Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeszkadzajka

Ile razy leżałaś w ciąży na patologii i dlaczego?

Polecane posty

Gość ike1976
dwa razy W 1 ciązy bo byłam po terminie a w 2 ciązybo miałam zagrozenie poronieniem Obie zakonczyły sie pomyslnie ":)

W drugiej ciąży. 2 x po 3 tygodnie każy. :) Krwotoki bez wyraźnej przyczyny. Podejrzewam, że przez wkladke domaciczną ale żaden lekarz mi tego nie potwierdził.

Gość Całą ciąże prawie
Najpierw do 4 miesiaca.Nie bylo widac nóg,dziecko zle sie rozwijało.Wyszlam w 5..na 2 tygodnie...Zaczeło sie krwawienie,wymioty.Lezalam do konca.Porod zakonczony cesarka i dluga walka i zycie syna i moje.

Gość postaram się byc kulturalna
1 dzień- fałszywy alarm porodowy.

Gość hjkl
12 dni przed porodem, powod -przedwczesne skurcze i zagrozenie przedwczesnym porodem. no i zostal opozniony farmakologicznie o te 12 dni i pozwolono mi rodzic miesiac przed terminem.zdaje sie ze chodzilo tez o krotka szyjke,stad te przedwczesne rzeczy teraz spodziewam sie drugiego dziecka,jak narazie szpital niepotrzebny

szpitali nienawidzę( przykre wspomnienia) mam nadzieje ze nie bede musiała wogole tam lezeć:)

Gość tydzień czasu
Gestoza :/

Gość leżałam bo byłam już
po terminie , w czwartek mnie przyjęli, w piątek odeszły mi wody a w sobotę zaczęłam rodzić ;-)

Raz w 12 tyg. ciąży z powodu odwodnienia spowodowanego wymiotami - 5 dni. Mam 27 lat, była to moja pierwsza ciąża. Syn ma 4 miesiące.

2 razy. Pierwszy raz bo miałam twardy brzuch i łożysko przodujące a drugi raz raz ból brzucha i zatrucie ciążowe