Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczywista Atrakcyjnosc

Kolega chodzi z jakas sierotą ale w czasie pracy...

Polecane posty

poka fote to ocenimy, czy rzeczywiście jesteś taka atrakcyjna, czy tylko się sama za taką uważasz!

spadaj z mojego topiku!!!!!!!!!!!!!!!

cux: jestem atrakcyjna i nie musze tego potwierdzac wstawiajac fotke

Gość NK.
prawdziwie rywalizować to można w zawodach sportowych, albo w pracy o awans.. a nie o urodę czy o pieniądze. To jest właśnie bolączka teraźniejszego brutalnego świata i rzeczywistości. Ludzie nie mają prawdziwych wartości i mylą pojęcia. Jaki facet szczerze szanuje kobietę, która byłaby skłonna wydrapać oczy 'tej drugiej' za niego? On się z takiej śmieje, uważa ją za 'deperatkę'. A jak powszechnie wiadomo faceci omijają szerokim łukiem kobiety zdesperowane ponieważ wychodzą z założenia że jeżeli kobieta jest zdesperowana to znaczy że coś ją ku temu skłania. a co? odpowiedź jest prosta - żaden wcześniej jej nie chciał, a jak chciał to na krótko. taka kobieta nabiera poczucia , że ona musi walczyć musi się spieszyć bo czas ją goni itp... więc walczy. I dlatego właśnie największymi wrogami kobiet stają się - same kobiety. Przez takie jak autorka topiku nie możemy być solidarne - a Wy jej przyklaskujecie.

wracajac do tematu; co mam zrobic z kolesiem?

Gość PROWOKACJA jak z warszawy
do nowego jorku, a wy dalsicie sie nabrac. laska jest tak durna, ze nawet nie potrafi udawac, ze jest inaczej

Gość antidotuuum
odpowiedź jest prosta. Zrob to na co ty masz ochotę:-)

Gość niech zgadne...
..masz 120kg zywej wagi, pryszczaty, zaniedbany ryj i od dwoch miesiecy nie wychodzilas z domu? 🖐️ Do tego pewnie jestes po zawodoowie kucharskiej i lubisz sobie pofantazjowac :classic_cool: Przyjemnego strzelania z palca przy marzeniach o wyrwaniu zajetego faceta 🖐️ ...a na dodatek ukradlas moj styl qrfooo :(

Gość aaaaaaabbbbbbbbbbbccccccccccdd
Twoja głupota powaliła mnie na kolana.czytam wypowiedzi osób Twojego pokroju i nie mogę wytrzymać ze śmiechu.dziękuję niektórym za dostarczenie mi i mojej żonie dodatkowej porcji śmiechu.

nk. znowu bzdury, jak sie gdzies wychodzi w babskim towarzystwie to kazda sie stroi i picuje zeby super wygladac. no i kazda chce wygladac najlepiej:)

Gość NK.
Autorko nie jestem ani młoda ani nieatrakcyjna Tyle tylko, że od Ciebie różni mnie fakt, że nie muszę tego oznajmiać na forum wszem i wobec i nie znajduję się w takich sytuacjach jak Ty Nie muszę walczyć o faceta Ani prowadzić tanich gierek, które i tak uwierz - są na krótką metę. Spójrz prawdzie w oczy - gdyby mu zależało na Waszej znajomości, a Ty zrobiłabyś na nim wrażenie - nie szukałby innej dziewczyny. Tylko skupiłby się na Tobie i tylko na Tobie. Czasami to co jest rzeczywistością, a co faktem bardzo się różni.

do zonatego: to czemu nie wracasz do swojego zycia tylko tutaj siedzisz i mnie czytasz?

zeby się posmiac durnoto tepa, nawet tego nie jestes w stanie pojac? Ludzie czytajac te wypociny, bo mozna nieźle się nabrechtać z kretynizmu, ktorym emanujesz, a mylisz z uroda

Olu, jak najbardziej powinnaś się za niego wziąć. Popieram Cię w 100%, ale przyzwoiciej byłoby znaleźć sobie faceta, który byłby kopią Twojego kolegii zrobić zamianę. Wtedy wilk byłby systy i owca cała :classic_cool:

bo to takie śmieszne jest,że aż żal odchodzić od laptopa...po co mam na cyrk wydawać albo kino skoro mam za darmo ubaw?logicznie pomyśl

Gość NK.
Autorko - to że Ty wychodząc spędzasz godziny przed lustrem, a później wdzięczysz się w klubie bo wyglądasz fajniej niż koleżanka to już Twoja sprawa. Jeżeli kobieta jest ładna nie musi nic nikomu udowadniać - uwierz. Poza tym ładna pojęcie względne. I pamiętaj, że 'byciem ładną' w życiu nie da się wszystkiego załatwić. Nawet na dłuższą metę faceta. Pozdrawiam serdecznie

nk. ja nie oceniam ani twojej atrakcyjnosci, ani twojego zycia prywatnego, wiec sobie daruj zapewnianie mnie jak to u ciebie wyglada tylko opisuje sytuacje - lata za mna zajęty facet. ja go nie prowokuje,nie robie nic. pytam sie ludzi co mam zrobic i kazdy na mnie najezdza DLACZEGO??? czy wyscie zupelnie juz zapomnieli jak wyglada swiat - siedzicie tylko na kafe a w prawdziwym zyciu .... sa miłosci i sa tez zdrady ktos sie w kims zakocha i ktos tez kogos zdradzi ktos sie brzydki a ktos inny jest piekny ktos jest durny a ktos inny inteligentny etc. dlaczego negujecie istnienie zła, zdrad, grzesznych mysli, klamstwa,oszustw etc? przeciez to istnieje

autorka ma fantazje, jaka ona ladna, skoro musi się robic? ladna kobieta przygotowuje się do wyjscia przeczesujac wlosy i malujac rzeczy. Rownie dobrze moze isc w worku po kartoflach bo i tak jest seksowna.

