Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia35

Proszę o pomoc...:(

Polecane posty

Gość kinia35

Kochałam się bez zabezpieczenia w ostatnim dniu płodnym, a formalnie był to już dzień niepłodny bo było to nad ranem. Trwało to dosłownie chwile a do tego chłopak skończył na zewnątrz. Potem kochałam się już z prezerwatywą w dniach niepłodnych. Zazwyczaj cykle mam 28-dniowe , czasem mi się okres spóźnia ale nigdy nie zdarzyło się żebym dostała wcześniej niż powinnam. Teraz dostałam krwawienia w 24 dniu cyklu i do tego nie mam żadnych objawów miesiączki (ból brzucha itp) oraz krwawienie jest bardzo małe. Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że kilka dni temu u wejścia pochwy zrobiły mi się jakieś ranki które swędzą (nic poza swędzeniem) i nawet myślałam że to one krwawią , a nie jest to miesiączka. Czy miał ktoś może taką sytuację? Nie wiem co o tym myśleć, nie wiem czy to może być ciąża, czy to rzeczywiście miesiączka czy to te ranki i co to w ogóle są za ranki i skąd się wzięły bo nigdy nie miałam żadnych problemów intymnych. Pozdrawiam i czekam na poważne odpowiedzi.

te ranki to pewnie opryszczka narządów płciowych, a skoro masz krawanienie to w ciazy raczej nie jestes. zawsze mozesz sie upewnic dla swojej spokojnosci i zrobic test.