwili wspomóc agitką mojego pokurczonego wodza :classic_cool:

Gość Kameha
mam 7.5 cm we wzwodzie :classic_cool: to aż o 3 cm wiecej od kaczynskiego :classic_cool:

Gość Kameha
kupiłem sobie worek paszy na rozrost masy mieśniowej, teraz mam aż 95 cm w klacie, niestety na moje niedorozwiniete czlonki to nie podzialało ps. mam 153cm wzrostu :classic_cool:

Gość uwaga modełełe usuwa
posty mówiące prawdę o PO!! hmm najpierw cimoszewicz a teraz kafe?? zaraz o tym w tv powiedza :classic_cool:

Gość uwaga modełełe usuwa
nie mają o czym pisać to ględzą o długościach wzwodów poszczególnych kandydatów :classic_cool: bardzo inteligentne i przekonujące :classic_cool: a do argumentów mówiących dobre rzeczy o pisie odpowiadają e ONI NIC NIE WIEDZĄ więc to nie możę być prawda :classic_cool: