Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bronek Maria Komorowski

KOMOROWSKI i jego plan na rządzenie !!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam zaraz !!!!!!!!

Polecane posty

Gość uwaga modełełe usuwa
jestem starszy od własnej matki :classic_cool: dlatego moi rówieśnicy mają na mnie wyłożone 😭 i tak dobrze dogaduje sie na forum dla bab :(

Gość banda pieniaczy
:P

Gość nie wiem czy to działa
Kto ty jesteś? - Jestem Bronek, prosty jak od szpadla trzonek! - Jaki znak twój? - Fałsz, obłuda! - A w co wierzysz? - w Tusku cuda! - Gdzie ty mieszkasz? - W polskim grodzie! - W jakim kraju? - Gdzie powodzie! - Czy Kraj kochasz? - Jak pieniądze! - A w co wierzysz? - Że porządzę! - Czyli wygrać chcesz wybory? - Tak! Choć mam z tym problem spory! Lud me kłamstwa, zdrady czuje i z poparcia rezygnuje! - Cóż byś zrobił zatem chętnie? - Zniszczył Jarka dokumentnie!

a wiecie czemu komoro ma na drugie imię Maria?? sasiadka ktora odbierała porod a potem z lupą oglądała genitalia dziecka doradziła rodzicom "Na wszelki wypadek dajcie mu na imie Bronisław Maria "

Gość candymenka
uwazam: ze jak prezydentem zostanie Bronisław Komorowski to po nas. czy wy nie widzicie jak mu zle z oczyu patrzy??

cendymenka na debili nie ma rady to własnie wyborcy KOMORA Jaki kandydat taki wyborca

w sumie tez bym chcial tak potrafic sie podszywac, ale przeciez jestem tylko niewykształconym elektoratem pis z sianem zamiast mózgu :classic_cool:

Gość meszugene
pedałek jak sie podniecił napierdziela emotikonami jak szalony zrozum pokurczu, ze z wami sie nie dyskutuje, bo nie dość ze jestescie analfabetami to jeszcze chorymi na łeb, to ze tobie sie wydaje ze ty masz poglady jakies jest bardzo wzgledne - dla ciebie sa to poglady, dla mnie i psychiatry urojenia wklejam pedałku linki nie do czyichs filmików ale moich wlasnych ktore sa synteza moich wniosków o ociemniałym i schorowanym elektoracie partii liliputów a teraz wykurwiaj na onet, płaczliwa cioto 🖐️ koniecznie na forum dla bab

Gość eeeeeeeeeeep
To smieszne jak ludzie dają się nakręcać mediom ... Parę bezsensownych hasełek, zantagonizować dwa obozy, tu puścić plotę, tam walnąć byka i już jest wojna jak się patrzy. Stara rzymska zasada "dziel i rządź". A my walimy do urn głosować przeciw sobie niczym stado baranów. Ludzie - nie dajcie się zwariować - głosujcie jak wolni obywatele a nie jak zmanipulowana szara bezrozumna masa. Popatrzcie np tutaj: http://www.test-wyborczy.pl/ - tu ludzie głosują na podstawie poglądów a nie emocji...

Gość jestem za po
policjant kurwa i złodziej na jedym jada wozie...:) Ale wole żeby komorowski kradł niz kaczyński kradł i robił z polski posmiewisko...a ja mam 18 latek i dowód i zagłosuje na komorowskiego..:)

Gość no to gratuluje
:O inteligencji :D:D:D:D:D

Gość a,, głosuj sobie na tego
wiejskiego zasrańca o komunistycznych pogladach. Pieska tawarisza tuska. :O

Gość jestem za po
jestem za po i jestem z tego dumna a jak komus nie pasuje to spieprzajcie dziady

Gość meszugene
chyba debilu nawet nie rozumiesz przesłania moich filmików jeżeli diagnozuje w nich twoja chorobe pokurczony pedałku, to o jakich argumentach mowa idz o nich opowiedz swojemu psychiatrze, gwarantuje, ze skonczysz w kaftanie forumowa cioto do bicia :D 🖐️))

Gość precz z gazeta wyborczą
Komuniści popieraja Komorowskiego,śmierdzi mito wszystko stara komuną,Bronek przejmie tv,teraz bedzie telewizja rządowa .Boje się że na katastrofie smoleńskiej skorzystaja największa szumowina w Polsce.Idżmy do wyborów i odsuńmy od koryta złodzieji i oszukańców.

