Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczywista Atrakcyjnosc

Kolega chodzi z jakas sierotą ale w czasie pracy...

Polecane posty

a co jej po takim facecie? ma go czy nie to żadna strata, przeciez sam fakt ze leci na inna świadczy o tym, ze to łajza

chyba jemu buzuja, widziałam jak na mnie patrzył na zebraniu ...

A w ogóle czemu tak na mnie najeżdzacie? JA nic nie zrobiłam jak na razie, nie chodzę za nim,nie podrywam, jedynie teoretycznie rozwazam ...

Gość glupi babsztyl
powiem ci od strony faceta jak to wyglada. idiota sie bawi z wami dwiema a ty glupia naiwna suka sie podniecasz a on to widzi i ma satysfakcje. hahaha taka prawda suko:)

ja tu nikogo nie wyzywam,wiec prosze mnie nie obrazac mam wrazenie, ze utozsamiacie sie z jego laska i stad ta agresja.

Gość ty zdziroooo
chuj ci w dupe jebana szmato

Gość aaaaaaabbbbbbbbbbbccccccccccdd
jak taka idealna jesteś to poszukaj WOLNEGO kolesia i równie cudownego jak Ty.nie będzie problemu skoro jesteś ideałem to każdy za Tobą biega jak piesek...żałosne

Gość autorko tego topiku
to chciałam powiedziec ale nie aż tak dosłownie i wulgarnie :) pustak nie potrafi odróżnić prawdziwych intencji.po drugie gdyby myślał o tobie poważnie nie zapraszałby cie tam gdzie jest jego dziewczyny -wybacz to takie oczywiste.

Tu nie chodzi o to, czy on jest wartościowy, ani o długoterminowy związek moj z nim. Tylko o sam fakt - mam możliwosc rozbicia zwiazku,nigdy tego nie robiłam i troche mnie korci. Na razie nie zrobiłam nic, tylko tak sobie rozważam, co by było gdyby. A kazdy na mnie najeżdza, jakbym co najmniej sie z nim przespała. Nic z tych rzeczy.

Czy nikt z Was choc przez sekunde nie pomyslał,co by było gdyby rozbił zwiazek jakiejs pary???? Nie wierze hipokryci ...

nikt normalny nie rozbija zwązku innym.kim Ty kurwa jesteś,żebyś miała prawo rozbijać komuś związek tylko dlatego,bo Cię korci?! pojebało Cię do reszyt.mnie korci,żeby powybijać takie suki jak Ty,bo nigdy tego nie przerabiałem.Ciekawe jakby to było.

przypominam, ze to on lata za inna maja dziewczyne,wiec to chyba jego powinno sie ukarac, a nie mnie:)

czy na tym forum wszyscy sa wierni? nikomu nie zdazyła sie fascynajcja inna osoba jak byli w zwiazku? nie wierze,same aniołki

a skąd Ty wiesz,że lata?!prorokiem jesteś i wiesz co gość myśli?ja też jestem miły dla koleżanek z pracy,prawie taki jak on wobec Ciebie a mam żonę.tamte mam gdzieś a one ślinią się jak zagadam milutko a mnie to bawi i dlatego tak robię.gdyby jakaś chciała mi rozwalić małżeńswo,bo zagaduję i jestem miły to chyba bym się ze śmiechu posikał.Naprawdę żal mi Ciebie,bo masz problemy ze sobą koleżanko.Jak dobrze,że trafiłem na normalną kobietę a nie na pustaka podobnego Tobie

do żonatego powyżej; widze jak na mnie patrzy ...

o matko to nie wychodź z domu,bo na ulicy ludzie też na siebie patrzą.co jak kilku facetów na Ciebie spojrzy?będziesz szukała ich lasek albo żon i rozbijała związki?matko ludzka głupota nie zna granic.dopiero teraz wiem jaki mam w domu skarb...

zachowujecie sie jakbyscie już dawno zapomnieli co sie dzieje jak jednej osobie podoba sie inna - spojrzenia sa inne niz na co dzien do znajomych,zachowania sa inne, czy musze to wszystko tlumaczyc? czyzbyscie tego nie pamietali? flitru,ukradkowych spojrze etc???

Gość antidotuuum
Słuchaj ja Ci powiem tak.Jesteś chłopakiem zainteresowana i czujesz, że on Toba też to zawalcz. Co Cię ochodzi, że ma dziewczynę. W końcu to nie żona. Stado zgorzkniałych bab się odezwało... Tak już jest, że żadko kiedy wychodzimy za mąż za pierwszego, i co...i nic. Ludzie są ze sobą a potem sie rozstają. Nad czym ty się zastanawiasz. Jesteś zainteresowana to cos zrob. I nie wierz w to, ze on tylko chce się z tobą zaprzyjaźnić. Uważam że nie ma sensu zastanawianie się nad stanowiskiem innych, zawsze znajda sie tacy ktorzy chcą cię opluć bo im w życiu nie wyszło.

wmawiasz sobie i widzisz to,co chcesz widzieć.tyle w tym temacie

akurat mnie wyszło i nie pluje na nikogo.pyta,to pisze co myślę. chyba o to tutaj chodzi-wyrażamy swoje zdanie.

Gość antidotuuum
Skąd wiesz czy sobie wmawia? Podoba jej sie to niech probuje, przeciwwskazań nie widzę, a z tego co pisze to zachowuje się dziewczyna normalnie.

Gość NK.
KOBIETA KTÓRA RYWALIZUJE Z DRUGĄ KOBIETĄ O FACETA - TO DNO.

Gość antidotuuum
Pokarz mi taką ktora nie rywalizuje:-) Prawda jest taka, ze nie wszystkie maja szansę...

bzdura ludzie rywalizuja z innymi - o faceta/kobiete, o urode, o pieniadze, o prace ... ja lubie rywalizacje !!!!!!!!!!!!!

Gość NK.
rywalizują te mające niskie poczucie własnej wartości... rywalizują bo muszą nieustannie toczyć walkę żeby za wszelką cenę utrzymać przy sobie, bądź też w ogóle zdobyć coś - w postaci facet:)

do Brzydki Niski Beznadziejny: ciebie nikt nie przeleci, bo jestes: 1) brzydki 2) niski 3) beznadziejny :)

nk. bzdura, kazdy rywalizuje, tylko nie kazdy ma moliwosci by w ogole przystapic do rywalizacji, bo jest od pocztaku na przegranej pozycji

Gość antidotuuum
nk- głupoty opowiadasz:-) Albo jesteś bardzo młoda, albo nie atrakcyjna...

na tym forum same świetoszki: kazdy wierny nikt nie rywalizuje - sami altruisci nikt nie ma grzesznych mysli zeby kogos odbic pewnie pijecie mleko, kładziecie sie spac o 20 i codziennie medytujecie?:)