Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona---0

czy jestescie zazdrosne o byle o przeszlosc waszego chlopaka?

Polecane posty

Gość zmartwiona---0

jak tam jest z wami? mi jest cholernie ciezko ze przedmna mial tak wiele ich :( boli mnie to ciagle :(

Gość zmartwiona---0
niechce innego, a jak ci sie udalo o tym zapomniec?

nigdy nie byłam zazdrosna o byłe mojego męża ....na początku naszej znajomości jak się poznawaliśmy każde z nas opowiadało o swoim życiu ...wiem że były jakieś tam kobiety ale nigdy nie odczułam że mają one jakiś wpływ na nasz związek i wiedziałam że teraz jestem ja i jestem tą najważniejszą ...to była po prostu przeszłość a każdy z nas ją ma ....nie ma sensu pielęgnować w sobie zazdrości o coś co było ...liczy się to co tu i teraz ...no chyba że chcesz rozwalić Wasz związek bo zazdrość nie pozwoli Ci normalnie funkcjonować i cieszyć się nim

Przestań o tym myśleć, zadręczaniem się tego nie zmienisz, najważniejsze że teraz jesteś na pierwszym miejscu :)

Gość zmartwiona---0
tak ciesze sie ze jestem na pierwszy miejscu ale mnie boli jego przeszlosc:(

zmartwiona ____ ja nie bylam zazdrosna o to ze mial przede mną kobiety tylko o to ze one zawsze gdzies tam sie wokol nas krecily. zachowywalam sie idiotycznie mimo ze wiedzialam ze jestel ladniejsza, lepsza i ze nic juz do nich nie ma - ot tak po prostu zeby pokazac jaka ze mnie lwica :O nie bylo o czym zapominac, zwyczajnie doroslam i zdalam sobie sprawe ze moje zachowanie jest żenujące i że jak tak dalej pójdzie bedzie sie za mnie wstydzil. daj sobie spokój, teraz jestes dla niego tylko Ty i dbaj o to a będzie ok :)

Gość dgsdf
Mój obecny chłopak ma 27 lat...a ja 22...przed nim miałam jednego chłopaka z ktorym bylam 2 lata...i tylko z nim spałam ,a moj ukochany mial ich 9 ! przeprowadzam sie do niego niedługo i jak pomysle ze w tym łóżku jeszcze 10 miesiecy temu miał inna i sie z nią seksił to mnie trafia :(

Gość MotylemJestem:::::
przeszłość to przeszłośc, było minęło i juz nie wróci ;) nigdy nie byłam zazdrosna o przeszłosc

ja zawsze nie lubiłam ostatnich dziewczyn z którymi mio faceci byli przedemna, chciaz nawet ich nie znałam

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
Ja jestem zazdrosna tylko o jedna byla mojego faceta bo byla Arabka (inny typ urody niz moja) widzialam jej zdjecie itp. doslownie codziennie ma dozerane za nia...

Gość jajakiejaja
Ciekawie poznać zdanie kobiet w tej sprawie. Bo faceci (jak ja) to wiadomo. A jeszcze (jak u mnie) moja jest moją pierwszą, a ona już miała kogoś (ilu, to nie wiem, licznika nie ma)... Szlag mnie trafiał, ale trzeba się z ty nauczyć żyć. I nauczyć się zapomnieć.

Gość zmartwiona---0
probuje z tym walczyc chociaz ciezko mi jest:(

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
ja ze swoim mieszkam, nie mam zadnych podstaw ku zazdrosci, ale o jego bylej nie umiem zapomniec to jest chore i nienormalne..

swoja drogą nie rozumiem problemu... No bo ok być zazdrosną o byłą że np. wydzwania, czy kręci się niepokojąco wokół naszego faceta to norma. Ale zazdrosną o to że kiedykolwiek kogoś miał???? Jak dorosły facet nigdy nie miał kobiety to chyba coś z nim nie tak :P Ja bym uciekała gdzie pieprz rośnie ;)

Gość zmartwiona---0
widze ze nie jestem sama z tym problemem......

