Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaja

zwiazek/seks z przyjacielem

Polecane posty

Gość lalaja
Albo po prostu zwykły klin

lalaja A ja myślę że i tak nie jest w stanie bardziej mnie skrzywdzić niż skrzywdził mnie mój eks. Teraz jestem zbyt twarda. Masz przed sobą osobę, która jest Ci bliska . Jest połączenie dusz. Dochodzi do tego połączenie ciał. Jesteś zadowolona. Czujesz się dobrze, pojawiają się uczucia (być może tylko z Twojej strony). A nagle to znika. Nie ma przyjaciela, ani uciech cielesnych. I dusza i ciało głodne. A teraz: Masz w pamięci nieudany związek i związek "idealny" (bo stworzony w dużej mierze w marzeniach, niespełniony bo go nigdy tak naprawdę nie było). Nie będzie bolało? Wątpię.

Gość lalaja
Może i masz rację...

Gość kolejna kredka
do i tak to zrobisz masz w 100% rację. Ja wiem, bo sama się przekonałam, nie polecam. A nas o pozwolenie nie musisz pytać, bo widać, że i tak już zadecydowałaś. Poza tym to, że jesteś twarda - to pozory. Jak ci się spodoba, to będziesz się rozpływała, za każdym razem jak będzie raczył cię odwiedzić i choć trochę z tobą pobyć.

Autorka liczy po prostu, że jej historia zakończy się inaczej. Jak wiele kobiet w podobnych sytuacjach :)

Gość samira chandra
a ja myśle że już się nieźle wkręciłaś w tą znajomość i zwyczajnie jesteś nim zauroczona i czuję że jak zaczniesz z nim sypiać to z automatu będziesz chciała czuć że jemu na Tobie zależy w ten konkretny sposób i będziesz chciała mieć go na wyłączność a on wyraźnie tego nie chce, a przynajmniej nie teraz i nie z Tobą, więc się dobrze zastanów bo czuję że znów będziesz cierpieć

Gość nie lepiej znalezc kogos z kim
nie lepiej poszukac partnera dla ktorego bedziesz najwazniejsza? gdzie beda i uczucia i seks? on chce sie tylko zaspokoic, jestes pewna, ze to Ci pasuje?

Gość ooooooo.......
glupie cipska tylko o jednym heh

Gość ooooooo.......
niech cie sprzeda do arabow to cos zarobi na tobie ja bym tak zrobil