Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczywista Atrakcyjnosc

Kolega chodzi z jakas sierotą ale w czasie pracy...

Polecane posty

aaaaaabbbbbbbbbbbccccccccccdd nie bede z toba dyskutowac na temat makijazu, gdy temat jest o potencjalnej zdradzie i facetach w zwiazkach latajacych za innymi

Gość aaaaaaabbbbbbbbbbbccccccccccdd
a pisząc,że wyglądasz o niebo lepiej od jego laski co miałaś na myśli?

swoja droga,co za koles wyobrazacie sobie,wasz facet w pracy rwie inna a wy tu na kafe siedzicie nic nie swiadome ...

Gość hop siup stralalala.
ale powiedz mi co Ci da rozwalenie tego zwiazku?

Gość aaaaaaabbbbbbbbbbbccccccccccdd
ciekawe,bo niedawno pisałaś o balsamach i makijażach.wymyśliłaś sobie historię,żeby się dowartościować,bo gubisz się w tym co piszesz.

oj moj drogi, pewne sprawy sa oczywiste ....

Gość NK.
Problem to masz Ty, ale ze sobą. I pewnie dlatego jesteś taka samotna, że z nudów wymyślasz takie historie. Jak dla mnie nie jesteś w ogóle atrakcyjna, bo kobieta atrakcyjna to wg mnie poza wyglądem (który i tak przemija) - kobieta szanująca siebie i innych, mająca coś ciekawego do powiedzenia oraz kobieta kulturalna, skromna, naturalna. Współczuję Ci szczerze, ale z tym się już nic nie da zrobić... z głupotą.

hop siup stralalala. nic mi nie da poza spróbowaniem jak sie rozwala zwiazek, nigdy tego nie robiłam

nk. nie bede sie z toba licytowac jak wygladam, skoro faceci na mnie leca to jestem atrakcyjna, a twoja ocena przez forum kafaterii nic dla mnie nie znaczy. miej sobie o mnie opinie jaka chcesz, sama pewnie masz kompleksy na punkcie wygladu

czy jest tu ktos kto kiedys zdradził?bo jak na razie same świętobliwe osoby ze mna rozmawiaja

a nie chcialabys zobaczyc jak sie rozwala zwiazek ale Twoj? lepsze przezycie dla kogos takiego jak Ty kto gustuje w tego typu doznaniach.

Gość NK.
Oj na pewno lecą. Jak facet widzi, że laska nie ma zbyt wiele w głowie,ale ZA TO IMPONUJE JEJ TO ŻE ON NA NIĄ LECI - TO KORZYSTA. Czy to tak trudno pojąć?

hop siup stralalala. tego własnie sie obawiam,złej karmy, bo zło wyrzadzone innym potem do nas wraca. no ale przeciez nic zlego podywagowac sobie co by było gdyby ... :):):) prawda?:)

nk. jemu nic nie imponuje,ja do niego jestem wyniosła i oziębła i bardzo profesjonalne (jestesmy w pracy i nie zagduje go, ani nie podrywam). jedynie obserwuje jak on sie do mnie slini ....

nk. dlaczego siedzisz o tej porze na kafe? nie powinnas zmawiac pacierza?:)

nic zlego w mysleniu o tym nie widze, gorzej juz z czynami. widzisz dla Ciebie moze to takie nic pobawienie sie tym facetem, ale rozbicie tego zwiazku dla tej dziewczyny moze okazac sie dramatem. o jego uczuciach tutaj trudno mowic, bo skoro jest z nia a jednoczesnie interesuje sie Toba to ewidentnie z nim jest cos nie halo.

Gość NK.
Przeczytaj uważnie :)

ta laska i tak ma juz dramat tylko o nim nie wie. bys widział jak mnie zagadywal na tym zebraniu- bleeee:)

jestem dziewczyna :)

NK. ty tez uwazaj,mozesz byc zdradzana jak ta biedna nieswiadoma pipa ...

Gość NK.
Nie sądź wszystkich po sobie. To że Ty powinnaś, nie oznacza że wszyscy tak mają. Poza tym nie staraj się być zabawna, bo obiektywnie - nie wychodzi Ci to. I czytaj dokładnie poszczególne posty.

czytam pobieznie i szybko odpisuje,taka jestem - szybka a jestem zabawna bo mam dobry humorek

a poza tym skoro Cie topik nidzi to czemu tu siedzisz? musze pisac wyatkowo wciagajaco skoro spedzasz ze mna czas na kafe

Gość NK.
Ale skąd wiesz, że 'ta biedna zdradzana pipa' jest zdradzana? przecież mówiłaś że Tobie na tym ani na tym chłopaku nie zależy. Zdradą nie nazwałabym tego to ten chłopak robi w stosunku do Ciebie. Na prawde nie dodawaj sobie.

wracajac do kolesia: jest starszy o rok, z buzi przystojny, ciało ok, tylko troche niski i czasami nosi kiepskie ciuchy, ale za to nadrabia inteligencja i wspolnymi tematami jakie mamy

twoje zycie, twoje sumienie. zrobisz jak chcesz. gorsze rzeczy sie wyrabiaja na tym swiecie niz rozbicie jakiegos zwiazku.

Gość NK.
Szybka i łatwa? No fakt że też wcześniej do tego nie doszłam... powinnam była w momencie jak pisałaś o makijażach i o rywalizacji z koleżankami...

NK. oj, no już ni łap mnie za słowka. ok - fizycznie nie jest zdradzana, bo faktycznie nic sie nie wydarzyło , ale nie da sie ukryc ze cos wisi w powietrzu a piszac o zdradzanej pipie mialam na mysli fakt, ze tak jak ta laska - tak i kazda z nas moze byc nieswiadoma roznych sytuacji i tego co robi facet jak go nie ma przy nas.

Gość NK.
Wspólnymi tematami? a powyżej pisałaś... "jestem wyniosła i oziębła i bardzo profesjonalne (jestesmy w pracy i nie zagduje go, ani nie podrywam). jedynie obserwuje jak on sie do mnie slini ...." Oj coś mi się wydaję że Tobie on się po prostu podoba i nie możesz wyjść z podziwu, że on ma kogoś a w między czasie Cię omotał... a Ty jesteś biedna, samotna...

nk. jestem szybka, w snesie ze szybko mysle,szybko działam, ale nie jestem latwaani szybka do TYCH spraw.jak widzisz zamiast sie z nim bzyknac siedze na kafe i rozwazam dylematy morlane potencjanej zdrady ...