Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronek Maria Komorowski

KOMOROWSKI i jego plan na rządzenie !!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam zaraz !!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bronek Maria Komorowski

Bronisław Maria Komorowski ( pochodzenie żydowskie ) ma plan na kryzys. Przeczytajcie. Kur ..... jak go spotkam kiedyś to nie ręczę za siebie. PO ( przestępczość organizacyjna ) doprowadza mnie powoli do szału. A najgorsze jest to że głupi naród polski nadal ma zamknięte oczy 😭 http://bronislawkomorowski.info.pl/wyprzedaz_majatku.php

Gość antyPOseł
żyd to żyd :D A tak na serio to ja już zaczynam się modlić żeby ta menda nie wygrała

Gość Komora to człowiek Putina
Komora to człowiek Putina. Zeby Putin pogłaskał go po główce to ten połowę polaków dałby mu do niewoli.

Gość kampania reklamowaa
dokładnie ale mówię wam ze on wygra a wtedy lezymy u mnie na prowincji wsrod moich znajomych mimo ze mam 24 lata tylko ja ide za pisem :( reszta za tym zydem :(

Gość takiemu to mozna
wszystko wcisnac, brawo! Dobrze ze Ty te oczy masz otwarte..... Wszyscy spia, tylko Ty czuwasz🖐️ CZUWAJ!

Gość Komora to człowiek Putina
śpiący leniwiec --- jesteś przykładem człowieka który ślepo wierzy mediom. Może napisz dlaczego nie chccesz kaczyńskiego , podaj stosowne argumenty. Usłyszałeś słowo moher , spodobało ci się bo jest śmieszne i teraz tak sobie wmawiasz że Kaczyński to zło. Albo dyskutuj na poziomie albo do książek szczeniaku

Gość cvdxxd
zamknij morde moherowy przydupasie takich jak wy to od razu na stos wyslac, zakaly spoleczenstwa, PO I TAK BEDZIE RZADZIC, A KOMOROWSKI WYGRA!! mam nadzieje ze inteligencja pojdzie glosowac, a plebs do chlewa swinie i krowy nakarmic

Gość o prawdziwy katolik
"żyd to żyd A tak na serio to ja już zaczynam się modlić żeby ta menda nie wygrała" no comment :P

Gość a czy spiacy leniwiec powiedzi
ze kaczynski to zlo!!!!!! o widac kto tu sie najbardziej obrusza! a moze nie chce kaczynskiego a bedzie na innego kandydata glosowal. uderz w stol a sami sie odywacie. Kaczynski taki potulny BARANek a za nim stado wilkow!

Gość andrzej 43 l z łodzi
PO zawdzięcza swój sukces temu że młodzi ludzie nie znają się na polityce i są pod zbyt dużym wpływem mediów. Wśród starszych ludzi mało kto głosuje na PO bo wie co np. taki Komorowski kiedyś już nawyprawiał. Jeszcze kilkanaście lat temu zapowiadał się na zbrodniarza i narkomana , z alkoholu jeszcze do dziś nie może się wyleczyć. Ktoś fajnie napisał że Komorowski to człowiek Putina. To fakt ... sprzeda Polskę Putinowi za grosze bo dla Niego te grosze to doskonały sposób na nowe wille.

Gość może zakończcie tę twórczą
dyskusję i nie kompromitujcie się bardziej rodacy :)

Gość PO to prywatyzacja obywateli
PO lubi prywatyzować , tylko poczekajmy aż służba zdrowia pójdzie na sprzedaż. Dopiero nasza młodzież za 20 lat zrozumie jaką krzywdę sobie zrobiła. Młodzież coraz gorzej się odżywia , za 20 lat będzie miała problemy zdrowotne a gdy pójdzie do lekarza będzie miała do wyboru : albo płacić i się leczyć albo zdychać w bólu. Ale jak nikt nie myśli o przyszłości to co zrobić. Polak zawsze zmądrzeje dopiero po szkodzie

Gość a ja tam bym chciala
zeby kaczynski byl,ale pramierem!jedyna szansa na definitywne skonczenie z PO,to dac im rzadzic przez najblizszy rok,sami sie zalatwia jak kiedys sld

Gość wrdwrf
i tak jak przyjdzie do drugiej tury i będe między nim a kaczyńskim miała wybierać to na komorowskiego zagłosuję.Chociażby powiedzieli, że komorowski jest gejem pochodzenia żydowskiego i wyprzedał pół polski.Bo alternatywty nie ma żadnej niestety. O przepraszam jest: pewien homofob, kawaler , który Polskę do wojny doprowadzi

Gość fsgsdfgd
puknijcie w leb !!!!

Gość kampania reklamowaa
dokladnie mlodzi ludzie sa tepi i mysla ze beda mieli lepiej beznadzuejne spoleczenstwo bronislaw wszystko sprywatyzuje a jak trzeba bedzie to odda nas ruskim i ciekawe co wtedy powiedza jego wielcy zwolennicy siegnijcie do historii zainteresujcie sie troche polityka nedzny polski narodzie

Gość znajomy go znaaaa
Ja wam napiszę ciekawostkę jaką gafę palnął Bronek na lekcji geografii. Został wezwamy przez nauczycielkę do mapy a ta kazała mu wskazać na mapie Zakopane. Komorowski na początku szukał w samym środku , mijało trochę czasu i nie mógł znaleźć. Po chwili Jakiś kolega z pierwszej ławki szepcze Bronkowi " w górach , Bronek w górach ". A Komorowski zadarł głowę do góry i zaczął szukać nad Morzem :D Taki tuman z niego był. Podobno z matmy ledwo przechodził i podobno dzięki łapówkom.

Gość kampania reklamowaa
tak jak ktos wyzej napisal sluzba bedzie sprywatyzowana my mlodzi za kilkadzieisat lat na dwustu zlotowej emeryturze bedziemy zdychac z bolu pod mostem opamietaj sie narodzie

Gość PODOBNO to ciocia wąsy miała

Gość Jareczkuuuuuuuuuuuuu
Kamecha , nie głupio gadasz nie nie :)

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie zdziałącie juz nic pisiory :P mozecie tu pisac co chcecie ja i tak zagłosuje na Komorowskiego, tak jak cała moja rodzina i przyjaciele :)

Gość kampania reklamowaa
jaki by nie byl kaczynski ale jest uczciwym patriota PATRIOTA rozumiecie???? nie sprzeda nas, nie sorywatyzuje !!! tutaj tez mieszkaja biedni i przecietni ludzie!

Gość zacznijmy od tego
ze plan ma,ale Tusk.Komorowski jest za glupi,a gdy sie zaczyna denerwowac to gubi watek i niczego nie rozumie.

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kampania reklamowaa jesteś tepakiem!!!! od razu widac ze nic nie wiesz o prywatyzacji, ja jestem za prywatyzacja słuzby zdrowia , to ze bedzie prywatna nie oznacza ze bedzie płatna tepaki!!!!

Gość do kamecha
poczytajcie co napisal KAMECHa bo wy jak widac gowno sie znacie

Gość do kamecha
ha ha ha ha a jak rozumiesz moniusiuu prywatyzacje sluzby zdrowia?? hahahaha debilka

Gość AaliyahHaughton
kaczyński to zły zawistny człowiek i nie ma takiej opcji zeby wygrał, Polacy nie sa debilami wygra Komorowski!!!!!!!!!!!!

Gość AaliyahHaughton
kamecha jest tak "mądry/a" jak Kaczor :D