a w ogole dlaczego siedzicie na kafe? jest 20:21 powinniscie byc już w grzecznie łozkach ...:)

Gość niech zgadne...
tak, tak 🖐️ -5/10 Jakbys na serio byla atrakcyjna to nie musialabys powtarzac tego co drugiego posta w wirtualnym swiecie zeby sie dowartosciowywac. Poza tym wtedy bylas przyzwyczajona do tego ze wiekszosc facetow zajetych, czy nie okazuje ci zainteresowanie. Nie traktowalabys tego jedynego przypadku wyjatkowo. Ja jestem najladniejsza w gimnazjum, wszystkie chlopaki mnie podrywaja, wiec wiem. A w ogole to jestem ksiezniczka {cool]

PROWOKACJA jak z warszawy ale denne argumenty, kazda kobieta musi sie odpicowac, czyli - umyc:) - nabalsamowac:) - nałozyc odżywke na włosy,krem do rak, twarzy etc - ułozyc włosy - zrobic makijaz (oczywiscie w przypadku mniej atrakcyjnych kobiet trzeba wiecej makijazu) - miec fajne ciuszki, wysokie obcasy, dobre perfumy kurde, o czym ja tu pisze .... przeciez to oczywistosc, ze zawsze trzeba byc odpicowanym ja taka zawsze jestem i pewnie dlatego poleciał na mnie ten koles (oraz wielu innych)

Gość NK.
Wszyscy na Ciebie 'najeżdzają' bo zadajesz bardzo głupie pytania. Piszesz, że podrywa Cię facet, ale ma dziewczynę 'sierotę' i co masz zrobić- wybacz ale, po prostu żenujące. Odpowiedź jest prosta przynajmniej dla mnie i przypuszczam dla kobiet które mają chociaż kszte klasy, taktu, szacunku do samej siebie i do innych... Odpowiedź brzmi - JEŻELI FACET JEST ZAJĘTY TO ZNACZY ŻE JEST NIEOSIĄGALNY. Nawet jeżeli Cię 'podrywa' czy jak to nazywałaś... Z resztą odpowiedz sobie sama na pytanie - co to za facet, który ma kobietę, a podrywa inną? Czy chciałabyś takiego faceta? żeby w przyszlości Ciebie również tak traktował? Ręcę opadają.

ja nie podważam istnienia zdrad itp.są i będą.ale chyba mam prawo wkurwiać się na pojebanych ludzi.nie zabroni mi nikt tego.a Ty żyj w swoim świecie,uważaj się za idealnie piękną.życie nauczy Cię może w końcu czegoś,bo teraz uważasz się za lepszą od innych i jeszcze w idiotyczny sposób przekazujesz to tutaj.

Gość niech zgadne...
ojej...sorki za literowki, za duzo spirytusu 🌼 Na o2 wyczytalam, ze picie alkoholu w ciazy uspokaja dziecko :classic_cool:

nk. masz problem z rozumieniem tekstu czytanego. przeciez pare postow wczesniej wyjaśniałam, ze mnie ten koles nie interesuje w sensie zwiazku, bo jesli do mnie zarywa majac laske to znaczy ze jest łajza i nic nie wart. do łozka tez mnie nie interesuje. po prostu chodza mi po głowie mysli czy by tak dla sportu nie odbic go:) nigdy nikogo nie odbiłam i mnie troche korci:) nigdy nie miałas ochoty zrobic czegos nieprzyzwoitego?

Gość hop siup stralalala.
a co Ci da rozbicie tego zwiazku? jestes tak niedowartosciowana, ze praktykowanie takich chwytow podniesie Twoja wartosc? wiesz, ze samo gonienie kroliczka jest najbardziej podniecajace a jego posiadanie juz niekoniecznie. tak moze byc w Twoim przypadku. gdy facet juz Cie zdobedzie moze sie okazac, ze to wcale nie jest to czego chcial i moze wtedy uswiadomi sobie jak cudowna jest ta (wedlug Ciebie) Twoja kopia. tyle ode mnie. pozdrawiam.

aaaaaaabbbbbbbbbbbccccccccccdd wcale nie uwazam sie za lepsza od innych, po prostu lubie siebie.

ładna kobieta nie potrzebuje makijażu,bo i bez niego jest piękna.a jeśli ktoś jest niezbyt atrakcyjny to nawet tona mu nie pomoże...więc nie pisz,że mniej atrakcyjne osoby muszą mieć kosmiczny makijaż.pusta,głupia pinda

hop siup stralalala. ale mi na nim nie zalezy, poza tym podejrzewam ze ta laska i tak juz by go nie chciała po takim skoku w bok.