Na początku byłam nieco zazdrosna o byłe mojego chłopaka. Szczególnie, że ja przed nim nikogo nie miałam a on miał kilka. Oczywiście nie pokazywałam tego. Później zobaczyłam jedną na nk i zazdrość przemieniła się w zaskoczenie - jak on mógł robić to z taką kobietą. Teraz już o tym nie myślę. Nie ma co przejmować się przyszłością bo człowiek może się zamęczyć. Liczy się teraźniejszość. A prawiczka troche bym się obawiała. Że może zechciałby w przyszłości sprobowac jak to jest z inną :)

Gość NK.
Jak można być zazdrosnym o coś co już było,minęło i nie ma się na to wpływu? Chore Jeśli się tego nie wyzbędziecie - nigdy nie stworzycie szczęśliwego udanego związku,bo zawsze gdzieś coś będzie Was kuło. Współczuję, ale to chyba wynika z niskiej własnej samooceny i kompleksów? Tylko, że każdy je ma, a nie każdy ma takie problemy ( o ile w ogóle można to nazwać problemem) raczej chorymi urojeniami

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
a jak sie mozna porownywac do laski innej egzotycznej urody? co z tego ze pieprzy mi ze mu sie podobam i ble ble jak ja wiem swoje :) jak sie kiedys zapytalam po co z nia byl, to jakies tam odburkiwanie i tekst " bo byla ladna" no to ze mna chce sie ustatkowac bo brzydal nigdzie nie pojdzie ;p jeszcze pamietam jak sie chwalil ze jak byl z nia na imprezach to sie patrzyli z zawiscia itp. chociaz ostatnio tez o mnie tak mowil "co ty myslisz ze ja nie widze jak sie na ciebie patrza, a ten ze sklepu jak wychodzilas jak sie do ciebie usmiechal" i ble ble.. o tym to akurat sam zaczal mowic, ale mniejsza z tym.. nie nosze szpilek (a ona nosila) bo ja w takich butach nie umiem chodzic, zreszta nie lubie, nie nosze spodnic/sukienek bo uwazam ze nie mam fajnych nog, chodz mam normalna kobieca figure i ok 170wz, ale nie bo nie i juz.. latem ewent. krotkie spodenki.. to jakas po prostu masakra :( kazda kobieta chce byc ta jedyna dla swojego faceta, ciekawe co on mowi swoim kolegom po co ze mna jest.. bo chyba nie powie im "bo ona ladna jest" buahha ;] chociaz jego siostra powiedziala, ze jestem ladna :) ale to w koncu kobieta a nie kolega. AMENT

nie mozna zyc przeszloscia.... on nawet pewnie ich nie pamieta...ale jak bedziesz mu przypominac to wkoncu nie wytrzyma . meczycie facetow jekami o przeszlosc. wiedzialas co bierzesz? to nie mniej teraz pretensji.

arabka? cos jak laski z bollywood? :D to taka przygoda... dlaczego wlosi i hiszpanie sikaja za blodnynami? bo u nich deficyt...

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
on ich nie pamieta * FALCON A CZYTASZ W OGOLE POSTY kafeterianek? ona kocha swojego bylego, on kocha swoja byla.. az rzygac sie chce :) wiec co mowisz ze oni nie pamietaja.. :) kazdy z nas kogos tam pamieta lepiej lub gorzej ale pamieta..

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
no ona akurat byla wysoka, dlugie wlosy itp. w sumie widzialam ja tylko od twarzy do pasa, nie wiem jaka miala dupe itp. ;p

Gość aaaaaaaaaaaaaa2
ja jestem ciemna blondynka, mam duze zielono-niebieskie kocie oczy to pojade do Hiszpani hahah to moze tam mnnie docenia lub do Arabii :P

Gość zmartwiona---0
ja niechce myslec o jego bylych probuje nie myslec ale to mi samo nie daje spokoju, a on zadnej nigdy nie kochal, tylko mnie ja tez go bardzo kocham i niechce przez jego przeszlosc psuc zwiazku

Gość kobieeeta
a my byliśmy dla siebie pierwsi, oczywiście były tam jakieś niewiele znaczące z perspektywy czasu związki... I staram się nie być zazdrosna, chociaż gdy czasem coś opowiada to czuję takie "kłucie w dołku" :P ale przecież to przeszłość