Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronek Maria Komorowski

KOMOROWSKI i jego plan na rządzenie !!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam zaraz !!!!!!!!

Polecane posty

spojrz na siebie kim ty jesteś..jakąs pi**olina z forum dla kobiet, ktora nie przetrwala pewnie tyrki na f23 haah to zdanie wymiata :D:D sie dziewczynka widac zdenerwowala misiugienek :D:D

Gość poslanka
o zesz ty w morde !!! Jarek ma przeprosic komora, bo przeciez kazde dziecko w Polsce wie , ze PO nigdy nie chcialo prywatyzowac słuzby zdrowia. W jakim kraju my zyjemy? Wyroki jak za PRL u. Szkoda , ze Jarek nie musi przepraszać Sawickiej.

Gość meszugene
co wiecej. ja sie z wami kurduple zgadzam, ze powinniscie wspierac swoja partie pokurczów i nawet staram sie rozumiec..to musi byc straszne borykac sie ze wzrostem zakrawajacym na karłowatosc, ciagle byc wysmiewanym przez rosłych kolegów i kolezanki w ktorych sie podkochiwalem nie dziwota ze sie tak mocno jednoczycie z partia liliputów i drobiu ale to, ze ktos jest Polakiem postawnym to nie jego wina miejcie pretensje do swoich rodziców - kurduple pewnie od pokoleń, czesto rodziny alkoholików, patologii takie robactwo co to sie mnozy na peczki i nie przekracza nawet 1.60 wzrostu :o

Gość meszugene
wawcia debilku na uj mi twój moherowy nr gg :D 🖐️)) liczysz na dymanko? skoro do tej pory zadna nie chciala ci dac, czemu ja mialabym cie rozprawiczać kotka se kup :D 🖐️))

Gość meszugene
o jakim realu ty kamecha mówisz - przeciez ty sie boisz wyjsc z domu pizdeczko wkurzasz mnie tylko i wylacznie dlatego, ze jesteś nudna spierdolinką, tak bezbarwna i mdłą ze w zasadzie to nie ma kogo tyrac bo to tak jakby tyrać dziecko z zespolem downa 😴

Gość taa niedobra pupa
Ja ma niego nie zagłosuję, m. in. z tego powodu że jest za prywatyzacją służby zdrowia. Dla mnie to szok. Żaden kraj w Europie tego z sukcesem nie wprowadził, Czechy próbowały i ekspresowo się wycofały... Ja myślę, że my nie doceniamy tego co mamy. A nasza służba zdrowia naprawdę nie jest najgorsza, nawet w USA mają z nią problemy, a co dopiero w takim biednym kraju jak Polska. Jak mówił Religa - w razie wprowadzenia prywatnej służby zdrowia - szpitalom nie będzie opłacało się wykonywac wielu zabiegów ratujących życie!!! Poczekacie krócej w kolejce do dermatologa, a jak zachorujecie na ciężką wadę serca, to szpital was nie zoperuje bo nie będzie mu się opłacało.Służba zdrowia a opłacalnośc to naprawdę dwa przeciwstawne bieguny! U nas problemem jest po prostu brak pieniędzy, ale one nie napłyną magicznie do naszych porfteli w razie prywatyzacji. Po prostu musimy się ich dorobić...

Gość meszugene
a nie macie wiecej forumowych kolegów bo cos slabo wam idzie imitacje prawdziwego męzczyzny :D 🖐️))

Gość meszugene
no widzisz kamecha w tym jest problem ja ci dostarczam rozrywki i wcale mnie to nie dziwi jesteś nudną forumową spierdolina ktorej nie trudno zaimponować ty mnie natomiast wybitnie nudzisz, bo jestes zwykłym sieciowym trolem bez zycia w realu powtarzalnym mdłym przygłupim wiec albo wzniesiesz sie na wyzyny swojego kurzego intelektu i moze ci jeszcze odpowiem na jakis wypocony post, albo zdupiaj do swojej karlej mamy sie wypłakać w tzytza :classic_cool:🖐️))

ty mnie natomiast wybitnie nudzisz, bo jestes zwykłym sieciowym trolem bez zycia w realu powtarzalnym mdłym przygłupim ja to proponuje bys ty udowodnila ze nie jestes zwyklym sieciowym trolem bez zycia w realu bo w koncu ciagle to powtarzasz a wiec...... :D:D

wawcia błyskotliwy jak zawsze. Twoja głupota mnie powala. :D I nie fikaj ciotko. A teraz idę, bo szkoda mi czasu na pokurcza.

Gość meszugene
pokurczu tak ciezko ci uwierzyc ze nawet kobiety cie tyrają? gdybym chciala zaistnieć to pewnie na wzór takiego pedałka jak ty, zadbałabym o to zeby wypieścić swój forumowy profilek, jaruś powiedz to :D ja p.dole co za goguś radze ci frajerzyno, idz na czata rwac laski na gimnazjum, tam moze znajdziesz jeszcze jakąś naiwną, pokazesz jej zdjecie swojego oka sto razy obrobione w photo shopie a ta moze nabierze sie ze jesteś przystojnym i postawnym mezczyzna karyplu 🖐️))) adios