Gość eeeeeeeeeeep
Kamecha - wiesz jak często to słyszę ? "zagłosowałbym tak jak chcę ale moj kandydat przecież nie ma szans". To jest własnie tracony głos - odbieranie ludziom kartki przy urnie ! Bo głosujesz nie wg tego co myślisz ale wg tego co Ci podyktują inni. Własnie to wszystko są stracone głosy ! Zauważ że dwaj wiadomi panowie i tak przejdą do kolejnej tury - czy zagłosujesz na nich w pierwszej turze czy nie. To własnie teraz jest dobry moment żeby zagłosować na tego na kogo nam się podoba ! Tylko taki głos daje nam potem prawo do krytyki panującego układu.

Gość twarda marianna
na kryzys i dziure budżetową plan jest jeden! podatek liniowy! i mandaty liniowe! to wszystko wzbogaci skarb panstwa 19% od pensji boigatego..i 19% od pensji biednego mandat tak samo 19% od pensji

Gość eeeeeeeeeeep
Dlaczego ludzie mysla ze wybory są jak loteria lub Bingo - ze trzeba obstawiać wygrane numerki ? Jesli o mnie chodzi - to trafić bym nawet nie chciał. Już raz trafiłem - a potem musiałem się czerwienić obserwując co wyprawia mój wspaniały kandydat .... Wysłał skur... za frajer naszych chłopaków do Iraku. W każdym normalnym kraju za coś takiego groziłby mu conajmniej trybunał stanu. A u nas ? U nas leją na frajerów którzy chodzą na wybory. Jak widzę to stado baranów głosujące wg wskazań sondaży to sobie myślę że mają rację. Zasługujemy na olanie :)

Gość meszugene
jakbys byl choc nieco rozgarniety pizdeczko z forum dla bab to zajrzałbyś na mój kanał na yt http://www.youtube.com/watch?v=dEGPDbTg4xI&feature=related tu masz matole wytłumaczenie, czemu nie ma sensu rozmowa z taką ciemnotą latami karmiona nienawiscią do wszelkiej odmiennosci pierdole takich liliputów jak ty w dupe, bedą sie karły rozmnażać i ośmieszac Polske won do Korei Płn - tam wam sie spodoba, ponure pokurcze 🖐️))

kamecha uwazaj bo z shatynem to nie podyskutujesz on ma wlasne zrodla informacji :D a co do meszugene to zgadzam sie w 100% ona tutaj tylko wkleja swoj filmik albo podszywa sie pod innych :D:D

musiugieniek o lol on azaraz ci powie ze jestes nieudacznikiem bo glosujesz na pis a na pis glosuja same emeryty a na PO same kozaki i mlodzi ludzie tacy jak bartoszewski i kutz!! :D:D :D

shatyn jest najmadrzejszy na forum :D on nie popiera PO on ich nawet nie lubi ale jakos tak od 3 lat slynie tutaj z codziennego wylizwania kazdego zakamarku odbytu tej partii :D:D zaraz kameszko wkleji ci to samo co wkleja tutaj od kilku lat :D zobaczysz:D a potem nadciagnie jego kochanek obywatel :D i beda sami ze soba dyskutowac jak juz wszyscy sobie pojda:D

Gość meszugene
dojdzie do ciebie, ze nie dyskutuje z urojeniowcami czy masz za daleko do łba? spojrz na siebie kim ty jesteś..jakąs pizdolina z forum dla kobiet, ktora nie przetrwala pewnie tyrki na f23 mamusiny goguś, którego w realu kazdy trąca mozesz jedynie popierdywac do mnie na forum dla garkotłuków bo na nieszczescie tegoz forum opanowałes elementarny zasób słów charakterystyczny dla chorego elektoratu pis - tusk, bolszewik, zydokomuch, agent, wyborcza, tvn i michnik w realu nie mialbys odwagi slowem sie do mnie odezwac, a juz na pewno nie powiedziałbyś mi tego co tu postekujesz w twarz chocby dlatego ze siegasz mi do pasa, hobbicie na kopa 🖐️))

Gość meszugene
wawcia kozaku gdzie to zdjecie, ktore mialo mi udowodnic ze jestes kim wiecej niźli tylko pokurczonym życiowym nieudacznikiem 😴

spojrz na siebie kim ty jesteś..jakąs pi**olina z forum dla kobiet, ktora nie przetrwala pewnie tyrki na f23 hahaha widac ze cale twoje zycie to forum znasz sie na wszystkim rozegraj jeszcze 1000 partii na kurniku a ze zdjeciem to cie wkrecalem od razu po 5 sekundach dalas meila pewnie cie nikt nie wyjebal nigdy w kakao porzadnie raszplo przemadrzala.

w realu nie mialbys odwagi slowem sie do mnie odezwac, a juz na pewno nie powiedziałbyś mi tego co tu postekujesz w twarz ja ci moge w twarz nasrac :D bo sie bardzo ciebie boje hahaha